Şimdi Ara

Kızla konuşmaya nasıl başlarım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kız ayağını sakatlamıştı, dün geçmiş olsun dedim.

Bugün ikimiz de evdeyiz nasıl konuşmaya başlayabilirim? Daha önce internet üzerinden hiç konuşmadım kendisiyle.

• Kendin öğrenmeye çalış . Bir denersin olmaz, iki denersin olmaz, üçüncüde olayı çözmüş olursun .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ApeXiRubbEr

Kendin öğrenmeye çalış . Bir denersin olmaz, iki denersin olmaz, üçüncüde olayı çözmüş olursun .

Kıza değer veriyorum ters teperse üzülürüm.
  • Yapıcak bir şey yok, konuya sakat ayağından başlayabilirsin nasıl oldun iyileştin mi diye, ama sakın onu önemsediğini internetten attığın mesaj ile söyleme yüzüne karşı söylersen daha tatmin edici olur hiç bir kız yüzüne bakılmadan söylenen şeyi ciddiye almaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ApeXiRubbEr

Yapıcak bir şey yok, konuya sakat ayağından başlayabilirsin nasıl oldun iyileştin mi diye, ama sakın onu önemsediğini internetten attığın mesaj ile söyleme yüzüne karşı söylersen daha tatmin edici olur hiç bir kız yüzüne bakılmadan söylenen şeyi ciddiye almaz.

Ayağı ile ilgili her şeyi yazdı zaten dün, bi 5 dakika daha bekleyip yazacağım.

Şu an etrafında konuşacak kimsesi yoktur muhtemelen bugün konuşabilirsem devamı gelir ama kızın vereceği cevap da etkileyecek konuşup konuşmayacağımızı.
  • yazdım bi şey bakalım, olacağı neyse o olsun.
  • Çare Drogba kullanıcısına yanıt

13 yıl geçmiş ama son durum nedir hocam?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ApexiRubber kullanıcısına yanıt

İstese yürürmüş hocam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.