Şimdi Ara

kizla konusmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
2
Favori
3.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar hoslandigim kiza nasil acilirim universitede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şunu at, kız senin.

merhaba yoksa selamın aleyküm mü demeliydim ? Ehe.

o ne güzel fotoğraflar kız:)

samimi giriş cümlemi kınama lütfen, ben böyle yetiştim. düşündüğümü lak diye söylerim; hatta biraz patavatsız derler benim için. (bu arada, buhar motorunu geliştiren james watt'ın kız kardeşinin adını biliyor musun? pata watt:))) ahaha şimdi uydurdum, nasıl? espri, twik konusunda uzmanım, bunu da bil lütfen... twiterde 41 takipçim var:)))

neyse, çok uzattım. ataköy'de 1+1 dairem var, eğer merak ediyorsan buyur gel diyecektim. "nereden çıktı bu tatlı prens" dediğini duyar gibi oluyorum; çıktım, girdim; hem de kalbine:)).. yaramaz şey seni, beraber yaramazlık yapmaya ne dersin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eski Açık Sarı Desene

Şunu at, kız senin.

merhaba yoksa selamın aleyküm mü demeliydim ? Ehe.

o ne güzel fotoğraflar kız:)

samimi giriş cümlemi kınama lütfen, ben böyle yetiştim. düşündüğümü lak diye söylerim; hatta biraz patavatsız derler benim için. (bu arada, buhar motorunu geliştiren james watt'ın kız kardeşinin adını biliyor musun? pata watt:))) ahaha şimdi uydurdum, nasıl? espri, twik konusunda uzmanım, bunu da bil lütfen... twiterde 41 takipçim var:)))

neyse, çok uzattım. ataköy'de 1+1 dairem var, eğer merak ediyorsan buyur gel diyecektim. "nereden çıktı bu tatlı prens" dediğini duyar gibi oluyorum; çıktım, girdim; hem de kalbine:)).. yaramaz şey seni, beraber yaramazlık yapmaya ne dersin?

Eheolmazsa olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk önce sosyal medyadan bul ve selam falan diye sohbeti genişlet bir süre geçtikten sonra baktın işler iyiye gidiyor sonra de ki işte cafede veya bir yerde bir şey içelim mi baktın oluyor söyle gitsin iyi geceler

• Açılmak çok kötü bişi.
  • selamun aleyküm ben zaro ne bakıyon sen kro
  • ismini ogrenmek sikinti ya nasil olacak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kizlarla Nerde Tanisabilirim ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tolgahan2014 T kullanıcısına yanıt
    sen anliyon gibi dostum hele yardimci ol bize .d ismin tolgahan zaten yuzde yuz biliyorsundur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daro33 -- 19 Şubat 2017; 3:18:0 >
  • Ben üniversite yıllarımda 7 ay boyunca açılamadım diye kızı kaybettim.Akıllı ol bir yolunu bul konuş.
  • beyler benim durum farki kizlarla bakisiyoz onlarda bakiyorlar yakaliyorum ama iste devamini getiremiyorum birine yapişmam lazim iste birine aşık olmuşlugum yok yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daro33 -- 19 Şubat 2017; 3:24:37 >
  • Üniversiteye gisen koskoca adamsınız, bir kıza açılamıyor heyecan yapıp foruma yazıyorsunuz.

Kurt olun, adam gibi dimdik durun, saldırın açılın ne olacak abicim, nedir sıkıntı?

3 çocuğun mu var hatundan neden bu kadar düşünüyorsun? Yaz gitsin.

Mümkünse yüzyüze konuş.

• Molotov Cocktail kullanıcısına yanıt
    vallahi bro haklisin ama cesaret yok iste ya bagirirsa kimsin be sapik diye

• Açılmayın, hem kızla sevgili olup ne yapacaksın. Erkek adam erkek sever.
  • lan aklimdan o geciyordu haa 😄😄

• quote:

Orijinalden alıntı: daro33

vallahi bro haklisin ama cesaret yok iste ya bagirirsa kimsin be sapik diye

Sus lan ağzını yüzünü... dersin gider bi kahve alır içer sigara yakarsın ne olacak. Başka biri karışırsa ona da gereken cevabı verirsin. Takmayın bu tarz şeyleri, kendinize güvenin.

Onun senden ne farkı var, senden üstün mü sanıyorsun?

• Yüzyüze konuşmanın bi yolunu bulman lazm
  • Molotov Cocktail kullanıcısına yanıt
    hay allahini seveyim gaza geldim vallahi sonucunu yazacam buraya pzt gunu

• bencede bizden ustun degiller sonucta onlarda sıcıyor yani

• bende bir çok kızla kesiştim üniversitede,konuşamadım hiç biriyle :D,insan gibi gidip bi sa diyemedim tipim nasıl diye soramadım işte
  • yaw milleti goruyoz bizim ne eksigimiz var diyoz at hirsizi gibi adamlar yapabiliyorsa bizde yapariz herhalde yuzsuz olmak lazim bu devirde

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.