Şimdi Ara

kizla konusmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
2
Favori
3.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: daro33

yaw milleti goruyoz bizim ne eksigimiz var diyoz at hirsizi gibi adamlar yapabiliyorsa bizde yapariz herhalde yuzsuz olmak lazim bu devirde

Yüzsüz değil, efendi ol.

Bakma sen benim efendi-serseri olduğuma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

yaw milleti goruyoz bizim ne eksigimiz var diyoz at hirsizi gibi adamlar yapabiliyorsa bizde yapariz herhalde yuzsuz olmak lazim bu devirde

tip mip hikaye hocam,yüzüklerin efendisindeki gollume benzemediğin sürece sıkıntı olmaz,mesele değilde kızlar çok fena hep bir gösteriş meraklılığı her saniye başı fotoğraf çekmeler yediği içtiğini sosyal medyaya atmalar bunlar bana göre değil,nefret ederim şahsen :D,harbidende cüzdanı fena kuruturlar böyleleri ve bir çoğuda böyle,

şahsen o yüzden pekde uğraşmıyorum ya,ama tabi bendede çok istek var.
  • Kızın yanina git ve aniden 23 mü diye sor. Ne 23 mü diyecektir. "Kirpiklerin diyorum,23 tane mi?" De. Gözlerine bakarken boş baktığımı sanıyosun ama ben senin gözündeki kirpik sayısını biliyorum.. de. Kiz eğer etkilenmez se hollandaya uçak biletlerimiz bende. Yanlız küsüratlı sayı ver ki salladıgın anlaşılmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgahan2014

İlk önce sosyal medyadan bul ve selam falan diye sohbeti genişlet bir süre geçtikten sonra baktın işler iyiye gidiyor sonra de ki işte cafede veya bir yerde bir şey içelim mi baktın oluyor söyle gitsin iyi geceler

'selam falan diye sohbeti genişlet' eyvallah kullanıcam hocam
  • Eski Açık Sarı Desene kullanıcısına yanıt
    Kız olsam su mesaji gordukten sonra sana vereceğime kapı koluna yirttiririm daha iyi.

• Hocam sen de bendensin.yani yazdiklarin az cok utangac biri oldugun belli oluyor .

• Hafif bir tebessüm... Merhaba nasıl gidiyor diyerek gir mevzuya.. Klasik ama sağlam giriş. Olmazsa kalem iste.. Olmadı direk söyle sana hayranım de. O kadar çok seçenek var ki oooooo...

• Kes önünü özür dilerim yolunu kesiyorum ama kaç haftadır düşünüyorum sana nasıl açılacağı mi sen olsan benden hoşlansan nasıl bir taktik denerdin de. Forumlara yazdım, eşe dosta akrabaya sordum ama bir türlü net ve akıllıcı bir cevap alamadım. Bende konunun gerçek sahibine sormak istedim de. Alacağın cevaba göre haraket et. ;-) Çok yırtık görünme gözlerine bakma konuşurken hafif utangaç ol becerebilirsen sesini titret konuşurken. Geri vites atma ihtimalin %5 oda kızın erkek arkadaşı olduğundan yada soğuk bir tip olmasından kaynaklanabilir. :-D

• elinizde kitaplarla çarpışmayı dene:-D

• quote:

beyler benim durum farki kizlarla bakisiyoz onlarda bakiyorlar yakaliyorum ama iste devamini getiremiyorum birine yapişmam lazim iste birine aşık olmuşlugum yok yani

Konuda hoşlandığım deyip burada birine yapışmam lazım demişsiniz. Eğer gerçekten sevdiğiniz birisi yok ise illa sevgili yapacağım derdine düşmeyin. Hani liseli falan değilsiniz siz artık aklı başındasınız hocam. Mesleğinizi elinize aldıktan sonra temiz ve sağlıklı bir ilişki kurabilirsiniz bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: erken gelen adam1

Kızın yanina git ve aniden 23 mü diye sor. Ne 23 mü diyecektir. "Kirpiklerin diyorum,23 tane mi?" De. Gözlerine bakarken boş baktığımı sanıyosun ama ben senin gözündeki kirpik sayısını biliyorum.. de. Kiz eğer etkilenmez se hollandaya uçak biletlerimiz bende. Yanlız küsüratlı sayı ver ki salladıgın anlaşılmasın.

Torbacın kim?

• Eski Açık Sarı Desene kullanıcısına yanıt
    hocam metrodayım haykırdım yahu, gerçek anlamda haykırdım ama bu nedir

• Ya şu açılma işini bi kenara koysanız artık. Aşk filmlerindeki gibi olmuyor hiçbir şey.

Adam gibi yazıl kıza. Sohbet başlat naber falan diye yaz okulda gördükçe selam ver sohbet etmeye çalış.

Kızlar çabanızı farkedince diyor zaten heee bana yazılıyor.

O da istekliyse senle oturmak sohbet etmek için olur ama onun haricinde olmaz.

Bi de mesela devamlı yazılma. Yaz 3 gün. Sonra ortalarda görünme bir süre. Bak bu kadar taktik yapmamızın sebebi de kızın bi Türk kızı olması avrupalı ya da rus falan olsa çok daha kolay işimiz.
    Her neyse, bu geri çekilme taktiği bizim kızların kendisine ilgi göstermeyene ilgi duyması gibi saçma bir ritüelin yüzünden.

He bak bu bekleme sürecinde geri çekilme sürecinde kız sana adım atarsa SAKIN HA SAKIN soğuk yapma. Yardır. Eğer o fırsatı değerlendiremezsen finito. O kızı ayarlama işin orda biter.

Edit: Bir de imzamı oku anla. O asıl sorunu oluşturma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömerayhan -- 19 Şubat 2017; 9:37:15 >

• Kızın gözlerine bakarak önünden geç sonra ona de ki:" ilk görüşte aşka inanır mısın yoksa önünden bidaha mı geçeyim ?"

Kız senin.

• Ne okuyorsun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 19 Şubat 2017; 10:40:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erken gelen adam1

Kızın yanina git ve aniden 23 mü diye sor. Ne 23 mü diyecektir. "Kirpiklerin diyorum,23 tane mi?" De. Gözlerine bakarken boş baktığımı sanıyosun ama ben senin gözündeki kirpik sayısını biliyorum.. de. Kiz eğer etkilenmez se hollandaya uçak biletlerimiz bende. Yanlız küsüratlı sayı ver ki salladıgın anlaşılmasın.

Dostum ben bu sayıyı 3556 ile değiştirmek istiyorum . Kaşlarını saymış gibi gözükecem.

• Benim bakış açım şu olmuştur hep.

Git konuş olum derim kendime ne olacak en fazla tersler seni eee kim kaybeder sonunda o beni kaybeder.

• quote:

Orijinalden alıntı: aksumit

Benim bakış açım şu olmuştur hep.

Git konuş olum derim kendime ne olacak en fazla tersler seni eee kim kaybeder sonunda o beni kaybeder.

Hocam iyi hoş diyorsunuz fakat hiçte öyle olmuyor. Şimdiki kızların bir çoğu aşk meşk gerçek sevgiyi takmıyor. Hani dersin o beni kaybeder yok öyle bir şey. Ben öyle bir kıza rastlamadım. Ama sırf sevdiği kız ile beraber olmadığı ( arkadaşlık anlamında ) için intihar eden arkadaşım oldu.

• Hocam bu konularda bende çok çektim. Bak şimdi benim görüşüm şudur bir erkek bir kere aşık olur. Ondan sonrakileri boşverdim gitti. Olursa olur olmazsa koy gitsin dedim hep. Yani fazla değer vermeyin bu kızlara gözünüzde fazla büyütmeyin. Onlarında tuvalette sictigini düşünün ve gözünüzde küçültun o zaman gidip konusabirsiniz rahat rahat

• arkadaslar dediklerinizi okudum yarin buyuk gun haber bekleyin benden

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.