Şimdi Ara

KIZLA KONUŞACAK KONU BULAMIYORUM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
1
Favori
10.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar çok güzel bir kızla tanıştım whatsapptan bir arkadaş sayesinde daha tanışma aşamasındayız ne konuşabiliriz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawliet344 -- 26 Eylül 2014; 13:50:50 >

• Her şeyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simple Man

Her şeyi

Hocam daha tanışma aşamasındayız ve benim beynim donuyor kızla konuşurken.
  • Kızı tanımadan direk birşey söylemek zor ama senin iyi oldugun ve onun da ilgili oldugu bi konu bul. Mesela bende senin gibi bi kızla konsuuyordum kız hiç pas vermiyordu. Öyşe böyle zorladım kız Timberlake hastası oldugunu öğrendim benim de müzik bilgim ve zevkim aşırı derecede iyidir. Ordan muhabbeti bi kurdum. Daha sonra sürekli kız konusmak için yazdı e sonrada tabi ben ağırdan sattım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holden Caulfield

Kızı tanımadan direk birşey söylemek zor ama senin iyi oldugun ve onun da ilgili oldugu bi konu bul. Mesela bende senin gibi bi kızla konsuuyordum kız hiç pas vermiyordu. Öyşe böyle zorladım kız Timberlake hastası oldugunu öğrendim benim de müzik bilgim ve zevkim aşırı derecede iyidir. Ordan muhabbeti bi kurdum. Daha sonra sürekli kız konusmak için yazdı e sonrada tabi ben ağırdan sattım

Ağırdan satmak sıkıntı yalnız dostum ters tepebiliyor bazen :( çok iyi bi insanı kaybettim o yüzden, maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SecretandWhisper -- 27 Eylül 2014; 3:49:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SecretandWhisper

quote:

Kızı tanımadan direk birşey söylemek zor ama senin iyi oldugun ve onun da ilgili oldugu bi konu bul. Mesela bende senin gibi bi kızla konsuuyordum kız hiç pas vermiyordu. Öyşe böyle zorladım kız Timberlake hastası oldugunu öğrendim benim de müzik bilgim ve zevkim aşırı derecede iyidir. Ordan muhabbeti bi kurdum. Daha sonra sürekli kız konusmak için yazdı e sonrada tabi ben ağırdan sattım

Ağırdan satmak sıkıntı yalnız dostum ters tepebiliyor bazen :( çok iyi bi insanı kaybettim o yüzden, maalesef.

+1 fazla satarsan tımlamaz

• benim ne kadar yakışıklı ve harika bir insan olduğum hakkında konuşabilirsiniz mesela birde şeyimin çok büyük olduğununda tartışmasını yapabilirsiniz uzun uzadıya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kızla konuşulacak konular
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SecretandWhisper

quote:

Tabi canım herşeyin bir sınırı var.

• Eger yeni tanistiysaniz hadi soru cevap yapalim de oyle gider yani

• Bunlar hep amacsizliktan.

İstediginiz sey ; Hiic caba gostermeden kizin size asik olmasi ya da sevgili olmaniz, sevismeniz.

Caba ; Yok.

Bilgi tecrube beceri ; Yok.

Amaciniz kizi tanimak olsun. Hayatini bilmediginiz bir kizla nasil konusamiyorsunuz ?

Kitap film muzik genel kultur hikayeler anilar psikoloji felsefe aile ask sevgi cinsellik icki alkol korkular hayaller fobiler hobiler diziler moda guzellik kezbanlik kadin erkek iliskileri okul dersler hocalar kurslar gitar baglama enteresan bilgiler gundem haber sosyal medya.

Ohooo bir dunya konu bulmaniz lazim yeni tanistiginiz birisiyle.

• müzik
    kitap
    film
    gezilecek yerler
    sevdiği yemekler
    sevdiği oyuncular
    ordan da keskin bi dönüş yap dertleş biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Bunlar hep amacsizliktan.

İstediginiz sey ; Hiic caba gostermeden kizin size asik olmasi ya da sevgili olmaniz, sevismeniz.

Caba ; Yok.

Bilgi tecrube beceri ; Yok.

Amaciniz kizi tanimak olsun. Hayatini bilmediginiz bir kizla nasil konusamiyorsunuz ?

Kitap film muzik genel kultur hikayeler anilar psikoloji felsefe aile ask sevgi cinsellik icki alkol korkular hayaller fobiler hobiler diziler moda guzellik kezbanlik kadin erkek iliskileri okul dersler hocalar kurslar gitar baglama enteresan bilgiler gundem haber sosyal medya.

Ohooo bir dunya konu bulmaniz lazim yeni tanistiginiz birisiyle.

hay elinize sağlık hocam :D
  • valla benim özgüven bazen tavan yapıyo o zaman çok güzel konular ve muhabbetler yapıyorum güldürüyorum filan , ama bazen geliyo buz kesiliyorum resmen donup kalıyorum beyin eror veriyo kıza biraz alışmakta olmazsa olmazı olayın tabiki . özetle akışına bırak hacı
  • Hocam forumda birisi konu linkleriyle birlikte epeyi büyük bir liste yapmıştı neler konuşabiliceğimiz şeklinde fakat nasıl olduysa kaybettim pm olarak atmıştı o gün bugündür yaşama sevincim kayboldu çok büyük bir salaklık yaptım o mesajın yedeğini almamakla

Tek hatırladığım kızın hobilerini sormak boş zamanlarında neler yaptığını sormak vb.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkeshnda

müzik
    kitap
    film
    gezilecek yerler
    sevdiği yemekler
    sevdiği oyuncular
    ordan da keskin bi dönüş yap dertleş biraz.

Çok sağolun hocam :)
  • Hepinize teşekkür ederim bayramın 3. gününe buluşma ayarladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lawliet344

Hepinize teşekkür ederim bayramın 3. gününe buluşma ayarladım

Ee hocam nasıl hallettiniz konu meselesini kız nasıl tepkiler verdi merak ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kısmen26

quote:

Ee hocam nasıl hallettiniz konu meselesini kız nasıl tepkiler verdi merak ettim.

Hocam kızla konuşurken biraz güldürecek kendine bağlayacak hareketlerde bulundum samimi oldum kızda pas verdi zaten. Biraz konuştuktan sonra kısa ve öz cevaplar verdim artık nasıl bir etki yarattıysam günaydın mesajını o atar oldu ardından buluşalım mı diye sordum kız direk olur sinemaya gideriz dedi.Aslında kızda da bir şeyler olması gerekiyor yoksa işimiz zor.

Kısaca onu güldürdüm ve yakın davrandım ve iltifat ettim ama suyunu çıkarmadan.

• quote:

quote:

quote:

Hocam kızla konuşurken biraz güldürecek kendine bağlayacak hareketlerde bulundum samimi oldum kızda pas verdi zaten. Biraz konuştuktan sonra kısa ve öz cevaplar verdim artık nasıl bir etki yarattıysam günaydın mesajını o atar oldu ardından buluşalım mı diye sordum kız direk olur sinemaya gideriz dedi.Aslında kızda da bir şeyler olması gerekiyor yoksa işimiz zor.

He tamda bu iltifat etmek hocam daha sevgili olmadan bu aşamada nasıl iltifat ediyolar onu anlamıyorum mrnek verebilirsiniz. Ben ancak beğendiğim yerini şöyke beğeniyorum mesela sende çok güzel duruyor derim.

Edit:Kızlarla çok rahat olan ben, bir gün birisine açıldım ve sohbeti mahvettim bundan dolayı özgüvenim sarsıldı

• quote:

quote:

quote:

quote:

He tamda bu iltifat etmek hocam daha sevgili olmadan bu aşamada nasıl iltifat ediyolar onu anlamıyorum mrnek verebilirsiniz. Ben ancak beğendiğim yerini şöyke beğeniyorum mesela sende çok güzel duruyor derim.

Edit:Kızlarla çok rahat olan ben, bir gün birisine açıldım ve sohbeti mahvettim bundan dolayı özgüvenim sarsıldı

İltifattan kastım romantik oldum, hiç ilerisini düşünmeden bir sevgili gibi davrandım kaybedeceğim bir şey yoktu.

Örnek olarak ;
    Ondan hoşlandığımı belirtiyorum kız anlıyor işte benim gibi birisinden mi falan ben hemen işte seni kalbime yazmışsam beğenmememin mümkünatı yok falan en basiti bu.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.