Şimdi Ara

Kız Konusu Yardım :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • facede bi kız eklemiş beni . baktım selam verdim tanışıyor muyuz dedim.pardon yanlış ekledim dedi. sonra birkaç hafta hiç konuşmadık. sonra bunun resimlerine baktım ilk defa . hoşlandım sanırım

sonra online görünce selam verdim konuştum biraz. o sırada '' yarın benimle alışverişe kim gelir ? :D '' yazmış durumuna. bunu gördüm ve

x : alışverişe gelmemi ister misin seninle ? :)

y : ehe yok sağol .d

x : neden ? :/

y : kız olması lazım .d

x : kadın erkek ayrımı yapma ama :)

y : ehehe erkekler alışveriş sevmiyo ama :)

x : ben severim merak etme :) fikrini değiştirebilirim :)

y : hmm bakarz .d

x : tamam düşün biraz o zman :)
    ( yarım saat sonra)

x : düşündün mü :)

y : yarın işim çıktı başka zamn gidicem

x : peki tamam :/

x : ne zmana erteledin peki alışverişi :)

y : bilmiom .d

x : peki :) o zaman alışverişe ne zaman gidiyoruz haber verirsin tamam mı ? :)

y : eheeh tmm :)

x : anlaştık yani ?

y : hı hı anlaştık :)

......................................

burdan sonra telefonunu fln aldım azıcık zor da olsa

Sizce buluşunca ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım ? bu arada kız baya havalı ve zengin bi tip öyle görünüyo .

( Napak inanak mı ? o rly fln koyucaklar hiç gelmesin )

Edit : kızla baya konuştum . ondan hoşlandığımı söyledim muhabbet ettik . kendimizden bahsettik biraz . fenerbahçe hastasıymış bu arada. birkaç günlüğüne bursaya gidiyo . dönünce alışveriş olayı dışında bi zman buluşma sözü aldım

Edit : son gelişme ; kızla konuşrum yine . herşey para diyo resmen. bk gibi paran olmadan olmaz diyo .. aklıma gelen herşeyi saydım kıza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Government -- 12 Ağustos 2010; 3:03:24 >

inandığımı varsayıyorum ve kızın haber vermeyeceği kanaatindeyim.

iyi geceler..

Orijinalden alıntı: sencer_1907

Hayırlı günler efenim.

inandığımı varsayıyorum ve kızın haber vermeyeceği kanaatindeyim.

iyi geceler..

yoo şimdi mesaj attım konuşuyoruz konuştum haber verecek . orayı geçelim önerileriniz neler ?
  • aga burdan ne önerirsek önerelim sen kızla buluştuğun anda kafandan herşey gidecek. o yüzden doğal davranmaya bak

Orijinalden alıntı: samsunlusemih

hocam canını sıkmak gibi olmasın ama , kız kısa kesmek için nederler ona , atla karayı seçmiş

Kız değil kızlar konusu !
    16 yıl önce açıldı
    Kız sorunu beyler yardım edin..
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu şekilde ilişki yürümez bence boşver gitsin

Orijinalden alıntı: sencer_1907

aga burdan ne önerirsek önerelim sen kızla buluştuğun anda kafandan herşey gidecek. o yüzden doğal davranmaya bak

yok gitmez kafamdan merak etmeyin önerilerinizi bekliyorum
  • Kız havalı ve zengin bir tip gibi duruyorsa zaten olay bitmiştir. Bana göre havalı bir kız her zaman kaybeden taraf olur. Çünkü yaptığı tercihler onu hep kısa vaadede tatmin eder ya sonra uzun vade ne olucak ? Öften püften adamlarla çıkan tiplerden olabilir.

Gerçi SS koysana fotodan daha çok rahatlıkla bir açıklama yapabiliriz. Analiz açısından..

Yani diyeceğim o ki biraz yazılardan biraz da tecrübemi birleştirince boşa vakit harcayacağını düşünüyorum. En iyisi başka kızlarla ilgilen. Sonra gelip bağlandım şuydu buydu deme yani :) Senin iyiliğin için bunlar yoksa banane onane derdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaLaSs -- 10 Ağustos 2010; 2:18:48 >

Orijinalden alıntı: BaLaSs

Kız havalı ve zengin bir tip gibi duruyorsa zaten olay bitmiştir. Bana göre havalı bir kız her zaman kaybeden taraf olur. Çünkü yaptığı tercihler onu hep kısa vaadede tatmin eder ya sonra uzun vade ne olucak ? Öften püften adamlarla çıkan tiplerden olabilir.

Gerçi SS koysana fotodan daha çok rahatlıkla bir açıklama yapabiliriz. Analiz açısından..

Yani diyeceğim o ki biraz yazılardan biraz da tecrübemi birleştirince boşa vakit harcayacağını düşünüyorum. En iyisi başka kızlarla ilgilen. Sonra gelip bağlandım şuydu buydu deme yani :) Senin iyiliğin için bunlar yoksa banane onane derdim.

herkese karşı tavırları bi değişik. yorumlarına fln baktım da bana normal davrandı nedense. iyi anlaştık sanırım çok uzun süreli bi ilişki beklemiyorum şu anda zaten. 11 ay önce önce bi kıza bağlandım 4-5 gün önce ayrıldım . bidaha bağlanmam o hatayı yapmam merak etme

• Sana pahalıya patlıyacak galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysfkçk

quote:

Kız havalı ve zengin bir tip gibi duruyorsa zaten olay bitmiştir. Bana göre havalı bir kız her zaman kaybeden taraf olur. Çünkü yaptığı tercihler onu hep kısa vaadede tatmin eder ya sonra uzun vade ne olucak ? Öften püften adamlarla çıkan tiplerden olabilir.

herkese karşı tavırları bi değişik. yorumlarına fln baktım da bana normal davrandı nedense. iyi anlaştık sanırım çok uzun süreli bi ilişki beklemiyorum şu anda zaten. 11 ay önce önce bi kıza bağlandım 4-5 gün önce ayrıldım . bidaha bağlanmam o hatayı yapmam merak etme

Hmm ya şimdi bu kişilerin o andaki neler hissettikleriyle de biraz alakalı be kardeşim nasıl desem sen o an bak diyorsun ki bana normal davrandı öyle geldi. Ama ona göre farklıdır. Eğer uzun süreli bir beklentin yoksa iyi en azından senin açından bazı durumlarıda işte göz önünde tutarsak.. Sakın bunu kıza söyleme.. Ayrıca madem eğer buluşucaksan tavsiyem şu..

Önce alışveriş yapın. Daha sonra ise onu güzel bir cafeye götür ve bir yandan kahve diğer yandan da muhabbeti kur ve onu tanımaya çalış. Ama bence o kız ne bilim ya bi türlü içime sinmedi be kardeşim..

Umarım bir sorunla karşılaşmazsın.

• çocuk senin sevgilin yok muydu

Söz verdi demişsinde sen onun sözüne ne güveniyosun 40 yıllık arkadaşın sanki daha ilk dakikadan yalan söylemiş sana vazgeçtim alışverişe gitmicem diyerek

quote:

Orijinalden alıntı: ysfkçk

quote:

Hmm ya şimdi bu kişilerin o andaki neler hissettikleriyle de biraz alakalı be kardeşim nasıl desem sen o an bak diyorsun ki bana normal davrandı öyle geldi. Ama ona göre farklıdır. Eğer uzun süreli bir beklentin yoksa iyi en azından senin açından bazı durumlarıda işte göz önünde tutarsak.. Sakın bunu kıza söyleme.. Ayrıca madem eğer buluşucaksan tavsiyem şu..

Önce alışveriş yapın. Daha sonra ise onu güzel bir cafeye götür ve bir yandan kahve diğer yandan da muhabbeti kur ve onu tanımaya çalış. Ama bence o kız ne bilim ya bi türlü içime sinmedi be kardeşim..

Umarım bir sorunla karşılaşmazsın.

ona belli etmem tabi bunu . haklısın bi cafede otururuz 1-2 saat muhabbet ederiz . sağol kardeşim tavsiye için

• quote:

Orijinalden alıntı: Zyx

çocuk senin sevgilin yok muydu

vardı 4-5 gün öncesine kadar çocuk
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.