Şimdi Ara

“KIZINA ŞU AN TECAVÜZ EDİYORUM” (HABER) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
298
Cevap
2
Favori
35.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
592 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaş komşumla bir birimize iki sesimizi yükselttik, kapıya 1 tane tekme attım, tutanak mı tutulmadı, 5 ay uzaklaştırma mı verilmedi, para cezası mı almadım, ayda bir kontrole gelen polise imza mı vermedim. Bir tane dış kapıya tekme attım yahu. Ki elemanlar şeref yoksunu idi. Gecenin 3-4'ü demeden karı kız, parti, camlardan uçan içki şişeleri ...


    Ses kayıtları bile vardı bende. Ki mahkeme bina huzurunu bozmaktan onlara da çok cüzi bir miktar para cezası verdi, ancak neymiş ben şiddete baş vurmuşum elimde sopa varmış soğuk silahmış, kapıya tekmeymiş, özel mala zararmış !


    Yahu adamda tecavüz var, darp var, anneye dinletiyor bunları, intihara sürükleme var, tehdit var (kadının kendisine + aileye + avukata), hürriyetten yoksun kılma var, nitelikli istismarın tillahı var ! Ve 1 yıldır dışarıda salına salına elinde tespihle yargılanıyor.


    Bu nasıl adalet bu nasıl düzen ? Biri bize de söylesin nasıl yapıyoruz bu işi, sakal mı bırakıyoruz, omuza ceket mi asıyoruz, turan dövmesi mi yaptırıyoruz, adımızı Allah'ın 100 isminden birisi mi yapıyoruz ? Ne ediyoruz da bu dokunulmazlığı elde ediyoruz ? Hele bir söyleyin, elden geçireceğim 3-5 kişi var.





  • İnsan değil bu yapan belliki. Ruh hastası psikopat. Annesine tecavüz ederken telefonda şu an kızına tecavüz ediyorum de. kamera kayıtlarını sil. Avukatı tehtit et. Bunlar derebeyliklerini ilan etmişler. Devletin gücü yok herhalde bunları tutuklu yargılatacak. Borusu bizim gibi fakirlere ötüyor bu devletin. Nasıl bi sistemde yaşıyoruz lan. benimde kızım var. Demekki başımıza gelse polisi hakimi bişey yapamayacak.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: dermeister01

    Ben idama karşıyım her zaman için kısası savunmuşumdur. Bence en matematiksel ve eşit ceza kısastır. Bunu yapan adama tecavüz ve işkence etmek lazım sonrada %99 engelli hale getirmek lazım. O zaman hesap kapanır... 1=1

    Bu idamdan da kötü


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • söyleyecek söz bulamadım. buna ne ceza verilebilir ki? Böyle haberleri okuyunca artık dünyanın sonu gelsin istiyorum...

  • Gömlekli Adam G kullanıcısına yanıt

    Hala kabileci bir bakış açısıyla bakıyorsun. Tüm erkekler bir değil; tüm kadınlar da bir değil. Tüm erkekler tecavüz etmiyor; tüm kadınlar da tecavüze uğramıyor. Tüm erkekler suçlu değil; tüm kadınlar da kurban değil.



    Fakat, "TÜM" erkekler askere gitmek zorunda. TÜM erkeklerin emeklilik yaşı daha yüksek. TÜM erkekler, ömrü boyunca yetim maaşından, anne-babasının sigortasından yararlanamıyor.


    Alıntı

    metni:
    erkeklerin bedelli ödüyor olması kadınların suçu mu?


    Bir olayın cinsiyet ayrımcılığı olarak sınıflandırılabilmesi için, mutlaka karşı cins tarafından dayatılmış olması mı gerekiyor? Bu nasıl bir sığ bakış açısı? Bir erkek bedelli ödemek zorunda mı, zorunda. "Ama kadınlar koymamış bu kuralı, o zaman yapacak bir şey yok". Hani ataerkil yapıyla mücadele etmek gerekiyordu? Erkeğe gelince, bu nasıl da kolayca unutuluyor.


    Alıntı

    metni:
    Ev hanımı olun kariyer yapmayın, çalışmayın, damızlık gibi sadece çocuk yapın hayal kurmayın diye dayatılması kadınların suçu mu?


    Evinin kadını olacaksın baskısı, bir baskı; daha fazlası değil. İnzibat, gelip kolundan tutup, evlendirip evde çocuk bakmaya zorlamıyor hiçbir kadını. Suni mağduriyetten başka bir şey değil.


    Sanayide dükkan işleten, çok yakından tandığım kadınlar da var. İsteyince oluyor demek ki.


    Alıntı

    metni:
    kadınların tecavüze uğruyor, her gün onlarca kadınların ölüyor olması kadınların suçu mu?

    Onların suçu demiyorum ki? Nereye varmaya çalışıyorsun? Erkeklerin suçu, erkekler tü kaka demeye getirmeyi mi? Tüm erkekler, kovan zihniyeti ile birbirine bağlı değil. Bir erkeğin yaptığı için, diğer erkekleri yaftalamak mantıklı geliyor mu sana?


    Alıntı

    metni:
    Bana kadınların erkek üzerinde salakça bi nafaka argümanı dışında kurduğu sistematik bir baskı göster.

    Şu an yaşadığımız, bunun canlı bir örneği işte. Sosyal medyada, "peki ya erkek hakları ne olacak" dediğin an linçi yiyorsun.


    Süresiz nafakayı, kaldırmak için tasarlanan yasaya ilk karşı çıkan da kadın örgütleri olmadı mı? ODTÜ kampüsünde, feminist örgütler, "kadın haklarına yapılan bir saldırıdır" diye poster astılar her yere. Eşitliğin iki taraflı olduğunu dikkate almadan, yalnızca bir tarafı maksimize etmeye çalışıyorlar, ve buna eşitlik diyorlar. Her pozitifin bir de negatifi vardır. Bunu idrak edemeden, pozitif ayrımcılık diye bas bas bağırıyorlar.


    Fakat, "erkeğe negatif ayrımcılık" denmez; "kadına pozitif ayrımcılık" denir. Oysa ki, ikisi de aynı madalyonun iki yüzü.


    Ayrıca, İngiltere'deki "white feather movement" dan da haberin yok galiba. 1. Dünya savaşında, kadınların örgütlenerek, erkekleri savaşa yollamak amacıyla yaptığı baskıdan bahsediyorum.


    Alıntı

    metni:
    Erkeklerin diğer erkeklere yarattığı dezavantajları kadınlar yaratıyormuş gibi göstermeye çalışıyorsun

    Öyle bir çabam yok. Yalnızca, o dezavantajların da olduğu; yani erkeklerin durumunun da, gösterildiği gibi güllük gülistanlık olmadığını anlatmaya çalışıyorum. İntihar oranlarından, bu belli oluyor zaten. Buna rağmen, erkeklere hiçbir destek verilmiyor, sanki onların da canı yokmuş gibi. Bunun nedeni de 7/24, erkekler avantajlı, baskıcı, suçlu; kadınlar hep eziliyorlar, mağdurlar, propagandasının yapılıyor olması. Boşanınca evinden atılan(kendi çabasıyla aldığı), çocuklarının yüzünü göremeyen, karnını zor doyurup üstüne nafaka borcundan hapse giren erkekleri örnek verince de linçleniyorsun.


    Mağdur kadınlar var mı, var. Mağdur erkekler var mı, var. Bu ikisi birbirine zıt şeyler değil. Birini söyleyince diğerine karşı çıkmış gibi bir algı yaratılıyor nedense. "şu kadının hali ortadayken, sen nasıl bunları söylersin" falanca diye duygusal refleksler devreye giriyor. Aynı seviyeye inerek, ben de, Suriyedeki hava saldırısında paramparça olmuş 34 askerin fotoğrafını mı atayım buraya? Onların da hayalleri yok muydu? Erkek olmasalar asla başlarına gelmeyecekti bu olay.

    Alıntı

    metni:
    Bir erkeğin tercih edilmiyor olması kadının suçu değil diğer erkeğin ondan daha iyi olması, bu kadar.

    Bunla ilgili bir şey söylemedim zaten? Kafanda, benim incel olduğumu kurgulamışsın sanırım.


    Alıntı

    metni:
    Erkeğin madende ölüyor olması, o maden üzerinen haksız kazanç sağlayan ataerkil toplumun ürünü firmanın bir sonucu

    Toplumsal eşitlikten bahsediyorsak, tehlikeli işlerin büyük çoğunluğunun erkekler tarafından yapıldığından neden bahsetmiyoruz? Toplumsal eşitlik şemsiyesi altında, bilişim sektöründe, kadın oranını arttırmak için yapılan çabalar; neden, çalışanlarının %99.9 unun erkek olduğu ağır endüstri için de yapılmıyor? Toplumsal eşitlik, sadece klimalı ofislerdeki işler için mi var? Eşitlik diye yeri göğü inleten insanlar, zorunlu askerlik için ağızlarını açıp tek kelime ediyorlar mı? Ataerkil ile mücadele kapsamına girmiyor mu bunlar?


    Bir gün - umuyorum ki- kadın cinayetleri çözülecek. Fakat erkekler, ağır işlerde, askerde; sakat kalmaya, ölmeye devam edecek, çünkü bu kimsenin umurunda değil.


    Kısaca, bazı prensipler, iş erkeğe geldiği zaman hemen unutuluyor. Eşitlik, ataerkil ile mücadele vb. sadece kadın yararına olduğu zaman hatırlanıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strategen -- 21 Ocak 2021; 14:7:10 >




  • Yeni Türkiyede sıradan bir gün

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her haberde daha kötüsü ne olabilir diye düşünüyorum aklıma fazla bir şey gelmiyor biraz zaman geçince daha kötüsünü görüyoruz bakalım bundan sonra neler göreceğiz
  • yok mu birileri, bu serefsizleri canli yayinda iskence ede ede sakat birakacak.


    brezilyada gormustum, bebegini doven bakiciyi, essek sudan gelinceye kadar doviyordu adam videoda. ve yorumlardaki herkes allah ellerine dert vermesin gibi yorumlar atiyordu.


    keske soyle bisey olsa keske....

  • Adalet zengine çok iyi işliyor, üst sınıfa çok iyi işliyor.
    Ama alt sınıf işçi sınıfına geldiğinde nedense türk adalet sistemi duraklıyor. Twitter baskısı ile karar veriyor.

    Adalet mülkün temelidir.
    Adalet sisteminin iyi olmadığı bir ülkeye,
    Yabancı yatırımcı gelmez
    Yabancı sermaye gelmez
    Yerli sermaye cesaret gösteremez
    Yerli sermaye parasını inşaat gibi kolay getirisi olan sektöre gömer, teknoloji alanında ilerleme durur.

    Adaletin olmadığı bir yerde, halk adaleti kendisi sağlar.
    Adaletin olmadığı yerde yolsuzluk olur, rüşvet olur.

    Bu kız sadece basına yansıyan. Bu kız gibi günde 10larca kız aynı durumda kalıyor.
    Hadım cezası gelse, sokakta kadının kıçına bakacak erkek bile kalmaz. Ama bu cezalar gelmiyor, çünkü adalet sistemimize güven yok. Hadım edilen erkeklerin %30'unun masum olduğu max5 yıl sonra ortaya çıkacağını savcılar hakimlerde biliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Şu redpill denen zıkkımın artıklarının ne işi var bu konu altında? Gidin erkek haklarını başka yerde tartışın.
  • Bu kadar suç üstüne suç işleyip tutuksuz yargılanmak nedir.. adam zaten yüksek ihtimal alıcağı cezayı biliyor yada araştırsa tahmin eder.. Bunu bilen biri gider bir sonraki mahkemeye katılırımı yüksek ihtimal kaçar yada saklanır diye düşünüyorum..

    İnsların isyanı bu zaten bu adamlar hapis cezasıda alsada.hapise girmiycek kaçak göçer yaşıycaklar algısı oluşmuş durumda..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla herkes adeletini kendisi sağlıyor artık. sizde oyle yapın. emanetle gezin artık. evet dogru bişey degil ama olacak olan bu. adalet, polis ,hakim, savci ,yasalar ,cezalar kimse bişeyden korktugu yok. en buyuk cezayi işlesen yatarın 10 yıl.

  • Benim ailemden birine bu yapılacak ve dışarı salacak o mahkeme o adam ı. Yapılacak tek şey fırsattan istifade hazır dışarıda mı işimi kendi ellerimle bir güzel görürdüm cesedi de mahkemenin önüne bırakırdım gram da pişmanlık duymazdım mahkemede de bunu söylerdim.

  • hergün bu ve bunun gibileri farklı şekillerde idam edeceksin. mesela pirana dolu bir havuza atılabilir. veya canlı canlı üstüne beton dökeceksin.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: gozcelik

    Katılıyorum. Ülkede genel bir "adeletsizlik" oturtulmaya çalışılıyor. Futboldaki hakem hataları(!)ndan, işlenen suçlara verilen(!) cezalara kadar; torpille işleyen işe alımlardan, güvensiz sınavlara kadar her şey toplumda bir bıkkınlık ve adaletsizlik duygusu oluşturmak üzere bilerek kurgulanmış gibi. Yani "Bu kadar da olmaz artık" dediğimiz o kadar çok olay var ki... Artık böyle mi denk geliyor yoksa gerçekten de bazı dış güçler halkın galeyana gelmesi için bu gibi adaletsizlikleri bilerek mi yaptırıyor bilemiyorum. Sonumuz hayrolsun inşallah.

    Gurur kırıcı, onur çiğneyen, kurumların ve konumların itibarını zedeleyen sistematik ters davranışlar var, bu şekilde işleyen devlet vatandaşına gelecek sunamaz. Planları neyse ona dört nala umarsızca ulaşmak için çalışıyorlar ama inanın karşıtlarını yok saydıkları gibi zihnimde artık yoklar, siz de aynı şekilde bir konu hakkında yorum yaparken asla yüce büyük Türk devleti algısına kapılmayın, büyük bir yanılgı bu, asla sizi yıpratmalarına izin vermeyin...

    Televizyon, sosyal medyadaki AK troll'ler ve Türk ordusunun kullandığı teknolojiler yüzünden ev içinde sanki okulda yaşıyormuşum gibi hissediyorum. Son günlerde okuldaki kişiler ve olaylar aklıma geliyor, birileri için hayra alamet değil demek ki son günlerdeki halimiz...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Misha Collins kullanıcısına yanıt

    Yaptığın yoruma gelen like miktarı müslümanların cehalet seviyesinden başka hiçbir şeyi göstermiyor. Konuyu neden ana bacıya çekiyorsun hemen. Siz müslümanlarda ne ahlak var, ne edeb ne haysiyet. Senin beynin yıkannış feminizm ideolojisi ile. Taciz tecavüz iftirası atan bayanlara neden ceza verilmiyor? Bunu neden sorgulamıyorsun. Ben de sana senin zihniyetinle şunu sorayım o zaman babanın abinin başına gelirse de mi önemsemeyeceksin?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cross Thread -- 21 Ocak 2021; 15:29:44 >
  • Ülkemizdeki adaletin keranede bakire kız aramayla aynı anlamda olduğunu bir kere daha görmüş olduk
  • Yorumlara baktım da tek tek cevap vermeye gerek yok. Şu idamı ve işkenceyi savunan müslümanların hepsi psikolojisi bozuk ve cahil insanlar. Adaletin olmamasının nedeni işte bu müslümanlar. Çünkü adaletin ne olduğunu bilmiyorlar.

  • Herif 2019 da bu pisliği yapıyor avukatları tehdit ediyor 1,5 sene elini kolunu sallaya sallaya dolaşıyor iktidar yalakalarıda adamların elinde kanıt yok ne yapsınlar diyor.Allah akıl fikir versin.Ülkenin çivisi çıkmış.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.