Şimdi Ara

Kızın yanında konuşmakta zorlanıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yazlıktan bir arkadaşım var ve ikimizde birbirimize boş değiliz fakat birbirimizden hoşlandığımızdan dolayı onu görünce elim ayağım birbirine dolaşıyor.Telefondan falan çok rahat mesajlaşıyorum ama yazlığa gelip yüz yüze durduğumuzda resmen donuyorum fazla sohbet edemiyorum konuşmakta zorlanıyorum resmen.Acaba bu huyumu nasıl yenebilirim ve kızın yanına gidince nasıl bir tavır sergilemeliyim mesajda sohbetimiz iyi yakınız ama yanındayken araya çok mesafe koyuyorum yani şey demesinden korkuyorum mesajda çoşturuyosun ama yanıma gelince duruyosun tarzı bir şey demesinden korkuyorum.

• Klasik cevap:

Kendin ol yeter

Dememi bekleme. Demem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • coşturuyorsun derken
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terliksi Hayvan

Klasik cevap:

Kendin ol yeter

Dememi bekleme. Demem

Öyle bir şey demenizi beklemiyordum sadece ne yapacağımı nasıl bu özelliğimi yeneceğim konusunda yardım istiyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: > ConfusedChild

coşturuyorsun derken

Yani hocam o konularda bile konuşuyorum kız zaten benden hoşlanıyor o kesin fakat ben hoşlandığını bildiğim için yanındayken sus pus kalıyorum

• kolay soru cevap basit em onu

• zorradam kullanıcısına yanıt
    Emmem için önce bu sorunumu çözmem lazım
  • Peki aynı şey erkeklerle konuşurken de geçerli mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: alexis zorbas

Peki aynı şey erkeklerle konuşurken de geçerli mi?

Hayır değil tanıdığım kızlara karşı da böyle değil bi tanımadığım kızlara karşı bir de benden hoşlanan bu kıza karşı böyle oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Executioner

Yaninda konusamiyorsan onune gec

Hangi kameraya gülüyoruz
  • konuşma hocam o zaman yanına git mesajla konuş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tuborg kirmizi ic oyle konus

• yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Joseph Jackson

konuşma hocam o zaman yanına git mesajla konuş

Olur mu öyle şey çözmem lazım bu sorunu hocam yoksa başka bi yerde tekrar karşıma çıkar.

quote:

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

Tuborg kirmizi ic oyle konus
    Ramazan ayında buluşacağımız için öyle bi ihtimalim yok ama emin ol çok düşündüm onu ama geçici çözüm olurdu zaten o.
  • karışık12 kullanıcısına yanıt
    "bi tanımadığım kızlara karşı bir de benden hoşlanan bu kıza karşı böyle oluyor"

Tanımadığın erkeklere karşı da böyle oluyorsa, bu normal bir durum. Ama sadece kızlara karşı böyleysen, -benim gibi- küçüklüğünde kızlarla fazla muhabbetin olmadığı için bu yaşlarda onlardan çekinmen normal. Ben de böyle biriyim zira. Tavsiyem; ona özgüveninin olduğunu belli etmen. Sözlerinin arasına 1-2 espri koyman, çoğunlukla ironi içeren cümleler kurman, telefonda kurduğun muhabbetin benzerini kurman vs. Misal, ben 3 sene önce asosyal biri olduğum ve lisedeki ilk izlenimimde asosyal imajı verdiğim için, okuldaki arkadaşlarımla pek muhabbetim olmadı. Fakat geçen sene bunu üzerimden attım ve dershanede güzel arkadaşlıklar kurdum (ancak okulda bunu başaramadığım için dershanedeki ortamı yaratamadım). Umarım anlatabilmişimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexis zorbas -- 7 Temmuz 2013; 23:50:43 >
  • konuşma cool ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Joseph Jackson

konuşma hocam o zaman yanına git mesajla konuş

• onun yanındayken çıplak hayal et bi filmde görmüştüm :D yapmadan önce bi denek bulman gerekicek
  • Dostum! biz sana burada mükemmel bir konuşma formülü veremeyiz bizden bunu bekleme, bizim tavsiyelerimiz klasik olucak, em onu, ona patronun kim olduğunu göster, cool ol vs. ama sen bu tavsiyeleri yerine getirmiyorsan o zaman bizde sorun yok. Son olarak sana iki tavsiyem var ya kızın karşısına çık patlat bütün duygularını ya da iki tokat at kendine, titre ve kendine gel elin oğlu alcaz götürcek kızı ondan sonra pişman olup durursun bir forum abisi tavsiyesidir bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karışık12
    mesajda çoşturuyosun ama yanıma gelince duruyosun

• quote:

Orijinalden alıntı: Yağmur Tanrısı

onun yanındayken çıplak hayal et bi filmde görmüştüm :D yapmadan önce bi denek bulman gerekicek

teen wolf

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.