Şimdi Ara

Hoşlandıgınız kızın yanına gidip konuşmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
4.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1-2 haftadır bakıştıgımız bir kız var. O benden ben ondan hoşlanıyoruz ve benim gibip yanına tanışmam ve sohbeti kurmam gerekiyor. Kız ile bi süredir bakışıyoruz oda bekliyor gidip konuşmamı ama genel olarak hangi olaylardan konulardan bahsedecemi bilmiyorum. Gidip yanına önce sohbeti açmak yada önce tanışıp sohbet açmak istiyorum ama nasıl? İlk kez tanışacagınız bir kız ile hangi konulardan bahsedersiniz. Okul ortamındayız ama alanlarımız farklı
    Not : Liseli degilim

• git tanış hangi bölümde olduğunu falan sor.bilsen bile.okulla ilgili ortak dersiniz varsa yardım iste vs.
  • ilk izlenim onemli bu yuzden ilk konustugun zaman batirmamaya bak.
  • konuşcak konu bulunur bölümünü sorarsın nerde yaşadığına nereli olduğuna notlarına falan filan girdinmi uzar gider ama asıl olaya nasıl girdiğin nasıl tanışcağın önemli saçma bir şekilde tanışırsan kısa kısa cevaplar verir kalırsın öyle götünü yırtsan uzamaz muabbet
  • OLM BAK SAKIN BU BAKIŞ OLAYLARINI DAHA FAZLA UZATMA CIVKI ÇIKAR MİDENİZ BULANIR.NE KADAR ÇOK BÖYLE BAKIŞMAYA DEVAM EDERSENİZ BİRBİRİNİZDEN BİR ANDA O KADAR ÇOK ŞEY BEKLERSİNİZ VE BUDA SENİ ŞİMDİKİ DURUMDAN DAHA KÖTÜYE SOKAR.

O YÜZDEN İKİNİZDE BİRBİRİNİZDEN HOŞLANIYORSANIZ SEN ERKEK OLDUĞUN İÇİN GİDİP SELAM BEN X DİYECEKSİN VE ORTAMINA GÖRE BİR SORUYLA MUHABBETİ YÖNLENDİRECEKSİN.SONRA BİR DAHAKİNDE YİNE SELAM VERECEKSİNİZ İLERLEYEN ZAMANLARDA TELEFONLARINIZI ALACAKSINIZ MESAJLAŞACAKSINIZ VE KENDİNİZİ BULUTLARIN ÜSTÜNDE UÇUYOR GİBİ HİSSEDECEKSİNİZ.SANKİ BÖYLE BİR DUYGU YAŞAMAMIŞSINIZ GİBİ AMA BU BULUTLARIN KAYBOLMA OLASILIĞIDA VAR.EĞER İÇİNİZDE HALA BİRŞEY KALARAK AYRILIRSANIZ ÇOK KÖTÜ OLUR.ÇÜNKÜ SENİ TANIYAN ANNE BABANDAN SONRA EN İYİ KİŞİ O.SENİN İÇ DÜNYANI BİLİYOR VE SENİ HİSSETMİŞ.

BU YÜZDEN SANKİ ETRAFINDA GÖRDÜĞÜN KIZLAR SANKİ ONUN KOPYASI AMA O ORJİNALİYMİŞ GİBİ HİSSEDECEKSİN.TEKRAR AYNI HOŞLANMA DİALOGLARI SANA BU KIZDAN SONRA OYUNMUŞ GİBİ GELECEK VE DİĞER KIZLA İLK YEMEĞE ÇIKTIĞINDA ACABA ŞİMDİ O NE YAPIYORDUR YA NEYSEDE BU KIZDA ONUN GİBİ DEYİP BULUTLARIN ÜSTÜNE ÇIKMAYA ÇALIŞACAKSIN AMA NAFİLE.ÇÜNKÜ İLK KIZ SANA MUTLULUĞUN ÇİZGİSİNİ ÇOK ÜST SIRALARA ÇAKMIŞ SENDE BU ÇİZGİYİ AŞAMADIĞINI O KIZLA HER GÖRDÜĞÜNDE KENDİNİ BİRAZ KÖTÜ HİSSEDECEKSİN AMA HAYAT BU BÖYLESİ DAHA İYİ DEYİP KENDİ DURUMUNA BENZER FİLMLER GÖRÜP ANLIK ZEVK YAŞAYACAKSIN AMA NAFİLE.ÇÜNKÜ O İLK İÇ DÜNYANI BİLİYOR VE SENİ HİSSETMİŞ

AMA İKİNCİ KIZDAN ONU AYIRAN BİRŞEY OLACAK.O DA ŞUAN ONLA BİRLİKTE OLMAN.O YÜZDEN BİRAZ ZAMANLA BU DUYGULARIN AZALACAK ARADA BİR AMAN BE NE ÜZÜLMÜŞÜM MİLLETTE NE DERTLER VAR BENSE HALA KIZ OLAYINDAYIM.BU YÜZDEN İKİNCİ KIZLA MUTLULUK ÇİZGİNİ İSTEMEDEN DAHA YUKARI GETİRECEKSİN AMA BİR AKŞAM MESAJLAŞIRKEN 'YA İKİ AY SONRA AYRILACAĞIZ ZATEN KAVGA ETMEYELİM' DİYE ESPRİ YAPMAN VE KIZINDA BU LAFINA KARŞILIK BİR SÜRE SONRA SENDEN AYRILMASI BUNUN BİR TESADÜF OLMADIĞINI GÖSTERECEK.ÇÜNKÜ O SALAKLIĞINI BİLİYOR VE SENİ BIRAKMIŞ.

• quote:

Orijinalden alıntı: GeçmiştekiAcılar

OLM BAK SAKIN BU BAKIŞ OLAYLARINI DAHA FAZLA UZATMA CIVKI ÇIKAR MİDENİZ BULANIR.NE KADAR ÇOK BÖYLE BAKIŞMAYA DEVAM EDERSENİZ BİRBİRİNİZDEN BİR ANDA O KADAR ÇOK ŞEY BEKLERSİNİZ VE BUDA SENİ ŞİMDİKİ DURUMDAN DAHA KÖTÜYE SOKAR.

O YÜZDEN İKİNİZDE BİRBİRİNİZDEN HOŞLANIYORSANIZ SEN ERKEK OLDUĞUN İÇİN GİDİP SELAM BEN X DİYECEKSİN VE ORTAMINA GÖRE BİR SORUYLA MUHABBETİ YÖNLENDİRECEKSİN.SONRA BİR DAHAKİNDE YİNE SELAM VERECEKSİNİZ İLERLEYEN ZAMANLARDA TELEFONLARINIZI ALACAKSINIZ MESAJLAŞACAKSINIZ VE KENDİNİZİ BULUTLARIN ÜSTÜNDE UÇUYOR GİBİ HİSSEDECEKSİNİZ.SANKİ BÖYLE BİR DUYGU YAŞAMAMIŞSINIZ GİBİ AMA BU BULUTLARIN KAYBOLMA OLASILIĞIDA VAR.EĞER İÇİNİZDE HALA BİRŞEY KALARAK AYRILIRSANIZ ÇOK KÖTÜ OLUR.ÇÜNKÜ SENİ TANIYAN ANNE BABANDAN SONRA EN İYİ KİŞİ O.SENİN İÇ DÜNYANI BİLİYOR VE SENİ HİSSETMİŞ.

BU YÜZDEN SANKİ ETRAFINDA GÖRDÜĞÜN KIZLAR SANKİ ONUN KOPYASI AMA O ORJİNALİYMİŞ GİBİ HİSSEDECEKSİN.TEKRAR AYNI HOŞLANMA DİALOGLARI SANA BU KIZDAN SONRA OYUNMUŞ GİBİ GELECEK VE DİĞER KIZLA İLK YEMEĞE ÇIKTIĞINDA ACABA ŞİMDİ O NE YAPIYORDUR YA NEYSEDE BU KIZDA ONUN GİBİ DEYİP BULUTLARIN ÜSTÜNE ÇIKMAYA ÇALIŞACAKSIN AMA NAFİLE.ÇÜNKÜ İLK KIZ SANA MUTLULUĞUN ÇİZGİSİNİ ÇOK ÜST SIRALARA ÇAKMIŞ SENDE BU ÇİZGİYİ AŞAMADIĞINI O KIZLA HER GÖRDÜĞÜNDE KENDİNİ BİRAZ KÖTÜ HİSSEDECEKSİN AMA HAYAT BU BÖYLESİ DAHA İYİ DEYİP KENDİ DURUMUNA BENZER FİLMLER GÖRÜP ANLIK ZEVK YAŞAYACAKSIN AMA NAFİLE.ÇÜNKÜ O İLK İÇ DÜNYANI BİLİYOR VE SENİ HİSSETMİŞ

AMA İKİNCİ KIZDAN ONU AYIRAN BİRŞEY OLACAK.O DA ŞUAN ONLA BİRLİKTE OLMAN.O YÜZDEN BİRAZ ZAMANLA BU DUYGULARIN AZALACAK ARADA BİR AMAN BE NE ÜZÜLMÜŞÜM MİLLETTE NE DERTLER VAR BENSE HALA KIZ OLAYINDAYIM.BU YÜZDEN İKİNCİ KIZLA MUTLULUK ÇİZGİNİ İSTEMEDEN DAHA YUKARI GETİRECEKSİN AMA BİR AKŞAM MESAJLAŞIRKEN 'YA İKİ AY SONRA AYRILACAĞIZ ZATEN KAVGA ETMEYELİM' DİYE ESPRİ YAPMAN VE KIZINDA BU LAFINA KARŞILIK BİR SÜRE SONRA SENDEN AYRILMASI BUNUN BİR TESADÜF OLMADIĞINI GÖSTERECEK.ÇÜNKÜ O SALAKLIĞINI BİLİYOR VE SENİ BIRAKMIŞ.

Adam Haydar Dümen

• kıza sevgilinden bahset ve onunla birlikte sorunlarınızı çözmeye çalış. kesin muhabbet kurulur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3 Satırlık mesajında 3 anlatım bozukluğu 7 imla hatası yapmışsın. Tebrikler diyorum
  • up Beyler bu benim için çok önemli fikirlerinize ihtiyacım var
  • önce bisküvi al yanına git selam de naber ister misin de sonra kız tam alacakken geri çek nanik yap kaç
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

önce bisküvi al yanına git selam de naber ister misin de sonra kız tam alacakken geri çek nanik yap kaç

• quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

önce bisküvi al yanına git selam de naber ister misin de sonra kız tam alacakken geri çek nanik yap kaç

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.