Şimdi Ara

kızın sesine ve masumluğuna aşık oldum unutamıyorum!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 1 - 1.5 sene önce derenshanede bir kız vardı ben mezun o lise 1 falan kızın ses tonu bana inanılmaz derecede melodi gibi geliyor hüzün ve dinginlik veriyordu. ses hala kulaklarımda fakat kızı uzun süredir göremiyorum dershanede bittikten sonra hiç göremedim sözde bizim mahallede veya yakın civarlarda oturuyor ama hiç rast gelmedim. twitter ve facebook adresini biliyorum fakat eklemeye ve konuşmaya cesaretim yok... kız bana hem saf hem de çok çocuksu gelmişti yalnız twitter'dan gördüğüm kadarıyla işte bu bilinen kızlar gibi justin bieber vs gibi şarkıcılar ve yabancı şeylerin hayranı. ne yapmalıyım bilmiyorum.

belki çok daha güzel kızlar var ama o kız çok saf ve temiz geliyordu bana niyeyse

anlatmak istedim arkadaşlar sadece

• Lise 1deki kizlar %99 ihtimalle 1 seneye evrim gecirir gibi degisiyorlar. Yeni halini begenmeyebilebilebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PIRIL PIRILDIR EMİN OL. PIRIIIIIIIIL PIRILLLL.
  • quote:

Orijinalden alıntı: affiliation

PIRIL PIRILDIR EMİN OL. PIRIIIIIIIIL PIRILLLL.

izmirli dememiş liseli demiş
  • Sesine mi aşık oldun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hare Hare Yukai

quote:

Orijinalden alıntı: affiliation

PIRIL PIRILDIR EMİN OL. PIRIIIIIIIIL PIRILLLL.

izmirli dememiş liseli demiş

İZMİRLİLER GERÇEKTEN PIRIL PIRILDIR. BEN ORDA KİNAYE YAPIYORDUM YANİ O KIZIN SAFLIĞI MASUMLUĞU FALAN GEÇMİŞ OLSUN XD
    BİLMİYORUM SEN DE Mİ KİNAYE YAPIYORSUNNNN
  • quote:

Orijinalden alıntı: Agire Jiyan

Sesine mi aşık oldun?

sesini kaydetmişti bir ara twitter'da bulabilirsem link atarım ama nereden anlayacaksın ki hem ses kaydı hem de tek konuşmuyor yanında başkalarının da sesi var yine de sana bulursam atabilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Olm nasıl bi sübyancılık lan. Ben mezun o lise 1den sonrasını okumadım. Bırak da kız biraz büyüsün,çocuk lan o. Sen 19-20 yaşında adamsın o 14-15

• kardeşim ne demek cesaretim yok. artık aşın bunlari yahu. Gerçi kız senden biraz küçük o yuzden abes durabilir biraz. facebooktan ekle ama arkadaş olarak niyetini söyle . bi kaç sene sonra konuş . Beklemem diyorsan o zaman unutmaya bak . nasıl unutacam dersen kendini başka bi kızı sevmeye odakla sonra sevgili bul. ileride unutursun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.