Kız arkadaşım hotmail'den hotmail'e (yani bana) resmini gönderecek! Ama oda ne? Resim Geliyor, ama gözükmüyor!!! Kız ".jpg" dosyasını başarıyla ataçlamış ve bana göndermiş... AMA ATAÇLANMIŞ DOSYALAR BÖLÜMÜNDE "Attachment : benimresmim.jpg (0 kb)" OLARAK gözüküyor: 0 kb. Kıza tekrar gönder dedim. Ama sonuç yine hüsran!!! BU RESİMLERİ NEDEN AÇAMIYORUM... SORUN BENDE Mİ, ONDA MI? YOKSA HOTMAİL DE Mİ??
hotmail ın dosya sınırını geçmişçe hotmail iletmez...
en fazla 40-50 kb bir şey...
eğer 0 kb görünüyorsa sadece onun yaptığı bir yalnışlık diye bilirim bu kadar zamandır hotmailden dosya gonderdim ole bi sorun karşıma çıkmadı. arkadaşından tekrar iste.. formatını değiştirip gonderdin..
Bazen dosya yollanırken kişisel hatalar yapılabiliyor.. Eğer sınırı aştı ise 2 seçenek var.. Ya hiç yollayamaz.. Ya da aldığı kadarını sana yollar.. Yani hatasız olarak yollasaydı.. Sende 0kb görünmezdi.. Kişisel hata.. Hotmail ile alakalı olduğunu sanmam..
peki kızın ne yapması lazım? 2'dir gönderiyor, yine de resimler 0 kb gözüküyor!!!
bence kız resmi kaydederken bi hatalar yapıyor bide resmi jpg mi onu kontrol etsin bide winziple denesin bakalım