Bildirim
kızın o kadar uzun mesaja haha:) demesi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
".d " yazmasından iyidir. -
Mal biri ile adam gibi konuşulmaz ki hata senin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim değil kızın bittiği andır.quote:
Orijinalden alıntı: E.S.E.
Mal biri ile adam gibi konuşulmaz ki hata senin. -
Bence hos bisey, hic yoktan artik onunla konusmata gerek olmadigini bilirsin
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
mühim olan yazmak değil yanına gidip konuşmakquote:
Orijinalden alıntı: +18
Bence hos bisey, hic yoktan artik onunla konusmata gerek olmadigini bilirsin -
hemen ardından neyse ya ben biraz oyun oynayacağım hadi kendine iyi bak diyip mesajlaşmayı kestiğim andır. Kızlar oyunu tercih etmemize verem oluyorlar nasıl olsaquote:
Orijinalden alıntı: Free Man.
Benim değil kızın bittiği andır.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Treth
hemen ardından neyse ya ben biraz oyun oynayacağım hadi kendine iyi bak diyip mesajlaşmayı kestiğim andır. Kızlar oyunu tercih etmemize verem oluyorlar nasıl olsa
+738484838282 oyun diyince en uysalı bile delirebilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu durum "hmm, olabilir, doğru, :D, :), tamam." gibi örnekler ile çoğaltılabilir.quote:
Orijinalden alıntı: Nocturne.quote:
hemen ardından neyse ya ben biraz oyun oynayacağım hadi kendine iyi bak diyip mesajlaşmayı kestiğim andır. Kızlar oyunu tercih etmemize verem oluyorlar nasıl olsa
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Nocturne.
quote:
Benimkiler suçunu biliyorlar hemen yelkenlerı suya ındırıp tamam kusura bakma daha ilgili olacağım vs. vs. anlatıyorlar ama valla ben Skyrim in launcherı bır kere calıstırdım mı hemen gel şurada vereceğim dese bile nafile
-
quote:
quote:
quote:
Benimkiler suçunu biliyorlar hemen yelkenlerı suya ındırıp tamam kusura bakma daha ilgili olacağım vs. vs. anlatıyorlar ama valla ben Skyrim in launcherı bır kere calıstırdım mı hemen gel şurada vereceğim dese bile nafile
oyş
-
quote:
Orijinalden alıntı: el_jericho
Bu durum "hmm, olabilir, doğru, :D, :), tamam." gibi örnekler ile çoğaltılabilir.
imzamı atarım. sıçtım sıvadım az önce, hemde ne sıvamak. 6 sene sonra görülen sevgili ise kişi durum daha vahim. -
quote:
quote:
quote:
Bana denk gelenler kezban hiç anlatmayayım.. :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
hmmm demesinden daha iyidir.quote:
Orijinalden alıntı: Eden Hooverquote:
Orijinalden alıntı: el_jericho
Bu durum "hmm, olabilir, doğru, :D, :), tamam." gibi örnekler ile çoğaltılabilir.
imzamı atarım. sıçtım sıvadım az önce, hemde ne sıvamak. 6 sene sonra görülen sevgili ise kişi durum daha vahim.
Alıntıları Göster -
Hocam bir mesajda 3-4 espri yazarsan kız hangisine yorum yapacağını düşünür ve sonra işin içinden çıkamaz,üşenir sonunda öyle der.O yüzden 3-4 mesaja yayarsan yazacağın şeyi hem muhabbet akar hem o da dahil olur konuşmaya.Basitler zaten genel olraka o yüzden böyle yapmak lazım.Uzun bir şeyi yüz yüze anlatmak daha iyiquote:
Orijinalden alıntı: Markow Nikow
hmmm demesinden daha iyidir.
Alıntıları Göster
-
kendisi mesajı gördü cevap vermiyor. aleme japon askeri olarka geçtim hayırlı olsun.quote:
Orijinalden alıntı: Markow Nikow
hmmm demesinden daha iyidir.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Trethquote:
quote:
Alıntıları Gösterquote:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fable -- 7 Ekim 2012; 22:48:04 >
-
ok yazmasından iyidir.quote:
Orijinalden alıntı: Eden Hoover
kendisi mesajı gördü cevap vermiyor. aleme japon askeri olarka geçtim hayırlı olsun.
Alıntıları Göster -
kesin ne yazdığını anlamamıştırquote:
Orijinalden alıntı: khanjui
ok yazmasından iyidir.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: khanjui
ok yazmasından iyidir.
'':)'' nası kodum lafı olarak gönderilmişse, hiç iyi değildir.
not: avatarı düzeltmişsin, çeki düzen ver kendine bu yolda devam. ailecek dinliyoruz.
Benzer içerikler
- sonradan pencere açmak
- voleybol takım isimleri
- görev yap para kazan
- viski soğuk mu içilir
- ilk mesaj ne olmalı
- google çizim yap
- penis nakli
- prompt mühendisliği nedir
- çay bardağı emojisi
- dc açıldı mı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X