yanimda bir arkadasla kizi bekliyorduk kiz yaninda yakisikli bir herifle geldi herifin arabasi vardi zengin bir tip belli gidecegimiz yere bizi o arabayla birakti herif gittikten sonra kiz da ayrildi yanimizdan neyse zaten benim yanima kiz yakismaz ben hep tek tabanca < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baltalimanı seks ofisi -- 28 Eylül 2021; 22:19:31 > |
kizin birine cikma teklif edecektim

-
-
-
Herifin yavuklusuna mı göz diktin? Memleket ne hale gelmiş
-
herifin yavuklusu degil hocam herif herifin teki
aralarinda bir sey yok yani
-
quote:
Orijinalden alıntı: baltalimanı seks ofisiherifin yavuklusu degil hocam herif herifin teki
aralarinda bir sey yok yani
Olsun hocam o kız yanında yakışıklı ve zengin bir erkekle sizin yanınıza geldiyse ben zaten direkt oradan uzaklaşırdım.
-
g.o
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-8FB5351A6Olsun hocam o kız yanında yakışıklı ve zengin bir erkekle sizin yanınıza geldiyse ben zaten direkt oradan uzaklaşırdım.
Alıntıları Gösterben de dusundum hocam ama oyle pat diye birakip gitmeyeyim dedim
-
Kötü bir durum, kızdan sinyal alamıyorsan hiç açılma bence yoksa her şey daha kötü olabilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
en kotu reddeder ama bu herif ortadayken baska bir ihtimal de yok gibi
-
boşver
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mrslimshady_reloaded
boşverkemal ERYILMAZyoutube
ÜMİT BESEN ALIŞMAK SEVMEKTEN DAHA ZOR KEMO38 12 HAZİRAN 2015 'DEN SONRA TOP 40 ARABESK , TOP 40 YABANCI VE TOP 40 ANKARA HAVASI GELECEKTİR . TAKİPTE KALDIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM .https://www.youtube.com/watch?v=psULE-18hNU -
talihsiz bi durum hocam
yapacak tek şeyiniz var bu durumu artık kabullenmek
eğer bi gün sevgili bulursanız bana haber verin,olurmu hocam
-
no money no car =no love
-
tabii haber verecegim hocam
forumdan gizli tuttugum hicbir sey yok
parasi ve arabasi hatta tipi bile olmadan aski bulan insanlar var
nasil yapiyorlar acep
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baltalimanı seks ofisi -- 28 Eylül 2021; 23:8:6 >
quote:
Orijinalden alıntı: baltalimanı seks ofisi
parasi ve arabasi hatta tipi bile olmadan aski bulan insanlar var
nasil yapiyorlar acepbilsem bu halde olur muyum morug
-
bizim alnimiza bastan yazilmis be dostum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baltalimanı seks ofisi -- 28 Eylül 2021; 23:17:39 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X