Şimdi Ara

Kızın Annesiyle Tanışacağım...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
80
Cevap
3
Favori
9.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler iyi akşamlar,yaklaşık bir yıllık ilişkim var,çok önceden sevgilim ''Annem,kiminle sevgili olduğumu bilmek istiyor,seni tanımak istiyor'' demişti. Kısmet,bu hafta tanışacağım. Cidden çok heyecan var. Yaş 17. ''Bu yaşta???'' demeyin lütfen,amaç sadece kendimi tanıtmak. E haliyle,kızın annesine kendimi sevdirmek isterim.

1)Nasıl hitap etmem gerekir?
    2)Ne giymem gerekir? Asosyal olduğumdan dolayı pek kıyafetim yok.
    3)Bir buket çiçek yaptırmayı planlıyorum,ne dersiniz?
    4)En önemli sorulardan ; ilk kapıda karşılanacağım için,tokalaşmak mı gerekir,yoksa elini öpmek mi? (Elini öpersem yaşlı olduğunu yüzüne mi vururum?)
    5)O gün yıl dönümümüz olacak. Gezdikten sonra mı gitmem gerekir,gezmeden önce mi?
    6)Bir saat kalmanın uygun olacağını düşünüyorum,ne dersiniz?

DH halkı lütfen yardım edin çok heyecanlıyım cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kızın Annesiyle Tanışacağım: Kapsamlı Bir Kılavuz

Kız arkadaşın veya sevgilinin annesiyle tanışmak, her iki taraf için de stresli bir deneyim olabilir. Ancak, doğru hazırlık ve düşünceli davranışlarla bu ilk buluşmayı başarılı kılabilirsin.

Karşılama

• Zamanında gel ve kibar ol.
    • Uygun bir şekilde giyin, aşırı rahat veya resmi olmaktan kaçın.
    • El sıkış veya elini uzat, gülümse ve göz teması kur.
    • "Anne" veya "Bayan [soyadı]" gibi uygun bir şekilde hitap et.

Konuşma Başlatıcıları

• Kız arkadaşın veya sevgilin hakkında konuş. Onu ne kadar sevdiğini ve onunla geçirdiğin güzel vakitleri anlat.
    • Ailesi, ilgi alanları ve hobileri hakkında sorular sor.
    • Ortak ilgi alanları arayın ve bunlar hakkında konuşun.

Hediye İkram Etme

• Küçük bir hediye getirmek, düşünceli bir jest olur.
    • Çiçekler, ev yapımı kurabiyeler veya bir şişe şarap uygun seçenekler olabilir.
    • Hediyenin çok pahalı veya kişisel olmamasına dikkat et.

Davranış

• Saygılı ve nazik ol.
    • Kız arkadaşın veya sevgilinle olan ilişkin hakkında uygun bir şekilde konuş.
    • Oturuşuna ve beden diline dikkat et.
    • Telefonunla çok fazla ilgilenme.

Ayrılma

• Zamanında ayrıl.
    • Ayrılmadan önce kız arkadaşın veya sevgilinin annesine teşekkür et ve onunla tanışmaktan memnun olduğunu söyle.
    • El sıkışarak veya elini uzatarak veda et.

İpuçları

• Stres yapma ve rahatlamaya çalış.
    • Kendin ol ve samimi davran.
    • Herhangi bir konuda rahatsız olursan, gerekçeni söyleyerek nazikçe konuşmayı yönlendir.
    • İkinci bir buluşma için istekli olduğunu belirt, ancak rahatsız etmeden.

Bu ipuçlarını takip ederek, kız arkadaşın veya sevgilinin annesiyle ilk tanışmanı başarılı bir şekilde geçirebilir, iyi bir izlenim bırakabilir ve gelecekteki ilişkiler için olumlu bir temel atabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 6 doğru 3ü boşver 1: meraba nasılsınız iyi bi giriş olabilir memnum oldu dersin 4: elini öpmene gerek yok 2: yeni alısveris yap yada rahat ettiğin en sık kıyafeti giy 5:
    gezmeden önce git

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok yilisik olma efendi ol. Duzgun ve temiz giyin. Annesi cok yasli degilse elini opme bence ama bu konu karisik biraz. Cicekle falan gitme manyaklasma 17 yasinda cicek ne kiz mi isticen. Bence tanisma olayini soyle yapin kizi evden al o sirada annesiyle tanisirsin sonra birlikte gidersin kizla. Cok oturma annesiyle kizin kafasini celer sonra.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cutnawall

6 doğru 3ü boşver 1: meraba nasılsınız iyi bi giriş olabilir memnum oldu dersin 4: elini öpmene gerek yok 2: yeni alısveris yap yada rahat ettiğin en sık kıyafeti giy 5:
    gezmeden önce git
    Hiç tavsiye etmem. :) Zırt pırt seni arayacak ve senin de onu aramanı, hal hatır sormanı bekleyecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeklenenAdam

Cok yilisik olma efendi ol. Duzgun ve temiz giyin. Annesi cok yasli degilse elini opme bence ama bu konu karisik biraz. Cicekle falan gitme manyaklasma 17 yasinda cicek ne kiz mi isticen. Bence tanisma olayini soyle yapin kizi evden al o sirada annesiyle tanisirsin sonra birlikte gidersin kizla. Cok oturma annesiyle kizin kafasini celer sonra.

Ya boş boş gitmek olmaz diye düşündüm,yoksa kız isteme gibi bir durum yok tabii. Kararsız kaldım
  • Kendin ol yeter, eğer karakterine göre çiçek götürmek uygunsa götür. Elini öpme bence, ben sıkmıştım ve sizli hitap etmiştim(teyze ekiyle). Çok kalmanı önermem, ben istemeden kalıyordum ve sevgilimle yakınlaşamadan o kadar yakın saatlerce durmak işkence gibi geliyordu bana Ayrıca hep düzgün giyin artık, sevgilin olmuş, yaşın olmuş 17 hala çok kıyafetim yok diyorsun. Sık sık yakınlarına sana yakışan kıyafetleri sor ve sürekli değişik tarzlar deneyerek olabildiğince çok güzel giysi kombinasyonu elde et Dik dur, karakterini koru. Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: netenes

Kendin ol yeter, eğer karakterine göre çiçek götürmek uygunsa götür. Elini öpme bence, ben sıkmıştım ve sizli hitap etmiştim(teyze ekiyle). Çok kalmanı önermem, ben istemeden kalıyordum ve sevgilimle yakınlaşamadan o kadar yakın saatlerce durmak işkence gibi geliyordu bana Ayrıca hep düzgün giyin artık, sevgilin olmuş, yaşın olmuş 17 hala çok kıyafetim yok diyorsun. Sık sık yakınlarına sana yakışan kıyafetleri sor ve sürekli değişik tarzlar deneyerek olabildiğince çok güzel giysi kombinasyonu elde et Dik dur, karakterini koru. Kolay gelsin.

Hocam çok teşekkür ederim ya,ayrıca işkence falan Teyze dersem olmaz ya :/ Siz,efendim demeyi tercih ediyorum. Tokalaşmak en mantıklısı diye düşünüyorum. Kot+tshirt düşünüyorum uygun bir şekilde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • daha yasin 17 cicek falan goturme :D bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: silinebilirpan

daha yasin 17 cicek falan goturme :D bence
    çiçek değilde yemek yiyecekseniz bi baklava iyi gider üstüne hani :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac LighT

Yemek yemeyeceğız üstad,konuşacağız sadece. Mutlaka gelecek hedeflerimi falan soracaktır,şimdiki mesleğimden ve gelecekteki pozisyonumdan bahsedeceğim. Umarım gözüne girerim. Bunu gerçekten çok istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoDeR17

quote:

Yemek yemeyeceğız üstad,konuşacağız sadece. Mutlaka gelecek hedeflerimi falan soracaktır,şimdiki mesleğimden ve gelecekteki pozisyonumdan bahsedeceğim. Umarım gözüne girerim. Bunu gerçekten çok istiyorum.

kesin değil mi yemek yemeceğeniz. Çay may olur belki kurabiye felan al :D
  • Sikistirmaya calisabilir esprili bi sekilde atlatman lazim utanip sikilma yuzun dusmesin en fazla evden atar. Gununuzu rezil etme

• quote:

quote:

quote:

Yıldönümümüz olacak o gün,gezmeden önce kızın annesiyle tanışacağım işte. Yani pek kalmayız,annesi biraz aceleci davranabilir ''Gezin dolaşın'' der. Kız,annesine herşeyi anlatır. Benim küçüklük fotoğraflarımı bile göstermiş. Bana karşı sempatisi var gerçekten,şimdi de gerçek hayatta kazanmak gerek bu sempatiyi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Devrimci Penguen

quote:

Alıntıları Göster
    aşağıdakiler tamamen kendi fikrimdir yani uygulayıp uygulamamak sana kalmış, sadece öneri olarak :

1) Kız arkadaşından ismini biliyondur annesinin, "X teyze" diye hitap et, başka toplara sakın girme.

2) Çok fırfırlı giyinmene gerek yok ama basit bi tişörtle de gitme, en azından bi gömlek giy derim düzgün bi pantolon üstüne.

3) Çiçek işine SAKIN girme. Gereksiz samimiyetsizlik olur, madem yemek yenicek, tatlı al hangisinden istersen, tatlıyı da kararında al azıcık alma Çok büyük ihtimal sana "ay x cim ne gereği vardı" falan diycek "estağfurullah x teyze, elim boş gelmek istemedim." de, direk haneye + 10 puanı yaz.

4) Yaşlılık kompleksi, içinde bulunduğu yaşla barışık olamama, sadece ve SADECE kompleksli kendine güveni olmayan kadınlarda olur. Olgun bi insan bunu asla garip karşılamıycaktır hatta tasvip edicektir. O yüzden ELİNİ ÖP kesinlikle. Sonuçta boş adam değilsin, kızının erkek arkadaşısın, seni daha saygılı daha efendi görür.

5) Bunun hakkında bişey diyemiycem, pek fark etmez gibi, ama diğer cevaplara da bi bak.

6) Kararında bırakmak en iyisi, 1 saat iyidir, fazla da yüz göz olmamak lazım nasılsa ilk buluşma.

Kolay gelsin bro

• quote:

Orijinalden alıntı: kulaksiztavsan

aşağıdakiler tamamen kendi fikrimdir yani uygulayıp uygulamamak sana kalmış, sadece öneri olarak :

1) Kız arkadaşından ismini biliyondur annesinin, "X teyze" diye hitap et, başka toplara sakın girme.

2) Çok fırfırlı giyinmene gerek yok ama basit bi tişörtle de gitme, en azından bi gömlek giy derim düzgün bi pantolon üstüne.

3) Çiçek işine SAKIN girme. Gereksiz samimiyetsizlik olur, madem yemek yenicek, tatlı al hangisinden istersen, tatlıyı da kararında al azıcık alma Çok büyük ihtimal sana "ay x cim ne gereği vardı" falan diycek "estağfurullah x teyze, elim boş gelmek istemedim." de, direk haneye + 10 puanı yaz.

4) Yaşlılık kompleksi, içinde bulunduğu yaşla barışık olamama, sadece ve SADECE kompleksli kendine güveni olmayan kadınlarda olur. Olgun bi insan bunu asla garip karşılamıycaktır hatta tasvip edicektir. O yüzden ELİNİ ÖP kesinlikle. Sonuçta boş adam değilsin, kızının erkek arkadaşısın, seni daha saygılı daha efendi görür.

5) Bunun hakkında bişey diyemiycem, pek fark etmez gibi, ama diğer cevaplara da bi bak.

6) Kararında bırakmak en iyisi, 1 saat iyidir, fazla da yüz göz olmamak lazım nasılsa ilk buluşma.

Kolay gelsin bro

Bütün cevapları ortak bir paydada topluyorum yavaş yavaş,teşekkürler! Yalnız şöyle bir durum var,ben annesinin yanında nasıl birşey yiyeceğim? Sanki sürekli bana bakacak.. ''Bak bak,hahahaha yiyemedi nasıl da düşürdü yere :D:D:D:D'' diyecek sanıyorum :(

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yıldönümümüz olacak o gün,gezmeden önce kızın annesiyle tanışacağım işte. Yani pek kalmayız,annesi biraz aceleci davranabilir ''Gezin dolaşın'' der. Kız,annesine herşeyi anlatır. Benim küçüklük fotoğraflarımı bile göstermiş. Bana karşı sempatisi var gerçekten,şimdi de gerçek hayatta kazanmak gerek bu sempatiyi :)

o zaman saygını ve prestijini göster hocam adamlığını belli et temiz ütülü kıyafetleri giyin ayakkabını temizle çok hafif bir parfüm tamamdır.
    Konuşurken her şeye bir şey deme biraz ağırbaşlılık iyidir. Düzgün otur düzgün kalk. Çok oturmanı tavsiye etmem. Kadın yaşlıysa elini öpersin değilse tokalaşırsın dinine düşkün biriyse selamun aleyküm ablacığım/teyzeciğim dersin. Gezmeden önce git sonra dışarda rahat rahat kutla yıldönümünü.

Bu arada asosyalim demişsin kız arkadaş nasıl ayarladın ya

• quote:

quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    tecrübemi anlatayım.

ilk tanıştığım, sevgilimin annesi, bu 1 numara olsun.

eve gidiyorum işte, gömlek pantalon, ütülü baya. gömlek kareli, pantalon kot. düzgün bi şekilde selamlaşıyoruz. yanaktan öpüyorum işte samimice, işte oturuyoruz. ben baya bi gerginim, sonra kadın işte sigara içtiğini biliyorum diyor, sigara ikram ediyor, almıyorum başta, sonra çekinme bir şey olmaz diye zorluyor ve sigaramı kendisi yakıyor. oturup sohbet ediyoruz, böyle 1-2 saat konuşuyoruz. en sonunda bi bakmışız, haftaya motor kullanmak için sözleşmişiz. sonra sevgilimin odasına gidiyorum. annesinin muhabbeti o kadar iyiydi ki, hani sevgilimin yanında sıkıldım desem yeridir. sonra kadınla sürekli araşıp konuşuyoruz. kızdan ayrılalı uzun zaman oldu. ama hala bir problemleri olduğunda beni çağırırlar.

ikincisi ise, şu anki sevgilimin annesi. tesadüfen tanışmıştık, sahilden sevgilimi almaya gelmişti arabayla. öyle ayaküstü. sonra birlikte bir kafeye gittik ertesi hafta. işte kadın beni çok sevdi aşırı yani. geçenlerde kavga ettim, kadın geldi, hastaneye götürdü beni, işte aileme durumu izah etti. arada sırada çat kapı çıkar arar beni, nerdesiniz çocuklar der sevgilimleyken. bizi alır yemeğe falan götürür.

dip not, ikisininde eşi yoktu.

• dostum ilk olarak az konuş ağırbaşlı ol ve annesine ''efendim'' diye hitap et
    elbise olarak apaçi gibi renkli renkli giyme ne giyersen giy özenti olma
    az biraz utangaç ol kendin ol yeter zorla sevecek hali yok kadının çokta kasma kendini rahat ol
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

o zaman saygını ve prestijini göster hocam adamlığını belli et temiz ütülü kıyafetleri giyin ayakkabını temizle çok hafif bir parfüm tamamdır.
    Konuşurken her şeye bir şey deme biraz ağırbaşlılık iyidir. Düzgün otur düzgün kalk. Çok oturmanı tavsiye etmem. Kadın yaşlıysa elini öpersin değilse tokalaşırsın dinine düşkün biriyse selamun aleyküm ablacığım/teyzeciğim dersin. Gezmeden önce git sonra dışarda rahat rahat kutla yıldönümünü.

Şaka gibi gelebilir ama,aynı şehirde oturuyoruz ve internetten tanıştık.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Şaka gibi gelebilir ama,aynı şehirde oturuyoruz ve internetten tanıştık.

Alıntıları Göster
    çiçek alma elini öpme bence (yaşına bağlı) gezmeden önce git çıkarken kızla çık gezmeden sonra gidersen oturma süren daha uzun olur
    sıcak kanlı ol ama yışılışlık seviyesinde olma

(hiç sevgilim olmadı ama olsa böyle yapardım (gerçi yazması yapmasından daha kolay ama :D ) )

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.