Şimdi Ara

Kızılderili isminiz ne?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://testyourself.tr.msn.com/erkek/K%C4%B1z%C4%B1lderili_isminiz_ne/Test.aspx

Bende bu çıktı.Tipten kaybetmiş.Acaba herkese aynı tipi mi veriyor?
     Kızılderili isminiz ne?

Edit:Tipler değişiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 8 Aralık 2013; 21:42:55 >

•  Kızılderili isminiz ne?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir zamanlar hangi hayvansınız vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halfmoon37

Kızılderili isminiz ne?

Benimkide aynı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıçrayan balık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıçrayan Balık
    Kızılderili isminiz Sıçrayan Balık olurdu. Sular duyguları temsil eder. Hayatlarını sularda geçiren balıklar da birer duygu elçisidir diyebiliriz. Siz adeta duygularınızın esirisiniz. Aşkı, sevgiyi, heyecanı ve pek çoklarının aksine aslında mutsuzluğu bile seviyorsunuz. Ketum bir insansınız, size verilen bir sırrın sonsuza dek saklı kalacağına dair kimsenin bir endişesi olmamalı. Fazla konuşmuyorsunuz şayet sizin için hisler kelimelerden daha önemli.

Doğru lan. Böyle testleri seviyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konuşan Kuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurcankorkmaz -- 8 Aralık 2013; 22:02:31 >
  • Sıçrayan balık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu çıktı.
     Kızılderili isminiz ne?

Resim çıkmadı nedense
  • Sıçrayan Balık
    Kızılderili isminiz Sıçrayan Balık olurdu. Sular duyguları temsil eder. Hayatlarını sularda geçiren balıklar da birer duygu elçisidir diyebiliriz. Siz adeta duygularınızın esirisiniz. Aşkı, sevgiyi, heyecanı ve pek çoklarının aksine aslında mutsuzluğu bile seviyorsunuz. Ketum bir insansınız, size verilen bir sırrın sonsuza dek saklı kalacağına dair kimsenin bir endişesi olmamalı. Fazla konuşmuyorsunuz şayet sizin için hisler kelimelerden daha önemli.
  • Konuşan Kuş
    Kızılderili isminiz Konuşan Kuş. İsminiz gibi muhabbetperver bir kuş gibisiniz. Her türlü konu üzerine söylenecek bir sözünüz, yapacak bir iki espriniz var. Hele ki çevrenizde sizinle aynı dili konuşan başka kuşlar bulmayagörün, başlıyorsunuz hikayenizi anlatmaya. Zaman zaman kimi insanların duymaması gereken sözler etmiyor değilsiniz, ancak bu aslında tamamen iyi niyetinizden ve azıcık şaşkın olmanızdan kaynaklanıyor.
  • Sıçrayan Balık
  • Bolluk getiren
  • sıçrayan balık.
  • Sıçrayan balık? banada aynısı çıktı... ben sıçramam ki
  • Mutsuzluğu bile seviyorum,o derece.
     Kızılderili isminiz ne?
  • Sıçrayan Balık
     Kızılderili isminiz ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Romulus -- 10 Aralık 2013; 22:24:23 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.