Bildirim
Kızılay'dan Filistin Caddesine Nasıl Gidebilirim?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Guvenpark karsisindan 112 gaziosmanpasa ya da 114 kirkkonaklar otobusune binebilirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: semihgrsy
Guvenpark karsisindan 112 gaziosmanpasa ya da 114 kirkkonaklar otobusune binebilirsin.
+1 durak güvenpark'taki çiçekçilerin ordaki büfenin önünde. (bulvar üstündeki.)
haritadan bakabilirsin koordinatlara;
AŞTİ: 39.918393,32.810494
Kızılay; 39.920611,32.853549 (Ankaray'dan indikten sonra Güvenpark Otobüs durakları çıkışından çıkarsan daha rahat olur.)
Otobüs Durağı; 39.918292,32.853946
Filistin Caddesi; 39.897053,32.866425 (caddenin başı.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LGR9 -- 18 Aralık 2012; 22:45:24 > -
Durak arkadasin dedigi gibi bufenin onunde en belirgin olarak ust gecitin altinin cok azicik asagisinda.114 orada 112 ise onun hemen altinda.Bunlar EGO yani kartli otobusler istersen ozel halk otobusune yani parali olana da binebilirsin 114 ile ayni duraktalar. -
Teşekkür ederim arkadaşlar.
Kızılay Meydanı ve Filistin Caddesi civarlarında yemek yenilebilecek önerebileceğiniz nereler var? Cafe de olur. Saygılar. -
Teşekkür ederim, EGO kartı metro ve tramvayda kullanılan ile aynımı? Nerede satılıyor? Saygılar. -
quote:
Orijinalden alıntı: alpernbugra
Kızılay Meydanı ve Filistin Caddesi civarlarında yemek yenilebilecek önerebileceğiniz nereler var? Cafe de olur. Saygılar.
Dostum simdi baktim da filistin sokagi tarif etmisiz biz.Sen filistin caddesi mi ariyorsun sokagini mi?Google mapsten caddesi diye arattim bulamadim oyle yer sokagi sanirim.
EGO karti ile tramvay dedigin yani ankaray ve otobus hepsinde gecerli.Astide ankaray duraginda giselerden alabilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mike Tyson -- 18 Aralık 2012; 22:54:14 > -
quote:
quote:
Kızılay Meydanı ve Filistin Caddesi civarlarında yemek yenilebilecek önerebileceğiniz nereler var? Cafe de olur. Saygılar.
Dostum simdi baktim da filistin sokagi tarif etmisiz biz.Sen filistin caddesi mi ariyorsun sokagini mi?Google mapsten caddesi diye arattim bulamadim oyle yer sokagi sanirim.
EGO karti ile tramvay dedigin yani ankaray ve otobus hepsinde gecerli.Astide ankaray duraginda giselerden alabilirsin.
Evet orası Filistin caddesi diye de geçiyormuş. Yemek yenilebilecek yer öneriniz var mı? Cafe de olur. Saygılar.
-
quote:
quote:
quote:
Evet orası Filistin caddesi diye de geçiyormuş. Yemek yenilebilecek yer öneriniz var mı? Cafe de olur. Saygılar.
Gunaydin burger tavsiye ederim, numnum da olur
-
quote:
quote:
quote:
Filistin caddesinde numnum var,kizilayda her yerde yemek yenilecek yerler var zaten.
-
Herkese teşekür ederim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X