Şimdi Ara

Kızı Terk Ettim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kızın daha bundan haberi yok ama zamanla olacak. mesajlarına cevap vermiyorum dünden beri. nedeni dün doğum günüydü. buluştuk. bar türü bir yere gittik. geçen bütün yakışıklıları süzüyor. utanmadan yanımda yapıyor fark etmediğimi sanarak. bende yakışıklıyım bu arada ama kızın gözü doymuyor sanırım. geçen uyarmıştım sevmediğin hareketlerin var diye ama açık şekilde söylemedim. çünkü doğal davranmasını istedim. dün sabrımı taşırdı ipini çektim ne hali varsa görsün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C4VO -- 16 Mayıs 2013; 16:44:50 >

• hll knk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Söylemessen nerden bilecek. Baştan o tarz bir kızla çıkarak hata etmişsin zaten. ayrılma taktiğine gelince benim her zamanki taktiğim. Ama bu şekilde suçlu sen olursun söliyim. Suçun senin üzerine kalmasını istemiyorsan sen açık açık çek karşına konuş
  • Benzer durumu ben de yaşamıştım sonra kıza yol verdim havalı bir kız olmasına rağmen ama ben senden hoşlanmıştım muhabbeti yaptı ama soğumuştum bir kere.
  • evlenene kadar takıldığın bütün kızlar böyle olacak sana peşin peşin söyleyeyim. senden önce nasıl başkasının kollarındaysa senden sonrada illaki bulacak bir başkasını

genelleme değil yanlış anlaşılmasın illaki temiz helal süt emmiş bulunur ama nasib
  • amacım ukalalık değil daha önce de benzer konularda yazmıştım.. kızlar sevdiği erkeği yakışıklı bulur koca bi yalan. daha iyisini hep arar. o yakışıklıdan da yüz bulursa sebepsiz nedenlerle ayrılmaya çalışır. peki neden böyle yapıyolar. yani çok yakışıklı olmayanlarla sevgili olmalarını kastediyorum. 1.si erkek baya ilgili, yüz veriyo kız hemen anlıyo ..kız diyo artık bu istediğim an sevgilim ve hiç sevgilim olmicağana daha iyisini bulana kadar vakit geçireyim zaten belli bi süre sonra heyecan da kalmaz rahat ayrılırız gibi gibi düşüncelerden kaynaklı. bu bütün kızlar için değil ama gözü dışarda olan bütün kızlar böyle.. eğer çok yakışıklı değilseniz amaçları sizi kullanmak bunu bilin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stefansalvatore

amacım ukalalık değil daha önce de benzer konularda yazmıştım.. kızlar sevdiği erkeği yakışıklı bulur koca bi yalan. daha iyisini hep arar. o yakışıklıdan da yüz bulursa sebepsiz nedenlerle ayrılmaya çalışır. peki neden böyle yapıyolar. yani çok yakışıklı olmayanlarla sevgili olmalarını kastediyorum. 1.si erkek baya ilgili, yüz veriyo kız hemen anlıyo ..kız diyo artık bu istediğim an sevgilim ve hiç sevgilim olmicağana daha iyisini bulana kadar vakit geçireyim zaten belli bi süre sonra heyecan da kalmaz rahat ayrılırız gibi gibi düşüncelerden kaynaklı. bu bütün kızlar için değil ama gözü dışarda olan bütün kızlar böyle.. eğer çok yakışıklı değilseniz amaçları sizi kullanmak bunu bilin.

yok kanka ben onun demesiyle değil cidden tip var . ama şöyle göz çapkınlığı diye bi oaly var yanında iyi güzel biri olsa bile yapıyosun. ben çok defa çıktığım kızdan daha çirkin kızlara bakmışımdır bende yapıyorum ama erkek olarak bana yapılmasını kaldıramam

• quote:

Orijinalden alıntı: chupacabra

Söylemessen nerden bilecek. Baştan o tarz bir kızla çıkarak hata etmişsin zaten. ayrılma taktiğine gelince benim her zamanki taktiğim. Ama bu şekilde suçlu sen olursun söliyim. Suçun senin üzerine kalmasını istemiyorsan sen açık açık çek karşına konuş

ilk başlarda bu kadar bakmıyordu yada ben fark etmiyodum bakmaz diye. görmicemi düşünerek bakıyor . çaktırmadan yokluyorum fark etmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C4VO -- 16 Mayıs 2013; 18:21:29 >
  • lan oğlum sen dün kızın cebine 20 lirayı sıkıstırmadın mı bak hep ondan oldu bunlar dinle biraz lan ayıp lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: C4VO

kızın daha bundan haberi yok ama zamanla olacak. mesajlarına cevap vermiyorum dünden beri. nedeni dün doğum günüydü. buluştuk. bar türü bir yere gittik. geçen bütün yakışıklıları süzüyor. utanmadan yanımda yapıyor fark etmediğimi sanarak. bende yakışıklıyım bu arada ama kızın gözü doymuyor sanırım. geçen uyarmıştım sevmediğin hareketlerin var diye ama açık şekilde söylemedim. çünkü doğal davranmasını istedim. dün sabrımı taşırdı ipini çektim ne hali varsa görsün

en iyisini yapıyosun. sen varken bunu yapan sen yokken neler yapar... bence buluş kavga et sonra çek git bunun yanından arkadaşından haber yolla konuşmak istemiyomuş seninle diye olay tamamen bitsin [ denendi ve onaylandı ]

• quote:

Orijinalden alıntı: C4VO

quote:

Orijinalden alıntı: chupacabra

Söylemessen nerden bilecek. Baştan o tarz bir kızla çıkarak hata etmişsin zaten. ayrılma taktiğine gelince benim her zamanki taktiğim. Ama bu şekilde suçlu sen olursun söliyim. Suçun senin üzerine kalmasını istemiyorsan sen açık açık çek karşına konuş

ilk başlarda bu kadar bakmıyordu yada ben fark etmiyodum bakmaz diye. görmicemi düşünerek bakıyor . çaktırmadan yokluyorum fark etmiyor

Sende ona ayni seyi yap. Baska kizlarla vakit gecir. Onune kirinti birak. Sonrada ver agzinin payini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.