Şimdi Ara

Kızdan Telefon Numarasını Nasıl Alırım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
1
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler yarın kızdan telefon numarasını isticem lakin nasıl olacak bilmiyorum. Önceden tanışmışlığımız, muhabbet etmişliğimiz yok. Yarın ne diyecem yanın da? yardımcı olunuz.

• Yukarı............
  • Sorarak
  • Hiç konuşmadan direk telefon numarasını istersende verirse güvenin olurmu kıza bilmiyorum.

Ha düzenli bakışmalarımız gülüşmelerimiz var diyosan bilemem ama bence numara için biraz bekleyip normal tanışmayı dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: melizcia

Hiç konuşmadan direk telefon numarasını istersende verirse güvenin olurmu kıza bilmiyorum.

Ha düzenli bakışmalarımız gülüşmelerimiz var diyosan bilemem ama bence numara için biraz bekleyip normal tanışmayı dene

Tanışma nasıl olacak peki ?
  • Demiyor ki Kizla nasil tanişacam(telefon numarasını alarak)Ama tabi kö kızı onceden tanıyan biri olması lazım ondan alırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendileri veriyorlar zaten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • telefon numaramı kaybetmişim seninkini ödünç alabilir miyim de
  • Bı kızdan intikam aldım kiz cidden cok üzüldü ama ben daha cok üzüldüm emin olun.

Kiz olayına hic girmeyin beyler her türlü çıkıyorsunuz

• kizdan telefonunu iste acil babami aramam lazim de. kendini ara numara sende

• Direk telefon numarasini istersen bastan kaybedersin. Muhabbetin sonunda sana nasil ulasabilirim de...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HellYeaa

kizdan telefonunu iste acil babami aramam lazim de. kendini ara numara sende

Kitaptaki en eski numara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lukolde -- 22 Ekim 2012; 22:10:52 >
  • Sana Tl Göndermemi İstermisin Fılan de :D Kabul ederse Numarasını Almış olursun :D sonra 3-5 bişi atarsın artık cimri olma :D
  • whatsapp var mı sende de :D en klasik numara
  • ortak arkadasiniz varsa caktirmadan tanistirsin sizi, 1-2 gun sonra ortak arkadasinizdan numarasini al, sonrasi sana bagli

• 5 milyarlık arabaya biniyorlar sonra parası olan değil hastası olan biner diyorlar lan olm bırakın bu ayakları
  • Seni degil telefon numarani istiyorum de .

• Bence ilk başta kızın teli olan biriyle arkadaş ol.Daha sonra o kızı bir şekilde araman gereksin (ne bilim belki defterini kitabını felan çorarsın okulda unutmuşsun felan dersin en basitinden bunun gibi)Sonra ara kızı söyle şu yüzden aradım şöyle böyle oldu felan diye.Sonra da söylersin arkadaşından bulduğunu telefon numarasını.Kız sana sil demez heralde teli almış olursun.Ben bi ara denemiştim telini birinden almıştım ama korkumdan tele kaydetmeyip ezberlemiştim ama sonra büzük yemedi bi bahane de bulamadım sonralarda da unuttum zaten çok güzel olmasına rağmen hareketleriyle soğutmuştu beni

• updullah...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.