Şimdi Ara

Kızdan İntikam Almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DH 6,5 aylık sevgilimden ayrıldım yaklaşık 1 ay önce. Şimdi ben onla çıkarken bi çocuk vardı. Bizimki de bununla iyi anlaşıyodu yok iletisine filan yazıodu sinir olmuştum çocuğu faceinden sildirttim msninden de bizzat ellerimle sildim. Bi'şey demedi haklı olduğumu biliyodu gelgelelim benden ayrılalı 2 hafta sonra bu çocukla çıkmaya başladı.

Şimdi sizce nasıl intikam alıyım ben bundan? mesela gelsin kendi çıkmak istesin ya da keşke devam etseymişiz desin. Oluyo ya eski sevgilini görünce ne kadar güzelleşmiş diyosun bu da ne kadar karizma olmuş filan desin. Şimdi tipin gideri var yeni sevgilisi benden daha kötü. Şimdi bende çevre yok çekingenim yenmeye çalışıyorum işte.

Ben uzun vadeli düşünüyorum. Örneğin iyi bir üni . kazansam mutlaka duyar ama bu yeterli değil. Güzel bi foto çeksem. Bi sevgili yapıp resimlerimizi koysam onun yaptığı gibi

İşe yarar mı?
    Napmalıyım?

Not:Kısa kesmeye çalıştım bu kadar oldu.

• çocuğun ağzını burnunu kır rahatla
  • boyle triplere gerek yok raadolman lazim yoluna devam et hic dusnme
  • bırak bunları yumruğunla öldür onu..(oha ya biz bulamıyoz millet intikam alıyor)
  • Azını Burnu Kır Dicem Boşver Yapma
    Bak Şu Prensibi Hiç Unutma Seni Takmayan Kızı Sen Hiç Takma Naparsa Yapsın Gün Gelir Devran Döner Eninde Sonunda Pişman OLur Bunu Belli Etmese Bile Pişman Olmuştur Bunu Daima Bil Kardeşim Hadi Selametle
  • hayal kurarsan aklına binbir türlü intikam şekli gelir ama benden tavsiye kızı artık unut kendisinden artık hiçbir şey bekleme o kadar çok kafana takıyorsa kızın en yakın arkadaşıyla çıkmaya başla sana bununla ilgili birşeyde sorsa aslında aklımda hep bu vardı yakınlaşmak için sen lazımdın gibi şeyler söyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elendil03 -- 5 Ekim 2010; 19:22:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: super2000-TR

bırak bunları yumruğunla öldür onu..(oha ya biz bulamıyoz millet intikam alıyor)

Kavga Etme Sakın Tabi İnsanın Dövesi Geliyor Şahsen Ben Okulda Kavga Ettım Birinde Disiplin Cezası Aldım Kız Arkadaşıma Sulanan Birini Dövmüştüm :)
    Ama Sonra Düşündümki Eyer Ben O Çocugu Sakat Bıraksaydım Okulda Atılsaydımda Gelecegimİ Elimdenmi Kaybetseydim Bunları Düşünmek Lazım:D
    (Tabi Dövdüm Ora Ayrı Mesele Pişman Oldum Ama Şuna Pişman Oldum Okulda Dövdügüme

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız benden kaçıyor
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

çocuğun ağzını burnunu kır rahatla

Güzel fikir sağol.

quote:

boyle triplere gerek yok raadolman lazim yoluna devam et hic dusnme

Eninde sonunda tekrar aklıma geliyo rahat değilim.

quote:

bırak bunları yumruğunla öldür onu. .(oha ya biz bulamıyoz millet intikam alıyor)

Netten konuşmuştuk ilk. İlk netten konuşunca rahat rahat konuşuyorum sonra yüzyüze olunca utanmaya gerek kalmıyo zaten. Ve zor bulunabilecek bi tipti onun için kötüyüm.

quote:

Azını Burnu Kır Dicem Boşver Yapma
    Bak Şu Prensibi Hiç Unutma Seni Takmayan Kızı Sen Hiç Takma Naparsa Yapsın Gün Gelir Devran Döner Eninde Sonunda Pişman OLur Bunu Belli Etmese Bile Pişman Olmuştur Bunu Daima Bil Kardeşim Hadi Selametle

Sağol

• quote:

Orijinalden alıntı: SuqaL

quote:

Orijinalden alıntı: super2000-TR

bırak bunları yumruğunla öldür onu..(oha ya biz bulamıyoz millet intikam alıyor)

Kavga Etme Sakın Tabi İnsanın Dövesi Geliyor Şahsen Ben Okulda Kavga Ettım Birinde Disiplin Cezası Aldım Kız Arkadaşıma Sulanan Birini Dövmüştüm :)
    Ama Sonra Düşündümki Eyer Ben O Çocugu Sakat Bıraksaydım Okulda Atılsaydımda Gelecegimİ Elimdenmi Kaybetseydim Bunları Düşünmek Lazım:D
    (Tabi Dövdüm Ora Ayrı Mesele Pişman Oldum Ama Şuna Pişman Oldum Okulda Dövdügüme

sende haklısın panpa.

• Estetik ameliyati ol. Cok karizma biseye dönüş ve sürekli kendini geliştir. Poker fln oyna paraya para deme. Sonra cik kizin karsisina etkile onu . Güvenini kazan en sonunda da ellerinde ne var ne yok al kalsinlar ortada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deify

Estetik ameliyati ol. Cok karizma biseye dönüş ve sürekli kendini geliştir. Poker fln oyna paraya para deme. Sonra cik kizin karsisina etkile onu . Güvenini kazan en sonunda da ellerinde ne var ne yok al kalsinlar ortada

Estetiğe gerek yok kız zaten benm tipten hoşlanıyo diğer çocuk da benziyo biraz bana. İşte paraya para demem de nasıl etkilicez konuşmuyorum bile.

Bu yorumu da ciddiye aldım he.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oRLY

quote:

Estetik ameliyati ol. Cok karizma biseye dönüş ve sürekli kendini geliştir. Poker fln oyna paraya para deme. Sonra cik kizin karsisina etkile onu . Güvenini kazan en sonunda da ellerinde ne var ne yok al kalsinlar ortada

Estetiğe gerek yok kız zaten benm tipten hoşlanıyo diğer çocuk da benziyo biraz bana. İşte paraya para demem de nasıl etkilicez konuşmuyorum bile.

Ya arkadaş kiz senden ayrilmis, gitmis baskasiyla cikmaya baslamis. Sende aynisini yap işte neden kasiyosun. Ayrica Senin yapacagin herhangi birsey onun umrunda olurmu zannediyorsun? Olmaz. Hem neden herşeyin sorumlusu olarak kizi görüyorsunki? Senin hatalarin olmadimi? Olmustur mutlaka. Adam olsaydinda elindeki kizin kiymetini bilip kaptirmasaydin kimseye. Sen buraya nasil intikam alicam diye konu acarsan sana verebilecegim en ciddi cevap o olur. Neyin intikamini aliyorsun ayrica ne hakla ?

• kaçan kovalanır :D
  • quote:

quote:

quote:

Ya arkadaş kiz senden ayrilmis, gitmis baskasiyla cikmaya baslamis. Sende aynisini yap işte neden kasiyosun. Ayrica Senin yapacagin herhangi birsey onun umrunda olurmu zannediyorsun? Olmaz. Hem neden herşeyin sorumlusu olarak kizi görüyorsunki? Senin hatalarin olmadimi? Olmustur mutlaka. Adam olsaydinda elindeki kizin kiymetini bilip kaptirmasaydin kimseye. Sen buraya nasil intikam alicam diye konu acarsan sana verebilecegim en ciddi cevap o olur. Neyin intikamini aliyorsun ayrica ne hakla ?

Kızı kaptırmama mevzusu mu var kız bırakıp gidip arkadaşım diye kandırdığı kişiyle çıkıyosa ben napıyım. Belki de büyük bi ihtimal onunla çıkabilmek için ayrıldı. Elde olan bi şey yok. Ayrıca ilk verdiğin cevap iyiydi estetik demeseydin ciddi bi mesaj olcaktı

• quote:

Orijinalden alıntı: Elendil03
    hayal kurarsan aklına binbir türlü intikam şekli gelir ama benden tavsiye kızı artık unut kendisinden artık hiçbir şey bekleme o kadar çok kafana takıyorsa kızın en yakın arkadaşıyla çıkmaya başla sana bununla ilgili birşeyde sorsa aslında aklımda hep bu vardı yakınlaşmak için sen lazımdın gibi şeyler söyle

bunu uygula
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Kızı kaptırmama mevzusu mu var kız bırakıp gidip arkadaşım diye kandırdığı kişiyle çıkıyosa ben napıyım. Belki de büyük bi ihtimal onunla çıkabilmek için ayrıldı. Elde olan bi şey yok. Ayrıca ilk verdiğin cevap iyiydi estetik demeseydin ciddi bi mesaj olcaktı

Arkadasim belliki 15-16 yasinda filan bi liselisin. İntikam alicam o kizi süründürücem vs gibi hirslar icine girme, kendine yazik edersin. Ben bunu anlatmaya calisiyorum sana. Bosver o kizi kendinde demişsin ne güzel ben napiyim diye. Yapma güzel kardeşim hicbirsey. Birak ne hali varsa görsün. Sen git derslerine çalis baska kizlarla filan takil. En guzel intikam affetmek ve unutmaktir. Affetmeye musait bi durum yok ortada bu yuzden unutacaksin..

• KRDEş yapılcak tek bişe var
    KABA KUVVET hırsını çıkarmış olursun bence şahsen bana yapsalardı kavgayla hallederdim kafa filan atardım kaşını patlatırdım vesaire
  • git çocugu döv kıza bişey olmaz ama sen baya bi rahatlarsın ayrıca yapabilirsen kızın en yakın arkadaşını ayarla (çok zor olucaktır ondan sonra ama olursa güzel olur) bn 4 kişilik gruptan bi kızla çıkıp ayrılıncada i*neliğine tüm tayfayla çıkıp ayrılan adam tanıyorum gzüel bi intikam yöntemi
  • İntikam almak yerine kızı unutmayı denesen? Emin ol intikam alana kadar çekeceğin sıkıntıdan çok daha iyidir. Kimbilir belki sen hiçbir şey yapmadan o bir gün pişman olup kapına gelir. Ne de olsa intikam soğuk yenen bir yemektir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.