Şimdi Ara

Kızdan İntikam Almak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: reXow

İntikam almak yerine kızı unutmayı denesen? Emin ol intikam alana kadar çekeceğin sıkıntıdan çok daha iyidir. Kimbilir belki sen hiçbir şey yapmadan o bir gün pişman olup kapına gelir. Ne de olsa intikam soğuk yenen bir yemektir.

İstediğim bu zaten pişman olup gelmesi ama bi'şeyler yapmadan zor gibi
  • Ayy hiç takma ya.boşver hem o umursamadığını görünce bozulcaktır zaten emin ol ama illa intikam diyosan kızın burcunu söyle bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glsnmdmrc

Ayy hiç takma ya.boşver hem o umursamadığını görünce bozulcaktır zaten emin ol ama illa intikam diyosan kızın burcunu söyle bana

Umursamadığımı görebilcek kadar umursamıyo ki. Yay burcu
  • İntikam alma komşu al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oRLY

quote:

Orijinalden alıntı: reXow

İntikam almak yerine kızı unutmayı denesen? Emin ol intikam alana kadar çekeceğin sıkıntıdan çok daha iyidir. Kimbilir belki sen hiçbir şey yapmadan o bir gün pişman olup kapına gelir. Ne de olsa intikam soğuk yenen bir yemektir.

İstediğim bu zaten pişman olup gelmesi ama bi'şeyler yapmadan zor gibi

Bak şöyle düşün kaybedecek hiçbir şeyin olmaz. Sen kızdan intikam almaya çalışınca kızın affedersiniz dötü kalkacak. Hala beni unutamadı hahaha falan filan. Kendini gülünç duruma düşürme boşver. Kızı unut zor değil. 6,5 Ay demişsin taş çatlasa 1 aya tamamen unutursun. Sen hiçbir şekilde zararda olmayacaksın. Kız hiç pişman olmazsa zaten artık senin umrunda olmayacak kendini kötü hissetmeyeceksin. Eğer kız pişman olursa ekstra bir mutluluk yaşayacaksın. Sana tavsiyem sadece unut gitsin, senin için en iyisi bu

• quote:

Orijinalden alıntı: swat57

İntikam alma komşu al.

Tamam.

quote:

Bak şöyle düşün kaybedecek hiçbir şeyin olmaz. Sen kızdan intikam almaya çalışınca kızın affedersiniz dötü kalkacak. Hala beni unutamadı hahaha falan filan. Kendini gülünç duruma düşürme boşver. Kızı unut zor değil. 6,5 Ay demişsin taş çatlasa 1 aya tamamen unutursun. Sen hiçbir şekilde zararda olmayacaksın. Kız hiç pişman olmazsa zaten artık senin umrunda olmayacak kendini kötü hissetmeyeceksin. Eğer kız pişman olursa ekstra bir mutluluk yaşayacaksın. Sana tavsiyem sadece unut gitsin, senin için en iyisi bu

28. gün ama geliyo işte aklıma. Her neyse en doğrusu galiba sağol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oRLY -- 5 Ekim 2010; 21:04:48 >

• Güzel kardeşim senden ayrıldıktan iki hafta sonra başkasıyla çıkmaya başlayan bir kızdan geri dönmesini istemiyorsun heralde. Bu kız yapacağın hiçbir şeye değmez bu saatten sonra. Senin bu olay karşısında yapacağın yada yapmaya çalışacağın herşey karşı tarafı mutlu edecektir. Çünkü acı çeken sürünen (duygusal anlamda) sen olacaksın. En iyi intikam unutmaktır. Hiç birşey yapmana gerek yok. Unut gitsin.
  • Sen hakaten sevmiş gibisin Tavsiyem 1 yada 2 cümlelik kızı duygulandırıcak bi söz bulup not olarak felan gönder yada mesaj at kız içinden vay be desin. Belki daha sonra senle tekrar konuşmak isterse dalga mı geçersin bilmem orası sana kalmış. Yada notun sonuna içinde bana karşı ufacık da olsa bişey kaldıysa 2 dk nı konuşmak için bana ayırabilirmisin yaz eğer gelirse o içinde kalanları unutmak için ne bekliyosun gibi onur kırıcı bişey söleyip ortamdan ayrılabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.