Şimdi Ara

Kütüphanedeki Kızdan Hoşlanıyorum -2- -Tavlama Zamanı-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
3.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kısa ve öz tutup tavlama taktiğimi anlatacağım:

1. PLAN : her zaman oturduğu bir masa var ben tam karşısındaki yere oturacağım elime a4 kağıdı alacağım ve bir kitap. O da çalışmaya başlayacak tam karşımda. Ben kızı sürekli kesmeyi deneyeceğim eğer bana bakmaya çalışırsa hemen kağıdıma dönüp bir şeyler karalayacağım. Kitabımı okuyacağım vs. kıza dalıp düşünüyormuşum gibi yapacağım yani. A4 kağıdına "bu boş sayfayı bizim için ayırdım ne dersin?"(A4 kağıdının diğer tarafına şiir yazmayı ve portre çizmeyi de düşünüyorum.) yazıp ters bırakacağım. Çantamı alıp kalkacağım kitap ve kağıt kaldığından kızda kitabınızı unuttunuz diyecek. Ben hiç bakmayacağım o da tahminimce kağıt ve kitabı arkamdan getirecek ve bu sayede notumu da görmüş olacak.

2. PLAN: Direkt öğle yemeğine gittiğinde masasının yanına oturup "Afedersiniz sizi bir yerde görmüş gibiyim, tanışıyor muyuz acaba? diyeceğim. O da "Hayır tanışmıyoruz" der. Ben de"Sizi kadar güzel bir kişiye daha önce görmemiş olmam imkansız. O zaman mutlaka tanışmalıyız." diyeceğim. Ama ters cevap verirse ne diyeceğimi bilemiyorum taktiklerinizi dinlerim. 1.plan aklıma yattı gibi ama olmayadabilir.

Sizce 1. plan mı yoksa 2. plan mı daha iyi? Yoksa önerdiğiniz bir şey var mı?

Kütüphanedeki Kızdan Hoşlanıyorum -2- -Tavlama Zamanı-

• bi derdin sıkıntın mı var?
    Konularıma bakarsan hep gülmek için öylesine açılmış konular gelmişsin sen dhnin geldiği noktalara bak diyorsun. Bu forum açıldı açılalı troller cirit atıyor zaten. 2013den beri buradayım her yıl farklı türden kişiler vardı ösym bu konuda çok net yok öyle yok böyle değişik değişik zamanlar geçirdi.
  • A4 kağıdını yersen daha çok etkilenir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şekilden şekile girmeye gerek yok mola verince falan bı kere dersin tanışabilir miyiz diye redderse bir daha rahatsız etmezsin aksi durum da maymun gibi oynatır seni.

• Mr.Chesterfield kullanıcısına yanıt
    hocam hiç öyle düşen kız olmadı
  • basit olmaz mı hocam
  • Hocam bence şiir işlerine girmeyin direk tanışın

• biri daha elendi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İmam baydı

• 2.planı görünce aklıma geldi :D

• Hocam Casanova gibi adamsınız maşallah. Bence iki planı da uygulayın ki garanti olsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam ben size düştüm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyiyim sen nasılsınız

• -elenme zamanı- olarak değiştir başlığı
  • bak şimdi bro nasıl düşürceksin biliyor musun kütüphaneden kızın ayrılmasına yakın burası önemli kapının sağına veya soluna görünmeyecek biyere saklanıyorsun kız çıkarken kimin kocası buu çalıyor kız orada bi afallıcak zaten o ara ayağına tepiği yapıştır

• 19.yüzyılda mı yaşıyoruz?

Şiir,portre filan; bir de uçak yapıp masasına yolla tam olsun!

Taktiği veriyorum; ilk önce kızın alanını bulman lazım. Aynı bolümdeyseniz çok iyi, basit bir matematik/edebiyat sorusu soruyorsun (kütüphane olduğu için sb'yi kızın önüne at ve sessizce "çözer misiniz?" de, çözdükten sonra kitabı sana verirken el-ele gelin, hafif bakış at gerisi tamam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam buna düşse düşse tansiyonu falan düşer. Fazla kasmayın ona yürüdüğünüzü hissederse sizden kaçmaya başlar başka masaya falan oturur. Bi gün bilerek kaleminizi veya defterinizi götürmeyin sonra kızdan yedek kalemin var mı ödünç alabilir miyim ? veya defterinden 1 sayfa alabilir miyim diyin. Muhtemelen verir. Bi süre geçtikten sonra kahve falan alıp ona verin ve size verdiği şey için teşekkür edin.Sonra devamında konuşmayı devam ettiriceksiniz o da sizin düşünceli ve nazik biri olduğunuzu düşünüp olumlu bakıcak. Hadi bu kıyağimı da unutmayın.bdhshs

• bence mola verince falan saati sor ordan başlat konuşmayı

• Koskoca DH’nin geldiği yerlere bak.. bi p*z**venklik eksikti o da oldu tam oldu.

• yıkık imam

burası yalnızlar kulüp imam burda herkes yalnız.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.