Şimdi Ara

kıza söylenecek yalan (acil) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
2
Favori
2.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: car_26

quote:

Orijinalden alıntı: ****M

quote:

quote:

quote:

oha lan kılıbıklığa bak
    o kız seni ayakta bafiliyodur ruhun duymuyo

yav he he ordan konuşma. sorsan bi halt bilmezsin

yakında ayrılcan dostum, onu bilerek yaşa ilişkini
    2 yıldır ilişkim var, ailelerin bildiği ciddi bi ilişki.senin geçtiğin yollardan bizde geçtik.kim ne biliyo bi daha düşün ve ben napıyorum de kendine gel

tamam o zaman kardeşim yardımcı ol öyle konuşma. nasıl davranıyım? ne yapım seninde fikrini alıyım ?

üstte söylemişler.bugünde mesaj atmadan uyu.sabahta laf ederse uyumuşum nolcak vs. sert çık.yine laf ederse bişey deme konuşma gerekirse ayrıl.
    oyuncak değil bu ilerde çok üzülürsün böyle giderse ne kızlar görücen daha

anladım. ama biz netten tanıştık. pazartesi günü buluşcaz inşAllah kızı en azından 1 kez görmek istiyorum. yani pazartesiye kadar alttan alıyım diyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Bonafide

uyudun diye sorun mu etcek

Normalde bende böyle derdim ama ediliyor ne yazıkki, yani sen çok konuşmak istediğin bir zamanda onu bulamayınca çok kızarsın tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sybercomp -- 26 Ocak 2013; 13:01:59 >
  • Bu kız seni maymun eder sölimmmm
  • quote:

arkadaşlar kızla telefonda mesajlaşıyoduk çok uykum vardı onuda annesi aramış 20 dk falan bekledim en sonunda dayanamayıp uyumuşum. daha öncede 2 kez olmuştu kıza bi daha olmucak demiştim ne söyliycem kıza şimdi bir akıl verin lütfen

ona küçük sürprizler yap
  • BASUR oldum dersin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nokt@

Bi ara yemın edıyorum senınle aynı durumdaydım bı kac kere uyuyakaldım kızmıstı bıdaha olmyck dedim yıne böyle kış mevsimiydi bi kere gece bı uyandım 5 te laaaaan uyuya kalmışım bır soguk terler attım bır korktum kalbım duracak gıbıydı sonra dedmkı napıorm kendıme nıe bu kadar kastımkı kendımı ama acaip kötu olmustm korkmustum dedım bu stres ne lan başlarım böle ıse herseyı göze aldım ve kıza restı cektım bundan sonra ıstedıgım zaman uyurum dedım ılk basta tavır yaptı ama alıstı böle 4 sene cıkmıstk onunla ama en sonunda ayrıldık yani sizde ayrlcaksınız ey gidi lise günleri peeeeh

ayrılmayı düşünmüyoruz ve inşAllah ayrılmıycaz. bide şunu soruyum 4 sene sonra hangi sebepten ayrıldınız

Benım ayrılma sebebiyle ayrılma olasılıgın düşük benden 2 yas buyuktu ben unı kazandım o kazanamadı ben unı bıtırcemde askerlıktı iş güç ayarlamaydı ev hazırlıklarıydı derken baktım 30una gelıor bu bır suru sıkıntı olcak dıye dusunerek ayrıldım ıkımızde severek ayrıldık cok yıprandık cok ayrılalı 3 sene oldu hala acaba dogrumu yaptım yanlısmı dusunuorum benden sonra onun hayatına kımse gırmedı ondan sonrada aynı sekılde benım hayatıma öyle işte ama mantık her zman işe yarar duyguyla olmaz bu işler mantıklı dusunmek lazım o yaşa kadar kımse kımseyı beklemez beklese bıle cok yıpranırlar karsılıklı artık ondan sonra evlenemyee bıle gerek kalmaz o kadar yorulursunuz hayatta hatta stresten uzulursunuz bıle az cok ılıskınızı tahmın edebılıyorum :)

• Hocam hic yalan soyleme bosver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Streç -- 26 Ocak 2013; 13:19:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru olanı söyle bence, sonuçta sende onu 20 dakika beklemişsin.. Laf yaparsa 20 dakika beklediğini ve bir süre sonra uyuya kaldığını kusura bakmamasını söyle birazda huyuna git canım manım tatlım napıyosunn falan yap tamamdır.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

oha lan kılıbıklığa bak

2 yıldır ilişkim var, ailelerin bildiği ciddi bi ilişki.senin geçtiğin yollardan bizde geçtik.kim ne biliyo bi daha düşün ve ben napıyorum de kendine gel

tamam o zaman kardeşim yardımcı ol öyle konuşma. nasıl davranıyım? ne yapım seninde fikrini alıyım ?

üstte söylemişler.bugünde mesaj atmadan uyu.sabahta laf ederse uyumuşum nolcak vs. sert çık.yine laf ederse bişey deme konuşma gerekirse ayrıl.

anladım. ama biz netten tanıştık. pazartesi günü buluşcaz inşAllah kızı en azından 1 kez görmek istiyorum. yani pazartesiye kadar alttan alıyım diyorum

Kızı daha hiç görmedin bile ama bana kızar diye korkuyorsun?

Trololololo

• quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

oha lan kılıbıklığa bak

Kızı daha hiç görmedin bile ama bana kızar diye korkuyorsun?

Trololololo

camdan falan konuştuk. bu kızı bizim bi arkadaşın faceden buldum bunların köydeki bütün erkekler bunu peşindeymiş. bizim arkadaşta teklif etmiş hatta buna. ama bu kabul etmemiş. kızın karakteride güzel

• o kız ileride saçma bir sebep bulup senden ayrılacak.eminim.
  • telefona güncelleme geldi ama yanlış güncellemeymiş. kullanamıyorsun bi de biliyor musun. çok kötü bişey. android kullanıcısıysan bunu yedir
  • ohaaa kızdan bu kadar çekiniyor musun ? "iyi bi daha yapmayız desen" yeterlidir doğru doğru söyle durumu
  • Yalan söyleyipte mutlu olan yok. Elinde sonunda bi yerden çıkıyor.

Ayrıca ne saçma bir konu. Yarın evlenseniz neyse...

• quote:

quote:

quote:

oha lan kılıbıklığa bak

+1.. bunu anlamaz şimdi. önce bi tekmeyi yesin ondan sonra anlar anca. bu ne saçma bi ilişki. uyumuş diye triplere girmeler, diyecek yalan aramalar. az ciddi olun kendinizle oynatmayın

• Kartlarını açık oyna, ilişkiyi çirkinleştirme.

• quote:

Orijinalden alıntı: cato16

Kartlarını açık oyna, ilişkiyi çirkinleştirme.

açarmısın biraz daha
  • kız milletine kendinizi bukadar teslim etmeyin. daha ne kadar çocuk olduğun açtığın konudan ve yazdığın cevaplardan belli. bir erkek olarak nasıl olurda bir kızdan bukadar korkar ve gelir buraya konu açarsın anlamıyorum. bu yaptıkların ve söylediklerin doğanın işleyişine aykırı. Allah erkek ırkını karısından korksun diye değil koruyup kollaması ve ona bakması için tasarlamış. bir insan karısından korkacaksa evlendiği zaman ona layıkıyla bakamamakdan Anne babasının ev Allahın ona emaneti olan bu nadide çiçeği hor görmekten onun rızkını gidip dışarda başkalarıyla yemekten korksun
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaanSTK

BASUR oldum dersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cono01 -- 26 Ocak 2013; 15:24:40 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cato16

Kartlarını açık oyna, ilişkiyi çirkinleştirme.

açarmısın biraz daha

la sen değil miydin sevgilimle sinemaya gitcez hangi filme gidelim diye soran ? ilk defa görüşcekmiş
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.