2-3 yıldır konuştuğum bir kız var uzun süre flört ettik ama çıkmadık. sadece 1 defa buluştuk keşke buluşmasaydım kıza bağlılığım 2 kat daha arttı. En son kavga ettik 2-3 ay konuşmadık ve son 1 haftadır tekrar konuşmaya başladık.
Kızı görmek istiyorum sinema teklifi etmeyi düşünüyorum Cem yılmaz'ın gösterisine sizce sonuç ne olur?
not: eğerm söyleme cesaretinde bulunursam sonucu buraya yazarım inş.
Bende merak ediyorum. 2 3 yıldır konuşmadığım bi kız vr okul zamanlarında selamlaşırdık bi ara faceden konuştuk sevgilisinden 1 ay önce ayrılmış. Sinemaya çğırsam gelir mi? Cem yılmazın gösterisine götürmeyi düşünüyorum.
Sinemayı daha sonraya saklayın derim. İlk önce cafeye falan gidin. Çünkü sinema flört döneminin sonlarıdır, sevgili olmaya başlayanlar içindir.
Kendimden örnek vermek gerekirse; 1,5-2 ay konuştuğum kızla cafeye falan gitmiştik, en son "Aşk Tesadüfleri Sever" filmine gidelim mi dedim, tamam dedi, gittik. Yanyana otururken koltuğun yanına kolu kim koycak gibisinden komik bir kavga geçti aramızdan (ciddi değildi tabi). O sırada bir ara elini tutmayı düşündüm fakat korktuğum için tutamadım. Daha sonraları konuşmayı kestik ve yazın 2-3 hafta boyunca tekrar konuştuk ve sevgili olduk. Bir gün buluştuğumuzda sinema gününde elini tutsaydım çeker miydin diye sorduğumda hayır çekmezdim dedi.
quote:
Orijinalden alıntı: Party Shaker
Sinemayı daha sonraya saklayın derim. İlk önce cafeye falan gidin. Çünkü sinema flört döneminin sonlarıdır, sevgili olmaya başlayanlar içindir.
Kendimden örnek vermek gerekirse; 1,5-2 ay konuştuğum kızla cafeye falan gitmiştik, en son "Aşk Tesadüfleri Sever" filmine gidelim mi dedim, tamam dedi, gittik. Yanyana otururken koltuğun yanına kolu kim koycak gibisinden komik bir kavga geçti aramızdan (ciddi değildi tabi). O sırada bir ara elini tutmayı düşündüm fakat korktuğum için tutamadım. Daha sonraları konuşmayı kestik ve yazın 2-3 hafta boyunca tekrar konuştuk ve sevgili olduk. Bir gün buluştuğumuzda sinema gününde elini tutsaydım çeker miydin diye sorduğumda hayır çekmezdim dedi.
:) ben gibi utangaçmışsın hocam sende. ilk buluşmamızda cafeye gitmiştik zaaten bu sefer de cafe gidersek olmaz herhalde.
İlla sinemaya gidicekseniz cemyılmaza gitmeyin derim ben
Heee arabaya bu gelir
kızla cem yılmaza gitme bence . o anlık orada birbirinizden utanacağınız anlar olabilir.biz gittiğimizde önümüzdeki çiftin arasında soğuk rüzgarlar esti herkes gülüyordu mesela onlar gülmüyordu