Şimdi Ara

kiza ilk randevudan çıkma teklif etmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar daha ilk randevudan ondan hoslandigimi soylesem olur mu ki cok kararsiz kaldim soylemek ve soylememek arasında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlkinde soyleme

• İkindiyi bekle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertolozzi

İlkinde soyleme

Neden hocam

• ilkinde soylersen olucaklar bu

• Fiddlesticks kullanıcısına yanıt
    Ayni hatayi ben de yaptim. Kizin istegi varsa da kaciyor. Seni daha cok istemesini sagla. Hemen hoslandigini soyleme hareketlerinle belli et ama soyleme biraz zaman gecsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Mertolozzi

Ayni hatayi ben de yaptim. Kizin istegi varsa da kaciyor. Seni daha cok istemesini sagla. Hemen hoslandigini soyleme hareketlerinle belli et ama soyleme biraz zaman gecsin

Peki o zaman araliginin en iyisini nssil bulurum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2. de yada 3. de söyle, 4 e uzamasın

• quote:

Orijinalden alıntı: Fiddlesticks

Arkadaşlar daha ilk randevudan ondan hoslandigimi soylesem olur mu ki cok kararsiz kaldim soylemek ve soylememek arasında

Yok kardeş abazan mısın sen öyle aç kurt gibi ilk randevudan adını koyup başlamak istiyosun bişeylere. Hem bekle yenge sorular sorar zaten farkındadır bazı şeylerin randevulaştığınıza göre. Seni tartar sen onu tartarsın falan filan göz kaçırmalarınız olur böyle gayet saygılı ölçülü davranışlar konuşmalar falan. Hem uyarmış olayım şuan en güzel günlerini yaşıyosun yengeyle bence uzat bile bu süreyi teklif etmeden falan. Sevgili olunca 2-3 sonra tadı kaçıyor zaten tabi inşallah siz öyle olmazsınız. Sen 2-3 hafta ertele derim ben aceleci davranma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T.A1907 -- 15 Aralık 2013; 3:22:11 >

• Ona soylettir sen soyleme.

• Ne zaman söylemen gerektiğini anlarsın zaten acele etme
  • Çıkma teklifi nedir ? Hoşlandığını söylemek nedir ? Teknoloji çağındayız hala mı var böyle şeyler var. Ortaokul mu lise mi neye gidiyorsun bilmiyorum ama yapmayın artık yaw.

Bir kıza ilk buluşmada "senden hoşlanıyorum ayşe" demek "ayşe gel evcilik oynayalım" demekle aynı şey. Kızın elini tut zaten anlar ondan hoşlandığını..

Zaten kızlar erken olgunlaşıyor algıları daha erken açılıyor bir de böyle "ayşe hihi senden hoşlanıyorum ben"... Sonra neden kız böyle yaptı şöyle yaptı Neden liseli kız üniversiteli çocukla çıkıyor..

Hele hele şu zamanda bir kıza benimle çıkar mısın diyecek bir erkek varsa gitsin atsın kendisini köprüden.
  • Mesela 5 yaşındaki çocuğa dondurma gösterince o dondurmayı yemek ister vermeyince ağlar, yeme isteği artar...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu ne lan. randevu zaten çıkmak demektir. kız da senden hoşlanmasa niye kabul etsin. randevunun sonunda öpersin artık dudaktan mı yanaktan mı yoksa başka bi yerden mi orası senin becerine kalmış sonra olayları akışına bırakırsın liseli panpam benim
  • Boşver etme.Eğer yaşıyorsanız cicim ayları en eğlenceli aylardır.Sonrası kötü
  • Ben yaptım o hatayı pişmanım en azından 2 yi bekle

• Bende o hatayi yaptim sakin soyleme

Kiz senin yokluk cektigini anlayacaktir

• İlkinde söyleme ama otobüse veya evinin önüne götürdüğünde yanagindan op

• en iyisi direk evlenelimmi de

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.