Bildirim
Kıza direk senden hoşlanıyorum desem nolur?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
online sohbet'ten deme de, yüzyüze olarak dersen tip varsa eğer kabul etme olasılığı var
sanaldan teklif etme sakın -
tip olayını bilemem herkes beğencek diye bişey yok tabiki. ama yüzyüze konuşmak sanki imkansız gibi başka okullarda olduğumuzdanquote:
Orijinalden alıntı: Omq
online sohbet'ten deme de, yüzyüze olarak dersen tip varsa eğer kabul etme olasılığı var
sanaldan teklif etme sakın -
Seviyosan yüzyüze konuş bence.quote:
Orijinalden alıntı: Limonen
tip olayını bilemem herkes beğencek diye bişey yok tabiki. ama yüzyüze konuşmak sanki imkansız gibi başka okullarda olduğumuzdan
Alıntıları Göster -
nothing is happenedquote:
Orijinalden alıntı: Mirable
Seviyosan yüzyüze konuş bence.
Alıntıları Göster -
ayy salah sheyyyquote:
Orijinalden alıntı: i Am Not Dead
nothing is happened
Alıntıları Göster
gibi bir tepki alırsan bilgisayarı tamamen yak. -
ben direk yüzüne dedim anasını satıyım ama kızdan bana hayır gelmicekmiş orası ayrıquote:
nothing is happened
Alıntıları Göster -
git köşeye çek dudaklarına yapışquote:
nothing is happened
Alıntıları Göster -
birebirde şansın internete göre daha yüksek. birebir milli takımın tarafsız saha cezası alıp almanyada maç yapması gibi. internet ise nauruda yapması gibi bi şey.quote:
Orijinalden alıntı: The Echoes
git köşeye çek dudaklarına yapış
Alıntıları Göster -
Yalan olur.quote:
Orijinalden alıntı: Khiron
birebirde şansın internete göre daha yüksek. birebir milli takımın tarafsız saha cezası alıp almanyada maç yapması gibi. internet ise nauruda yapması gibi bi şey.
Alıntıları Göster -
SURATINA BALGAM ATAR.quote:
Orijinalden alıntı: Le7els
Yalan olur.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: teknomaster
Beyler kızla online sohbet ederken direk senden hoşlanıyorum ya da seni seviyorum desem nolur? Ya da başka türlü mü desem?
Pek samimi değilsen olumlu bir cevap beklemen iyimserlik olur.Az samimiyeti arttır ondan sonra davran. -
Kaçar gider bence.quote:
Orijinalden alıntı: mX-L4S3R
SURATINA BALGAM ATAR.
Alıntıları Göster -
muhabbeti ilerletmen lazım hacı,quote:
Orijinalden alıntı: mX-L4S3R
SURATINA BALGAM ATAR.
Alıntıları Göster
benim taktiğim şöyle, ben kıza yakınlaşıyorum artık karşılıklı yavşamaya başlayınca teklif ediyorum, ama filmlerdeki gibi gördüm aşık oldum sonra teklif ettim kabul etti olayı ASLA olmaz. Kıza bakıcaksın pas veriyorsa teklif edeceksin. Yoksa olmaz -
Çok iyi olur çok güzel olur çokta iyi olur tamam mı?quote:
Orijinalden alıntı: Foo Fighters
Kaçar gider bence.
Alıntıları Göster
-
Avatardaki sensen hiç denemequote:
Orijinalden alıntı: Foo Fighters
Kaçar gider bence.
Alıntıları Göster -
face-mesaj-telde konuşma olacak iş değil. direk yüzüne söyle ya tokatı yersin yada çıkmaya başlarsınquote:
Orijinalden alıntı: Metalwrath
Alıntıları Göster -
o zaman güzel bi program yapıyım oyle söyliyim..quote:
Orijinalden alıntı: Eoudoxias
face-mesaj-telde konuşma olacak iş değil. direk yüzüne söyle ya tokatı yersin yada çıkmaya başlarsın
Alıntıları Göster -
Yüzyüze söylersen en azından arkadaş kalalım falan der, en kötü ihtimal bi tokat.quote:
Orijinalden alıntı: Limonen
o zaman güzel bi program yapıyım oyle söyliyim..
Alıntıları Göster
Ama online da dersen sana özgüvensiz olarak bakar.Hatta bidaha yüzüne bakmaz :D -
aynen dediğin gibi yap zaten konuya girmenden kıza pek aşık olmadığını anlıyorum . kabul etmezsede küfür et
Benzer içerikler
- fiat fiorino sıfır fiyat listesi
- sef 1000 mg yorumları
- remax çalışma şartları
- hap yutamıyorum ne yapmalıyım
- areka mint breeze zararları
- dc açıldı mı
- black friday 2025
- ets2 türkiye haritası
- prompt mühendisliği
- elektrikli bebek arabası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X