Şimdi Ara

Kıza çıkma teklifi ettim verdiği cevap (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
2
Favori
4.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Just_Playboy

quote:

Orijinalden alıntı: bilal98

quote:

Orijinalden alıntı: Fabrikatörünoğlu

quote:

Orijinalden alıntı: Mugetsuga

Japon çizgi filmi izle diyen kızsa iyi ki kabul etmemiş teklifini, ha yok anime dedi sen de araştırdın japonların çizgi filmine deniyomuş diye yazdıysan üye kilit+konu ban

anime hocam çok vurmayın benim izlediğim tek japon

Japon pek zevkli degilki , adamlar hic tras fln olmuyor kizlari saymiyorum bile

Siz hala Elizabeth

senin yardımınla kurtulacağız just

• güzelim animeye yaptıklarına bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darui

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ~Lithium

Anime izliyor kızhttp://www.turkanime.tv/index bu sitede bolca var. İzlemeye başla kızlada konuşmaya bahanen olur.Hem zevklidir death note'den başla sonra naruto falan izlersin

aynen bu siteydi hocam link attı

Rastgele izleme
    Kizla muhabbet konusu iste
    Once hangi tur izliyim filan de o onersin konusunu filan anlatsin az yorum yap sonra izlemeye başla filan
    Ah be anime izleyen bir kız arkadas iyi olabilirdi

Arada kız arkadaşa OP'tan bahsedeyim, kanına gireyim diyorum da olmuyor, gelemiyor bu tür konulara. 2 TB arşivi ona gönderdim, 14-15 tane full anime, yine o sayılarda yabancı dizi, kalan kısmında da film var. Ne olurdu anime izleseydi de muhabbetini edebilseydik. Değil mi Dof

• hentai.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İrfan

quote:

Orijinalden alıntı: Darui

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ~Lithium

Anime izliyor kızhttp://www.turkanime.tv/index bu sitede bolca var. İzlemeye başla kızlada konuşmaya bahanen olur.Hem zevklidir death note'den başla sonra naruto falan izlersin

aynen bu siteydi hocam link attı

Rastgele izleme
    Kizla muhabbet konusu iste
    Once hangi tur izliyim filan de o onersin konusunu filan anlatsin az yorum yap sonra izlemeye başla filan
    Ah be anime izleyen bir kız arkadas iyi olabilirdi

Arada kız arkadaşa OP'tan bahsedeyim, kanına gireyim diyorum da olmuyor, gelemiyor bu tür konulara. 2 TB arşivi ona gönderdim, 14-15 tane full anime, yine o sayılarda yabancı dizi, kalan kısmında da film var. Ne olurdu anime izleseydi de muhabbetini edebilseydik. Değil mi Dof

Valla sen ikna etmeye bak cunku op konuş konuş bitmez
    Benim ise once kizin ayrilmasini beklemem sonrasinda kiza teklif etmem kızın kabul etmesi op izlemeye ikna etmem 614 bolum izlemesi mangaya gecmesi filan
    Benim iş seninkinden zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Su asya kulturune hayran kizlardan uzak durun ya nefret ediyorum valla o kizlardan
    not: japon kizlari guzel oluyo ufak tefek falan

• quote:

Orijinalden alıntı: Susky-kun

kıza birlikte hentai izleyeceğinizi teklif et

• Kötü amaçların güdüldüğü bir öğretmen okulundayız. Yetiştirilen öğretmenlere öğrencileri nasıl muvaffakiyetsizleştirecekleri öğretiliyor. Yani öğretmenler birer muvaffakiyetsizleştirici olarak yetiştiriliyorlar. Fakat öğretmenlerden biri muvaffakiyetsizleştirici olmayı, yani muvaffakiyetsizleştiricileştirilmeyi reddediyor, bu konuda ileri geri konuşuyor. Bütün öğretmenleri kolayca muvaffakiyetsizleştiricileştiriverebileceğini sanan okul müdürü bu duruma sinirleniyor, ve söz konusu öğretmeni makamına çağırıp ona diyor ki: "Muvaffakiyetsizleştiricileştiriveremeyebileceklerimizdenmişsinizcesine laflar ediyormuşsunuz ha?"
  • Tusubasa yı izle , sonra kızla ortasaha dan ne çaktı be diye muhabbet edersin.
  • quote:

arkadaşlar cumartesi günü sınıfımıza yeni bir kız geldi o gün sadece baktım güzelmi diye
    bugün facesini aldım çıkma teklifi ettim faceden direk bana daha beni 2 gündür tanıyorsun dedi bende gülücük attım sonra bana ayran gönüllü dedi sonra ilk görüş falan uydurdum bişiler kızla muhatbete başladım kız japon çizgi filmi izliyomuş japon hayranı bana çizgi filmleri izle dedi naapmalıyım acil yardım

dershane

anime

Kesin sapıklı olanlarıda izliyor bu demkki.Kıza tecavüz et o zevke gelecek animeciymiş sonuçda hemşde kız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Treth

yazar burada "anime" demek istemiş sanırım.

anime değil onun doğrusu emine. seni gidi cahil
  • quote:

Orijinalden alıntı: nfsworld

Kötü amaçların güdüldüğü bir öğretmen okulundayız. Yetiştirilen öğretmenlere öğrencileri nasıl muvaffakiyetsizleştirecekleri öğretiliyor. Yani öğretmenler birer muvaffakiyetsizleştirici olarak yetiştiriliyorlar. Fakat öğretmenlerden biri muvaffakiyetsizleştirici olmayı, yani muvaffakiyetsizleştiricileştirilmeyi reddediyor, bu konuda ileri geri konuşuyor. Bütün öğretmenleri kolayca muvaffakiyetsizleştiricileştiriverebileceğini sanan okul müdürü bu duruma sinirleniyor, ve söz konusu öğretmeni makamına çağırıp ona diyor ki: "Muvaffakiyetsizleştiricileştiriveremeyebileceklerimizdenmişsinizcesine laflar ediyormuşsunuz ha?"

Niye okudum lan

• quote:

Orijinalden alıntı: sserdar93

quote:

Kötü amaçların güdüldüğü bir öğretmen okulundayız. Yetiştirilen öğretmenlere öğrencileri nasıl muvaffakiyetsizleştirecekleri öğretiliyor. Yani öğretmenler birer muvaffakiyetsizleştirici olarak yetiştiriliyorlar. Fakat öğretmenlerden biri muvaffakiyetsizleştirici olmayı, yani muvaffakiyetsizleştiricileştirilmeyi reddediyor, bu konuda ileri geri konuşuyor. Bütün öğretmenleri kolayca muvaffakiyetsizleştiricileştiriverebileceğini sanan okul müdürü bu duruma sinirleniyor, ve söz konusu öğretmeni makamına çağırıp ona diyor ki: "Muvaffakiyetsizleştiricileştiriveremeyebileceklerimizdenmişsinizcesine laflar ediyormuşsunuz ha?"

Niye okudum lan

Kötü mü?
    En azından bu saçma konuda türkçenin en uzun kelimesini öğrendin.Bir faydası dokunsun bari.
    Bu arada harbi ilk seferde doğru şekilde okuyabildin mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nfsworld -- 29 Eylül 2013; 21:59:58 >

• animenin çizgi film olduğunu bir türlü yediremeyenler konuya doluşmuş yine.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sserdar93

quote:

Niye okudum lan

Kötü mü?
    En azından bu saçma konuda türkçenin en uzun kelimesini öğrendin.Bir faydası dokunsun bari.
    Bu arada harbi ilk seferde doğru şekilde okuyabildin mi

Duymustum daha onceden

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Japon çizgi filmi izle diyen kızsa iyi ki kabul etmemiş teklifini, ha yok anime dedi sen de araştırdın japonların çizgi filmine deniyomuş diye yazdıysan üye kilit+konu ban

Siz hala Elizabeth

O hala bataklıkta dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: Reantum

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Siz hala Elizabeth

O hala bataklıkta dostum

• otur death note izle en klasik serilerdendir izlemeyen anime izleyecisi yoktur sonra başla kızla muhabbete
  • sana şurdan yardımcı oliyim kardeş ****/categories/anime
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.