Şimdi Ara

Kıza arkadaşlık teklifi edeceğim, fikrimi beğenecek misiniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
93
Cevap
0
Favori
2.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar mağazada çalışan bir kızdan hoşlanıyorum.

Son 4 günde 2 defa mağazaya gittim ve bir şeyler aldım. Yarın yine gidicem ve ondan hoşlandığımı ima edicek birşeyler yapacağım. Birkaç. planım var hangisini yapmalıyım yada önerisi olan var mı? Onunda beni beğendiğini düşünüyorum. Tabi emin değilim bu yarın belli olacak :) Tekmeyide yiyebilirim.

1-Mağazaya gittiğimde o geliyor yanıma ve bir kaç bişeye baktıktan sonra,
    "aslında ben bir şeyler almayacağım, sadece benimle daha sonra görüşmek ister misin" desem

2-Mağazaya girip, mağazada olmayan bir şeyler sorsam ve geldiğinde beni arar mısın deyip numaramı versem

Bu ikisi aklımdaki konuşma planı, bunlardan hangisi daha iyi, yada başka taktik verebileccek olan var mı?

Bu arada kızla daha önceden tanışmışlığım yok, mağazada alışveriş yaparken tanıştık ama sohbeti bayağı ilerlettik. hepsi bu.

Edit: Uzun zamandır bir kızla beraber olmadım, ve bir kızdan etkilenmedim. 4-5 sene oldu. 26 yaşındayım ve çok-çok fazla olmasada 6-7 tane kız arkadaşım oldu bugüne kadar. şıpsevdi değilim. ama bu kızdan etkilendim, hatta ne kadar etkilendiysem rüyama girdi. o yüzden lütfen mantıklı cevaplar verin lütfen. Her türlü görüşe açığım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tangmuch -- 15 Eylül 2011; 13:03:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tangmuch

Arkadaşlar mağazada çalışan bir kızdan hoşlanıyorum.

Son 4 günde 2 defa mağazaya gittim ve bir şeyler aldım. Yarın yine gidicem ve ondan hoşlandığımı ima edicek birşeyler yapacağım. Birkaç. planım var hangisini yapmalıyım yada önerisi olan var mı? Onunda beni beğendiğini düşünüyorum. Tabi emin değilim bu yarın belli olacak :) Tekmeyide yiyebilirim.

1-Mağazaya gittiğimde o geliyor yanıma ve bir kaç bişeye baktıktan sonra,
    "aslında ben bir şeyler almayacağım, sadece benimle daha sonra görüşmek ister misin" desem

2-Mağazaya girip, mağazada olmayan bir şeyler sorsam ve geldiğinde beni arar mısın deyip numaramı versem

Bu ikisi aklımdaki konuşma planı, bunlardan hangisi daha iyi, yada başka taktik verebileccek olan var mı?

Bu arada kızla daha önceden tanışmışlığım yok, mağazada alışveriş yaparken tanıştık ama sohbeti bayağı ilerlettik. hepsi bu.

1. de ters cevap gelebilir 2. de cevap hiç gelmez ozman 1

• 2. fikrinin olmayacağını düşünüyorum. Numarasını vermeyecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

2. fikrinin olmayacağını düşünüyorum. Numarasını vermeyecektir.

Zaten bende numarasını istemeyeceğim. kendi numaramı vereceğim, oda hoşlanıyorsa bir sebeb bulur ara yada mesaj atar belki diye düşündüm.
  • Daha yaratıcı fikirler bulmalısin
  • 2.yi yap şöyle de:Numaramı versem mesaj felan atsan geldi ve ya gelmeyecek yani bilgi versen seni yormuş olur muyum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _-_bluedragon_-_

Daha yaratıcı fikirler bulmalısin

Arkadaşım bendeki fikirler bunlar. daha iyi fikri olan söylesin diye açtım zaten konuyu. sen olsan ne yaparsın sen söyle..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sohbeti ne kadar ilerlettin o önemli :)
  • ya alışveriş yaparken ne kadar ilerletebilirsin ki :)
    Yanlız onunda beni beğendiğini düşünüorum sohbet esnasında bana dedikleri,

Kız : nE İŞ Yapıyorsunuz
    Ben: Şurda çalışıyorum.
    kIZ: eVLİ MİSİNİZ?
    bEN: Hayır,(nedenini sormadım)
    Kız: Evli olsaydınız eşiniz çok şanslı birisi olduğunu söyleyecektim. sonra ekledi çOk tutumlu birisinizde ondan öyle söyledim (Halbuki begendiğim kıyafetlerin parasını bile sormamıştım daha)
    Ve kızın genel hareketlerindende öyle tahmin ediyorum. ama kızları bilirsiniz kesin aşık dersin tekmeyi vurur.
  • quote:

quote:

Arkadaşım bendeki fikirler bunlar. daha iyi fikri olan söylesin diye açtım zaten konuyu. sen olsan ne yaparsın sen söyle..

Mesela bu mağazadaki en güzel seyi almak istiyorum ama o kadar param yok de oda ne dye sorar sende sensin dersin böyle biseyler denemelisin dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Mesela bu mağazadaki en güzel seyi almak istiyorum ama o kadar param yok de oda ne dye sorar sende sensin dersin böyle biseyler denemelisin dostum

Sonra kız arkadaşımıza ben mal mıyım diye geçiştirsin

• quote:

quote:

quote:

kızın kalbini parayla mı alacak?

rusa gitmiyor oğlum.

• quote:

ya alışveriş yaparken ne kadar ilerletebilirsin ki :)
    Yanlız onunda beni beğendiğini düşünüorum sohbet esnasında bana dedikleri,

Kız : nE İŞ Yapıyorsunuz
    Ben: Şurda çalışıyorum.
    kIZ: eVLİ MİSİNİZ?
    bEN: Hayır,(nedenini sormadım)
    Kız: Evli olsaydınız eşiniz çok şanslı birisi olduğunu söyleyecektim. sonra ekledi çOk tutumlu birisinizde ondan öyle söyledim (Halbuki begendiğim kıyafetlerin parasını bile sormamıştım daha)
    Ve kızın genel hareketlerindende öyle tahmin ediyorum. ama kızları bilirsiniz kesin aşık dersin tekmeyi vurur.

Abi senin için de durum baya zor ya sapık damgası bile yiyebilirsin, ben olsam Madrid'teki İspanyol garsonu içime gömdüğüm gibi gömerdim kesin. Ama aklıma belki uygulanabilecek bi şey geldi: o sana bir sürü soru sormuş git sen de aynılarını sor hatta muhabbet koyulaşırsa çok tatlı bi insansın dışarda da mutlaka görüşmek isterim eğer uygunsa de olumlu ışık yakarsa işi olmuş bil, ama en kötü kibarca reddedilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodSmacker -- 15 Eylül 2011; 14:03:26 >

• abi yarın dün verdiğim pantolonun altını yaptılar. onu almaya gideceğim. öyle uzun kalmayacağım alıp çıkacam. ama bir şey alacakmışım gibi reyonlara gidersem kesin arkamdan gelecek biliyorum. gelince de 2-3 bişeylere bakarım. ama bu sefer bişey alamam. her gittiğimde bişeyler alda al para kalmadı. bu sefer biraz oyalanırım. ama 2 defadır bütün dükkanı gezdim herhalde. bakacak bişi kalmadı. en iyisi açıkça söylemek benimle görüşmek ,ister misin dışarıda diye. oda nasıl yani anlamadım falan gibi laflar ederse numaramı bir kagıda yazar veririm hemen cevap vermek zorunda değilsin derim. Düşün eğer istersen bir mesaj at derim. Cevap gelmezse o dükkanada uğramam bir daha..
  • konuyu bu kadar çetrefilli yapmaya gerek yok.
    Direk soracaksın işte.
    Akşam kaçta çıkıyorsunuz,sizinle bir kahve içmek çok isterim deyiverin.
  • eğer ciddi düşünüyosanız konuşmanızda belirtin ben senden hoşlanıyorum dedikten sonra falan yada benzeri
  • beyler hadi ya. beimle çıkar mısın çok soğuk bir cümle. ondan hoşlandığımı belirtip, numarasını nasıl alabilir yada numaramı verebilirim. hOŞLAndığımı illa doğrudan söylememe gerek yok. bi hareket, yada bir sözle yeterki anlasın ve numaramı verebileyim, yada numarasını alabileyim.
  • ya git bişiler sor muhabbeti kur yeniden deki muhabbetin cok hoşuma gidiyor yanlış anlamazsanız numaranızı verirmisiniz görüşelim o zmn belli olur işte snden hpşlanıo ve ya hoşlanmıo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: realgs

konuyu bu kadar çetrefilli yapmaya gerek yok.
    Direk soracaksın işte.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

quote:

Orijinalden alıntı: realgs

konuyu bu kadar çetrefilli yapmaya gerek yok.
    Direk soracaksın işte.

+1

doğru söylüyorsunuzda "Akşam kaçta çıkıyorsunuz,sizinle bir kahve içmek çok isterim" çok soğuk bir söz ya..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.