Şimdi Ara

Kız yanımdayken biri laf atsa ne yapmak lazım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben genelde fiziksel bir temas olmayıncaya kadar kavga etmekten sakınırım.Şimdiye kadar olmadı şükür fakat kavga etmek durumunda kalsam kıza rezil olur muyuz? Dövüşmeyi bilmem ki ben çok az kavga ettim şimdiye kadar.Var mı tavsiyeniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ulan bana kızlar bile laf atıyor
    10.sınıfta 3 kişiydik bir tane kız ben ve bir yıkık daha
    telde resme bakıyorduk yanımdaki yıkık şu senin kardeşin mi dedi ne alakaysa çünkü fotodaki yakışıklıydı kızda zaten T-E-K-e benzeseydi deyip güldü cevap veremedim haklı çünkü bok gibi tipim var
  • Yanında kız varken kavga yapılmaz. Ortalık kötü haberler de görüyoruz kızı bile dövebilirler seninle birlikte. Kız arkadaşına muhabbet arasında haberler de gördün mü? Kızla çocuğa nasıl saldırmışlar ben seni asla riske atamam gibisinden şeyler anlat.

İnşallah başına böyle bi olay gelmez çokta düşünme böyle şeyleri sakınan göze çöp batar.
  • Başıma gelmedi ama dövemiyeceğimi öngörürsem etmem çünkü kızı riske atmış olurum ya kıza vurursalar ?
    Şu ana kadar farkettim seven kız için rezilliklerin espiri konusu ilişkinin tadı oluyor dayak yersen falan pek takılma :)

• Bi video vardı diyarbakırda yaşanmış. Sevgililer el ele yürüyo barzonun biri çatıyo buna. Kızın sevgilisi herifi yumruklayarak uzaklaştırıyo. Bu barzo hırsını alamıyo dönüyo kıza vuruyo.
    Kavga edeceksen bile kızı mutlaka ortamdan uzaklaştır. Kıza vurmasa bile küfür eder canın çok sıkılır kinleşirsin hatta öldürebilirsin bile adamı.
    En iyisi kavga etmemekte işte insan da duramıyo öyle bi olay olursa.

• quote:

Orijinalden alıntı: mor yakut

Bi video vardı diyarbakırda yaşanmış. Sevgililer el ele yürüyo barzonun biri çatıyo buna. Kızın sevgilisi herifi yumruklayarak uzaklaştırıyo. Bu barzo hırsını alamıyo dönüyo kıza vuruyo.
    Kavga edeceksen bile kızı mutlaka ortamdan uzaklaştır. Kıza vurmasa bile küfür eder canın çok sıkılır kinleşirsin hatta öldürebilirsin bile adamı.
    En iyisi kavga etmemekte işte insan da duramıyo öyle bi olay olursa.
    Hocam duymazlıktan gelmeye çalışıyorum.Bazen bakanlara ters bakıyorum bende dönüyolar ama kekolar bunu yemiyor.İyice devam ediyolar göz/laf tacizine.Şimdi kavga etsem çıkarsa bıçağı saplasa pisi pisine gidicem o 3 ay yatıp çıkar

• Haklısın hocam yapıyolar bunu. Hatta kız olmasına gerek yok tek olsanda sataşıyolar insana. En iyisi bunların popülasyonunun az olduğu yerlerde takılmak ama heryeri istila ettiler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biber gazı taşıyabilirsiniz yanınızda, kız arkadaşınıza bir tane alın, beraber gezerken zaten onun çantasında olacagı için gerekli durumda kullanılabilir.kavga dövüş başlamadan biter.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.