Şimdi Ara

KIZ TAVLAMA REHBERİ (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.919
Cevap
128
Favori
195.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Annemin bir lafı var ben günümüzde ki kızlardan çok korkuyorum erkekler daha namuslu diye aynen öyle
  • seven biri bu topiçi sikilmadan okur eminim çünkü ben defalarca okumuştum işiniz zor ben hep şu görüşle hareket ettim; şimdi soylemezsen ileride pisman olursun sonunda ölüm yok. söyleyin olursa mutlu olursunuz olmazsa zaten olmayacakmış der unutmaya başlarsınız
  • Utkuhan hocam nerdesin yaz biraz moralimiz yerine geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Clive

Utkuhan hocam nerdesin yaz biraz moralimiz yerine geliyor

Geldim hemen utku diyin direk yanınızdayım ne habersin bakayım yaz bitiyor doyasıya sevişmelere son verip kış için hazırlık yapmaya soğuk kış aylarında hava soğuk diye sevgilinizi elini tutmaya sıcak sinema salonlarında öpüşmeye kar topu oynayıp kar topu sokmacaya hazırmısınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkeeren

Kız bana tatlım dıyor. Kızla acayip kesişiyoruz ama bana karsı bi şey hissetmediğini soyluyor sizce ne yapmalıyım ?

Tadaccak birşeyler sun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkeeren

Kız bana tatlım dıyor. Kızla acayip kesişiyoruz ama bana karsı bi şey hissetmediğini soyluyor sizce ne yapmalıyım ?

Bana aşıkmısın diye sordum deme sakın?
  • büyük ihtimal kıza beni böyle kesiyorsan bana karşı bişeyler hissediyorsundur diye sormuşsundur Türkiyedeki kızlar ps3 oyunu gibidir kardeş demo sürümlerle uğraşma full sürümleri oyna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ManyetikRenozans -- 7 Eylül 2011; 11:10:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

quote:

Orijinalden alıntı: Clive

Utkuhan hocam nerdesin yaz biraz moralimiz yerine geliyor

Geldim hemen utku diyin direk yanınızdayım ne habersin bakayım yaz bitiyor doyasıya sevişmelere son verip kış için hazırlık yapmaya soğuk kış aylarında hava soğuk diye sevgilinizi elini tutmaya sıcak sinema salonlarında öpüşmeye kar topu oynayıp kar topu sokmacaya hazırmısınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Hiç isteğim kalmadı be babuş bizi göt gibi yüz üstü bırakan kızdan sonra hiç bir kıza bakma isteğim yok

• kolay gelsin gençler
  • selam arkadaslar benimde bi sorum olacak bi kız var ve yaklasık bir aydır her yerde takip ediyorum gölgesi gibi oldum kıza bunun farkında gecen gün tam konusmaya niyetlendim yanına yaklastım biraz konusabilirmiyiz dedim hiç bişey demeden arkasını dönüp gitti ne deemk oluyor bu bu davranıstan bi mana cıkarabilcek olan varsa lütfen yazsın şimdiden teşekürler...
  • Konu harbi harbi tuttu
  • quote:

Dikkat ediyorumda hep mağdur olan erkek eskiden erkek cinselliğe girer bırakırdı sonra kız bunalıma girer kahrolurdu ama artık oda kalktı şimdi ilişkiye girsen bile kız ertesi gün normal bi günmüş gibi devam ediyor herşeye çevremdede hep gördüm evlenecem diyip hatta nişana yakın bırakan hep kız milleti oluyor bizim kızların cidden büyük sorunları var.

Gercekten oyle valla. Senden bu konu hakkinda guzel bir makale bekliyoruz :). Neden eskiden erkekler nankor iken artik kizlar nankor ?

Bir iliskiye girmek bana gore son nokta. Bir kiz kizligini hice sayarak bir erkegin koynuna giriyorsa onu gercekten seviyor ve guveniyordur. Ama bir bakiyosun aradan az zaman gecince kiz terk ediyor. Yakinda erkeklere tecavuz eden kizlar cikarsa hic sasirmam.

Artik kizlar teklif eder oldu. Hatta eve erkek atan kizlar bile taniyorum.

Devir degisti. Kizlara karsi korumamiz lazim kendimizi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

quote:

Dikkat ediyorumda hep mağdur olan erkek eskiden erkek cinselliğe girer bırakırdı sonra kız bunalıma girer kahrolurdu ama artık oda kalktı şimdi ilişkiye girsen bile kız ertesi gün normal bi günmüş gibi devam ediyor herşeye çevremdede hep gördüm evlenecem diyip hatta nişana yakın bırakan hep kız milleti oluyor bizim kızların cidden büyük sorunları var.

Gercekten oyle valla. Senden bu konu hakkinda guzel bir makale bekliyoruz :). Neden eskiden erkekler nankor iken artik kizlar nankor ?

Bir iliskiye girmek bana gore son nokta. Bir kiz kizligini hice sayarak bir erkegin koynuna giriyorsa onu gercekten seviyor ve guveniyordur. Ama bir bakiyosun aradan az zaman gecince kiz terk ediyor. Yakinda erkeklere tecavuz eden kizlar cikarsa hic sasirmam.

Artik kizlar teklif eder oldu. Hatta eve erkek atan kizlar bile taniyorum.

Devir degisti. Kizlara karsi korumamiz lazim kendimizi :)

bunun tek nedeni artık erkeklerin çoğuu yeni kuşakta özellikle bekareti bozuksa olmazzz çarşafa bakmalar vb.. yok kalmadıı gibi birşeyy...nasıl erkekler evlenmeden doya doyaa takılıyorsaa hatunlarla..artık çoğuu hatun içinde geçerlii...Veee bazen konu açılınca konuşuruz söylerim hepp.. buu bekarete takılmayanlardanım nedeni açıkk çünkü bir hatun vardır ilişkiye hiç girmemiş ama aklın hayalin almayacak şekildeee kaşarmı kaşarr ilişkiye girmeden bilmediği numara yapmadığı halt kalmamışdır anladınız iştee..birde uzun süreli ilişki yaşayıp bekaretini kaybeden vee sonra bir şekilde üzücü bir şekilde ayrılmış harbi hatun vardırr..Hangisini seçersiniz? :) seçemezsiniz tabiki ama en azından az çok tecrübeniz varsa bunu hissedecek güce sahip olduğumuzu düşünüyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buzmavili -- 12 Eylül 2011; 5:07:07 >

• Arkadaşlar hayatımda ilk defa facebooktan kendi memleketimde oturan bir bayana mesaj atmıstım tanısabilirmiyiz diye değil direk cevap attı ama hemen değil 2 -3 gün sonra öyle böylederken benden telefonumu istedi bir süre sonra telefondan mesajlasabiliriz dedi ama kız o kadar dürüst birisine benziyorki çok farklı bir yapıya sahip ben kendimi ona tam olarak hitap edemedim cep telefonundan aramadım mesaj bile atmadım daha ne yapmalıyım tanışma görüşme teklifindemi bulunsam bir süre daha bu şekilde konuşmalımıyım ?
  • Konuyu okuyordum da birden aklıma kendi meselemi yazmak geldi, aslında ilgili konu da açmıştım ama eskidi ve tatmin edici cvplar alamamıştım bir de burada anlatayım yaşadıklarımı.

Okulun ilk haftası takıldığım bir arkadaş grubu vardı. Sonra onlarla şubelerimiz farklı olduğu için fazla görüşememeye başladık(ben 1. şubedeyim bir de o gruptan Burak diye bir arkadaş benle 1. şubede- Buraka daha sonra döneceğiz- diğer elemanlar 3. şubede) Sonra bende 1. şubedeki başka arkadaşlarla takılmaya başladım,baya da samimiydik hala da öyleyiz yani. Diğer grupla çıkışlarda aralarda fln görür slmlaşırdık ama öyle biyere gidip oturmuşluğumuz beraber birşey yapmışlığımız yoktu.
    Neyse ben vize çıkışı eski grubun yanına gittim. Grup baya genişlemiş. O grupta da bir kız vardı adı Ceren. Ondan ilk başta bayağı hoşlandım. bana karşı ilk başlarda çok sıcaktı. Aradan 2-3 gün geçti o günlerde de bu elemanlar hep vize çıkışı birşeyler yapıyorlar bende onlarla takılıyorum. Ama Cereni fazla tanımadığımda durum zorlaşıyordu nasıl bir kızdır fln diye. Ben bizim sınıftaki Burakla samimiydim. Bi akşam face'den yazdım Burağa. Dedim ben Ceren'den hoşlanıyorum,ne dersin olur mu nasıl kızdır diye." o da zor biraz o kız peşinden koşturmayı sever gibi" dedi. Burak da öyle kız milletinden pek anlamaz yani sadece genel görüşünü söyledi zannedersem.
    Ertesi gün okulada gene bunların yanına gittim. Ama daha en başta farkettim. Ceren ve gruptaki birkaç eleman bana karşı soğumuşlardı. O eski canayakın tavırları yoktu. Önceleri anlam veremedim. Son vize çıkışında okulun bahçesinde oturuyoruz kola+çekirdek fln yapıyoruz. Ben telefonu çıkardım "aklıma gelmişken bende çoğunuzun numarası yok alayım dedim". herkesin numarasını aldım Sıra Cerene gelince sordum verir misin diye, o da vermesem dedi bende hiç üstelemedim.
    Eve giderken aklıma geldi burak öttü mü acaba bu kıza ondan mı tavır yapıyo dedim. Akşam Burağı faceden sorguya çektim. Söyledin mi dedim? Asla dedi, herşey üstüne yemin ederim ki söylemedim dedi. Ama olan olaylara bakınca söyledi gibi geliyordu bana. Mesela kızı faceden eklemiştim hatta yüzüne de dedim ekledim kabul eder misin dye. Tmm girince ederim demişti ama etmedi. Bayram tatili vardı vizelerden sonra. Gene bi akşam burakla faceden konuşuyorum şu cerene sorsana bi beni faceden neden kabul etmemiş beni arkadaş olarak görmüyormu dedim o da sordu. Ceren "arkadaşız ama okulda, faceden de kabul etmiycem" demiş.
    tatil bitip okul bağşadığında tabi Cerenin tavrı aynıydı pek yüzüme bakmıyodu ancak zorunda kalırsa benle konuşuyodu. Ama beni faceden kabul etmeyen kız benim çok yakın bir arkadaşım eklediğinde kabul etti, ve de ceren bu arkadaşımı da hiç tanımaz yani.
    Durum budur arkadaşlar bayağı uzun oldu kusura bakmayın, ama detayları atlamamaya çalıştım.
    Şimdi siz diyceksiniz ki unut,boşver fln ama benim sorunlarımdan biri de zor unutmak. Hadi unutmasını geçtim bu tavrı saçmalığı anlayabilmiş değilim. Faceden kabul etmekle nolur, ben hiç tanımadığım insanları ekliyorum kabul ediyorlar, aynı okulda olduğumuz kız etmiyor. Ben ona naptımki de bu tavırlar felan. Millete gülücükler dağıtan kız bize gelince ayarı bozulmuş buzdolabı gibi dondurucu soğuk resmen :)
    Yani uzun zamandır bir ilişkim yok. Son 3 gönül meselem de hüsranla sonuçlandı bari bu olsun istedim, ama durum da bu yani.

Ekleme: Kız bu anlattıklarımdan sonra 7-8 kişiyle çıktı abartmıyorum. Merhaba nasılsın dediğimde o da merhaba deyip gülüyodu iyiyim sen nasılsın şeklindeydi konuşmalar.
    yukarıda anlattığım gruptaki elemanlarla anlattığım olaylardan sonra fazla bir muhabbetim olmadı merhabalaştık sadece. Ceren'le de işte birbirimizi gördüğümüzde slmlaştık.

Ama dedim bende şu olay var unutamıyorum. Haftaya okullar açılacak ve o kızı gördüğümde yine etkileneceğim. Slm verse yine bir umut oluşacak.
    Şimdi sizlere birkaç soru soracağım. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
    -Bu kızın amacı ne,ne yapıyor,ne yapmaya çalışıyor bu kız?
    -Benim halim,tavrım bu konuyla ilgili ne olmalı?
    -Hala bir umut olabilir mi,kız şu anda kimseyle çıkmıyor?

• cliperisenk bi kaç gün daha öyle konuş ama sonra buluşmayı söyle,ne kadar konuşsakda yüzyüze oldugumuz zaman birbirimizi daha iyi tanırız ve anlarız falan söyle,erken derse hayat kısa bugün varız yarın yokuz de büyük ihtimal kaubl eder.Arkadaşlar çoğunuz 20 li yaşlardasınızdır sanırm bence 5-6 yıl daha bekleyin direk evlenin şunun şurasında ne kaldı

Aslında aile kurmayı evlenmeyi düşünüyordum ama karşıma öyle kızlar çıktıki cidden çok soğudum yeni ayrıldığım sevgilim mesela daha 3 gün önce ayrıldık soğuduğunu söyledi bende nedenini sormadan hoşçakal dedim önüme baktım.kız benle 5-6 kez sevişti bekareti alma durumum bile vardı ama ben yapmadım anal oral herşeyi benle yaptı ve bana daha önce 5 yıllık ilişkim vardı ama bişey yaşamadım demiti tabi inanmamıştım ben kız 24 yaşlarında öyle işte beni cinsel manada kullandı ciddiyim kızlarda erkekleri bazen kullanıyor ama benim anlamadığım bişey var eskiden bi kızla öpüşsek bile kız bizi asla bırakmazdı erkek bişeylşer yapar kızı bırakır giderdi şimdi ise her türlü ilişşkiye giriyorsun kızdan çok erkek durumu düşünüyor,şimdi o kızı biri istemeye gelse ne bilecek zamanında utkuyla bunları yaşamış,zaten bi kız gülmeyip başını önüne eğdiği zaman bizim analarımızda direk efendi diyiyor.

Yabancı bi kız tercih edilmeli evlenmek için hiç değilse bi rusun ne oldugunu biliyorsun ama bi türk kızının ne oldugunu bilmiyorsun bilmediğin şeyden korkacan

• Utkuhan galiba sen bu karı kız milletinden iyi anlıyon bilader benim sorumada bi cavp versen allah rızası için magdurum yetişin!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: x_muammer_x

Utkuhan galiba sen bu karı kız milletinden iyi anlıyon bilader benim sorumada bi cavp versen allah rızası için magdurum yetişin!!

geldim
  • yaa kardeş şimdi ben bundan 1 ay falan once otobuste giderken bi hatuuna kesildim uzun uzun baktım boole sonra kendi kendime ulan bu bize bakmazki a.q deyip cevirdim kafamı sonra 1-3-5 derken heryerde denk gelmeye basladı iyice sardım bende buna gölgesi gibi heryerde takip etmeye basladım artık kızda biliyo farkında ama bi tepki yok en sonunda bi yerde denk getirdim bunu cıktım karsısına selam verdim biraz konusabilirmiyiz dedim kızda konu neydi dedi(sanki bilmiyo ) bende direk SEN dedim ve kız arkasını dönüp gitti bundan cıkaracam sonuç nedir ne demek istedi bu anlatabilirmisin bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: x_muammer_x

yaa kardeş şimdi ben bundan 1 ay falan once otobuste giderken bi hatuuna kesildim uzun uzun baktım boole sonra kendi kendime ulan bu bize bakmazki a.q deyip cevirdim kafamı sonra 1-3-5 derken heryerde denk gelmeye basladı iyice sardım bende buna gölgesi gibi heryerde takip etmeye basladım artık kızda biliyo farkında ama bi tepki yok en sonunda bi yerde denk getirdim bunu cıktım karsısına selam verdim biraz konusabilirmiyiz dedim kızda konu neydi dedi(sanki bilmiyo ) bende direk SEN dedim ve kız arkasını dönüp gitti bundan cıkaracam sonuç nedir ne demek istedi bu anlatabilirmisin bana

Hım valla yüzvermemesi anlamına geliyor bu ama öyle durmlarda biraz kızı ayarlamak zor oluyor,ne kadar iyi düşünsende sokakta kızla tanışmak isteyenlerin çoğunun içi kötü oldugu için sende arada kaynıyorsun,sürekli aynı ortamda olman gerekiyor,ayarlasan bile genelde kısa oluyor bu tür ilişkiler ama şansın var hep aynı ortamda olmaya çalış birazda yüzsüz olman gerekebilir

• 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.