Şimdi Ara

KIZ TAVLAMA REHBERİ (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.919
Cevap
128
Favori
195.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ## ReckLeSs ##

quote:

Orijinalden alıntı: Whakii

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Black_Ops

quote:

telden tanısma olmaz dıyorsun heh kızı baya zorladım ama tanımadıgm kısilerle konusamam dıyor ama sankı konusası varmısta konusmuyor ıste 50 60 defa mesajlastk tam muhabbete grıoz kız bırden duruyo guvenını kazanmak ıcın ne onerırsın

Güven kazanmak mı? Kızlar direk yol vermez zaten. Senin sayende egosunu şişiriyor. Onun oyuncağı olmuşsun resmen. Bırak sürünme peşinde yahu! Çevrende hiç mi kız yok Yapmayın ya bu kadar koşturup kölesi olmayın. O şekilde tanışılmaz. Tanışılsada hayır gelmez, 1 haftada postayı koyar. "biliyorum suan bana guvenmen zor, ama ben senin guvenini ve sevgini kazanmak icin herseyi yaparim, bunun icinde ne kadar gerekiyosa o kadar beklerim" bunu dediğin anda kız uzaya çıkar zaten. Her gün buna benzer mesajlar geliyor ona.

Iyide o arkadasin dedigini yaptim kiz artik hep ilk mesaj atan taraf oluyor gecen o mesaji gonderdim 2 gun yazmadim iyimisin diye mesaj atmis noldu dedigimde daha yazmiyorsunda ondan diyor pek ilgenmiyormus gibi yapiyorum sanki biraz daha ustume dusuyor bu kizi kacirmak istemiyorum dostum okulun en guzel, kimseyle cikmamis saglam bi kiz

ise yaradigina sevindim bisey biliyoruz da konusuyorz

ama terzi kendi sokugunu dikemezmis beyler bunu anladim :\ baskalarina gelince aklimda hep bi cozum yolu olur ama kendi meselelerimde isin icinden cikamiyorum

Dostum is gene patlak verdi ya
    Kizla bi kac gun konusmadim yani yazmadim o da yazmadi dun aksam mesaj attim aynen boyle,
    B- nabiosun,kac gundur bi msjini gormedim ya
    K- zaten moralim bozuk bu benden gorecegin son msj olur
    B-noldu benle paylasabilirsin
    kiz daha msj atmadi 1 gun sonra yine ben mesj attim
    B-Moralin duzeldi mi,yoksa ben mi istemeyerek bisey yaptim
    K-Ya sen bisey yapmadin sadece konusmak istemiyorum
    B-Konusmak istemiyorum derken moralin bozuk oldugundan mi yoksa hic mi
    K-Sence ne oluyor
    B-Kendim anlamak istemiyorum soylede ne oldugunu anlayalim
    K-Kendin anla o zaman ben anlatmak istemiyorum
    B-Anladim tamam seni daha rahatsiz etmicem ama neden konusmak istemiyorsun soyle dedim daha ne o ne ben yazdim simdi bu olaydan ben bi bok anlamadim ne oluyor bu daha once bu kiz beni dogru durust tanimadigindan konusmak istemiyorum diyordu ama kimseyi uzmek icin soyleyemiyorum diyordu bi yorumlayin Allah askina

ya kenk bu şekilde nettendir teldendir kız ayarlamak çok zor.tecrübe gerektirir.özellikle dediğin gibi okulun en güzel kızı madem normaldede çok yazan vardır buna ki sanal ortama giren güzel kızlara ortalama 50 kişinin yazdığını düşünecek olursak bi şekilde farklı olduğunu hissettirmelisin.hani sırf abazalık yapma, çok güzelsin, senden hoşlanıyorum tarzı mesajlar atma hep.kızında katılabileceği konulardan bahset.yazsam daha yazıcamda üşendim valla bu kadar bendn

• quote:

Orijinalden alıntı: colemerg1

Arkadaşlar benim öncelikli sorunum kızlarla tanısmakta .Mesela bu sene dersanedeki sınıfımda çok hoş bir kız vardı,tüm sene boyunca ben tek kelime etmedim,oda etmedi.Muhabbeti nasıl bağlayabiliriz bu konuda yardmcı olun biraz lütfen

Evet beyler bana önerisi olan yok mu ?
  • quote:

quote:

Arkadaşlar benim öncelikli sorunum kızlarla tanısmakta .Mesela bu sene dersanedeki sınıfımda çok hoş bir kız vardı,tüm sene boyunca ben tek kelime etmedim,oda etmedi.Muhabbeti nasıl bağlayabiliriz bu konuda yardmcı olun biraz lütfen

gidip bi selam verceksin, cozemedigin sorulari falan sorcaksin, oyle boyle konusmaya baslican, baska sansin yok. yani daha baska napabilirsinki muhabbet kurmak icin. yani bunu dusunemediysen kiz islerine hic girme derim

• Dostum fiziğimi tarif edeyim sana , uzun sarı saçlarım var , geniş omuzluyum , uzun boyluyum.1.78 felan.Yani bu tip kızların hoşuna gider mi , biraz ciddiyimdir de, pek gülmem bu yüzden kızlar genelde benden uzakta , kızların genel olarak hoşuna ne gider , ayrıca o kadar odun sayılmam yani şiir yazıyorum arada .Kızların genel olarak nasıl tavlayabilrim.Gitar var ama çalmayı bilmiyorum , tıkgırdartsam yeterli olur mu?
  • bunlarda gerçekten ciddimisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pally

beyler kısaca durumumu anlatayım:
    Üniversitede okuyorum yaz okuluna ortalamayı yükseltmek için geldim.Sınıfta bakıştığım bi kız var hoş birisi.Bu kızla aldığım 3 dersten ikisi ortak aynı ders.Kızla normal dönemde aynı sınıfta değiliz o 1. öğretim ben 2. öğretimim.

Kız önceden bakıyordu bana ben pek bakmıyordum ama fikirlerim değişti kız hoşuma gitti.Bugün bilgisayar labaratuvarında baya bakıyordu önceden sınıfta kütüphanede vs baktığını yakaladım baya.Bugün en son olay da okuldan çıkışımda tramvaya bindim kızda geldi karşımdaki koltuğa oturdu giderken hep baktı(arada mesafe vardı biraz arkadaşı vardı) Nasıl tanışacağım arkadaşlar bu kızla 1-2 hep yanında oluyor genelde bi yol gösterin nasıl giricem lafa nasıl ilerleticem yarın 7 ortak dersimiz var işi bitirmeliyim önceden çekingen değildim sonradan ne olduysa bana çekiniyorum artık ortak arkadaşımız yok gibi

ilk önce okulda bi selam vereceksin bu şart. ders konuları hakkında birşeyler sorabilirsin. en azından muhabbetiniz ve önceden konuşmuş olduğunuz olursa yolda otobüste vs. görünce selam verme sebebin onunla konuşma sebebin olacak bu nedir? önceden selam verip ders konuları hakkında ufak birşey sormak. yani sen bu işe en kolaymış gibi gözüken ZOR kısımla başlayacaksın:

- SELAM!!!!!

• quote:

quote:

quote:

gidip bi selam verceksin, cozemedigin sorulari falan sorcaksin, oyle boyle konusmaya baslican, baska sansin yok. yani daha baska napabilirsinki muhabbet kurmak icin. yani bunu dusunemediysen kiz islerine hic girme derim

Aaa sakin ol bilader.Kız biraz havalı,hani havada ucan tiplerden o yüzden hiç konusup daha fazla büyütmek istemedim.Normalde öbürleriyle aramız iyidir.Böyle havalı tipleri avlamak lazım

• @Whakii
    Hocam acikca daha mesaj atmayi dusunmuyordum cunku kizin beni istemedigini saniyorum ama bi yandanda kuskuluyum eger istersen daha yazmam diyorum susuyor cevap vermiyor naz yaptigini da sanmam kiz ciddi biri hakkimda kotu seyler duymus olma ihtimali % 80 cunku okulda en cok taninmis biraz pisligi olan biriyim ulkuculerle takildigim icin daha once 2 kizdan red yedim bu dedigin dogru olabilir.Ilgide verdim baya ama kizi cozemedim bana gore de ya baska biri var ya tipimi begenmedi ya da dedigin gibi kotu seyler duymus olabilir onlarin sinifinda baya arkadasim var ama hakkimda kotumser konuscak kadar ileri gidemezler, baskalari olabilir tabii.Dedigin mesaji ya bu aksam ya da yarin gondericem bakalim cevap vercek mi sagolasin hocam.
    @Hell patrol
    Banada oyle geliyor dostum sanki baska birisi falan var @Whakii nin dedigini yaptiktan sonra daha mesaj atmicam okul baslayana kadar tabii onunda geri doncegine hic ihtimal vermiyorum cunku daha once @Whakii nin sayesinde 2 3 kere ilk mesaj atmisti
    @Infidel_
    Valla yaz ya benim isime gelir sevap islersin :) dogru en guzel kizlarindan biri ciddi diger kizlardan gercekten farkli ve 1 sene boyunca kimseyle cikmadi ona sarmamin nedeninden biride boyu 1.80 oldugu icin :) evet bugune kadar baya teklif ve benim gibi rahatsiz eden olmus ama duyumlarima gorede en fazla benle konusmus biri tanimadigi halde, ve digerlerine birak mesaji bakmiyormus bile tek kotu yani var bu isin ben 1.ogretim o 2.ogretim ondanda kaybediyorum.Öyle seviyorumlu falan mesaj atmiyorum zaten daha cok konusmak icin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dedeli28 -- 4 Ağustos 2011; 17:17:29 >

• takip
  • quote:

@Whakii
    Hocam acikca daha mesaj atmayi dusunmuyordum cunku kizin beni istemedigini saniyorum ama bi yandanda kuskuluyum eger istersen daha yazmam diyorum susuyor cevap vermiyor naz yaptigini da sanmam kiz ciddi biri hakkimda kotu seyler duymus olma ihtimali % 80 cunku okulda en cok taninmis biraz pisligi olan biriyim ulkuculerle takildigim icin daha once 2 kizdan red yedim bu dedigin dogru olabilir.Ilgide verdim baya ama kizi cozemedim bana gore de ya baska biri var ya tipimi begenmedi ya da dedigin gibi kotu seyler duymus olabilir onlarin sinifinda baya arkadasim var ama hakkimda kotumser konuscak kadar ileri gidemezler, baskalari olabilir tabii.Dedigin mesaji ya bu aksam ya da yarin gondericem bakalim cevap vercek mi sagolasin hocam.
    @Hell patrol
    Banada oyle geliyor dostum sanki baska birisi falan var @Whakii nin dedigini yaptiktan sonra daha mesaj atmicam okul baslayana kadar tabii onunda geri doncegine hic ihtimal vermiyorum cunku daha once @Whakii nin sayesinde 2 3 kere ilk mesaj atmisti
    @Infidel_
    Valla yaz ya benim isime gelir sevap islersin :) dogru en guzel kizlarindan biri ciddi diger kizlardan gercekten farkli ve 1 sene boyunca kimseyle cikmadi ona sarmamin nedeninden biride boyu 1.80 oldugu icin :) evet bugune kadar baya teklif ve benim gibi rahatsiz eden olmus ama duyumlarima gorede en fazla benle konusmus biri tanimadigi halde, ve digerlerine birak mesaji bakmiyormus bile tek kotu yani var bu isin ben 1.ogretim o 2.ogretim ondanda kaybediyorum.Öyle seviyorumlu falan mesaj atmiyorum zaten daha cok konusmak icin.

Kizin cevabinida yazarsin o zaman, tekrardan dusunuruz napicagimizi

• quote:

quote:

@Whakii
    @Hell patrol
    @Infidel_

Hocam dediklerini kendim biseyler katarakda yazdım kız cevap olarak; Bak daha fazla uzatmayalim bu is olmaz mesaj cekemiyorum anlamiyorsun anla artik olmaz yazdi

• quote:

quote:

quote:

@Whakii
    @Hell patrol
    @Infidel_

Hocam dediklerini kendim biseyler katarakda yazdım kız cevap olarak; Bak daha fazla uzatmayalim bu is olmaz mesaj cekemiyorum anlamiyorsun anla artik olmaz yazdi

dostum kasma o zaman artık kız seni abazalar listesine almış.ağzınla kuş tutsan çıkamazsın o listeden.hatta kız bunun sen olduğunu biliyosa reeldeki şansınıda kaybetmişsin bence

• quote:

Orijinalden alıntı: The Smoothy

Bir kelime etmediğiniz kıza aşık olamazsınız,bu kadar şıpsevdi olmayın.O sadece hoşlanmadır, 1 hafta sonra geçer

Yalan bu.

Aynısı bana oldu facebookta yakın çevrede gördüğüm bir kıza aşık oldum fakat kızın sevgilisi var. .Sabaha kadar uyuyamıyorum,
    Kızın sevgilisi olduğuna göre yapacak birşey yok herhalde..

• beyler kız ile nereye gidilebilir fikri olan?
    not: param kalmadı
  • para var tipte var ama toplu içine pek girmem içime kapanığımdır
  • herkese yardımcı olan arkadaş kayboldu gözükmüyo artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANTİ BUG
    para var tipte var ama toplu içine pek girmem içime kapanığımdır

Hem böyle diyorsun hem de Kızlar aralarında ne konuşur başlığı altına bunu yazıyorsun.

http://forum.donanimhaber.com/m_51177965/mpage_4/key_/tm.htm#msglink_51229311

Madem o kadar iyi anlıyorsun onları neden trip atıyorsun yardımcı olmuyorlar diye? Herkesin işi olabilir, meşgul olabilirler.

Konuya gelirsek, madem tip ve para var ama içine kapanıksın, o zaman açılmaya çalış. Hemen her davete gitmeye çalış, sen kız/erkek arkadaşlarını bir yerlere çağır, bir şeyler ısmarlayacağım falan ayaklarına yat ki tam manasıyla sosyal birey statüsüne erişebilesin. Bundan sonra zaten gerisi gelir.

• bulundu
  • Derdi olan yazsın bakim
  • son günlerde tren yolculuğu bayağı oluyor gelirken giderkende malum hatunlar oluyor arada kesiştiğim oluyor ama gidipte birşey yapmıyorum bir tanesi içime düşecekti bir ara bende kartvizit veyahut boş kağıtlara face,tel vs yazıp gitmeyi düşünüyorum bir dahakine birşey söyleyeyimmi yoksa direk verip uzaklaşsam mı , bilemedim
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.