< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johonwayni -- 10 Nisan 2011; 23:45:29 > |
|
"yada" Doğrusu "ya da" || "herkez" doğrusu = "herkes" || "birşey" doğrusu = "bir şey" || "herşey" doğrusu = "her şey" || orjinal" doğrusu = "orijinal" || "direk ifade.." doğrusu => "direkt" -- Lütfen dil kurallarına özen gösteriniz.
Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz. M.K.Atatürk However rich or prosperous it may be, a nation deprived of independence can deserve no better treatment than being the servant of civilized humanity. M.K.Atatürk |

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
/>
ama siz elinizden geleni yapın tam o yaşlardasınız bu konuda ben sana katılıyorum tamamen ve onun için konuna yazıyorum özen gösteriyorum.

. Çünkü kızı ayarlayana kadar hep alttan almışsınızdır ne dese ne yapsa kızmamış gülüp geçmişsinizdir. Ama saatler buluşmaya gelemeyeceğini söylemesi biriktirdiğiniz herşeyi bir anda yüzüne karşı boşaltmanız anlamına gelmektedir. Yani sinirlenmişsinizdir. %90 ımız bu hataya düşmüştür. Bende düştüm çünkü. Size verebileceğim en büyük tavsiye böyle bir durumda karşılık olarak '' SEN BİLİRSİN '' demeniz. Sen bilirsin demenizden 1 saat sonra kız arkadaşınız ya aslında buluşabiliriz işimiz veya artık sorun neyse sonra hallederim mesajı karşınıza gelecektir. Hatta ve hatta yaptığı aptallığın farkında olur ama kendine yediremez üstüne üstlük birde haklı çıkmaya çalışmak için eğer buluşmak istemiyorsan buluşmayabiliriz gibisinden saçma sapan şeylerede sığınabilir. Sakın bu duruma kanmayın. Sakin olun.
Abi kralsın.Yeni maceralar ve taktikler bekliyorum.Diz çöktüm önünde