Şimdi Ara

KIZ TAVLAMA REHBERİ (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.919
Cevap
128
Favori
195.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjklee18

quote:

Orijinalden alıntı: pwnzs

Bu arada ben de sık sık gördüğüm ama çok az sohbetimin olduğu bi kıza aşık oldum. Uzun süredir görüyorum ve formspringden anonim olarak sohbetim var. Şimdi Facebook'tan eklemeyi düşünüyorum. Sohbet için de konu bulamamaktan korkuyorum. Günlük rapor vercem size ona göre tavsiyelerinizi bekliyorum. İlk mesajdaki SS'ler çok hoşuma gitti ben de kızın bana öyle demesini istiyorum ama tip yok.

Ekledim bakalım onaylayacak mı?

profilinde beğendiği şarkılar kitaplar filmler den konu aç örneğin fight club fight clubtan dişler dişlerden diş doktoru diş doktorundan dişdoktoru anıların anılardan aileye vsvs derken konu uzayacaktır.Keşke az çok tanıdığım kıza aşık olsaydım diyorum fakat gönül bu işte.

Karayip Korsanları'nı çok seviyo hatta dini inanç kısmına "Captain Jack Sparrow" yazmış.
    Haftasonu izleyim bi şu Karayip Korsanları serisini.

• quote:

quote:

quote:

Bu arada ben de sık sık gördüğüm ama çok az sohbetimin olduğu bi kıza aşık oldum. Uzun süredir görüyorum ve formspringden anonim olarak sohbetim var. Şimdi Facebook'tan eklemeyi düşünüyorum. Sohbet için de konu bulamamaktan korkuyorum. Günlük rapor vercem size ona göre tavsiyelerinizi bekliyorum. İlk mesajdaki SS'ler çok hoşuma gitti ben de kızın bana öyle demesini istiyorum ama tip yok.

Ekledim bakalım onaylayacak mı?

profilinde beğendiği şarkılar kitaplar filmler den konu aç örneğin fight club fight clubtan dişler dişlerden diş doktoru diş doktorundan dişdoktoru anıların anılardan aileye vsvs derken konu uzayacaktır.Keşke az çok tanıdığım kıza aşık olsaydım diyorum fakat gönül bu işte.

Karayip Korsanları'nı çok seviyo hatta dini inanç kısmına "Captain Jack Sparrow" yazmış.
    Haftasonu izleyim bi şu Karayip Korsanları serisini.

böyle konularda iltifat abes kaçar örneğin günaydın diye mesaj attığında direk iltifatı yapıştır.Teşekkür ederim uyandırdığın için falan (senin mesajınla uyandım ya günüm süper geçer falan diye).Bende taktik var uygulayan yok ^^

• Hikaye yazmışsınz resmen KİTAP olmuş.. 2 satırlık olayı okadar uzun yazmanıza ne gerek var.. Okumadım vaktim yok okadar..
    Utkuhan'da okumamıştır eminim
    Özetlersen yardımcı oluruz
  • Valla okumadım zaten gözleirm ağrıyor işten geliyorum falan filan dedim okuyayaım ama başaramadım affedin
  • hepsi hikaye kelin ilacı olsa kendi başına sürer
  • özetin özetinin özeti: kıza karşı 1.5 yıldır bi' şeyler hissediyorum. ilginç biri ortak noktamız, arkadaşımız yok. aynı okuldayız sadece. görmem bile günümün mutlu geçmesini sağlayabiliyor. ciddi anlamda muhabbetim yok. zaten yukarıda açıkladığım gibi sorunlarım vardi. ayrıca kızın bir video muhabbeti var ne kadar doğru bilmiyorum. pazar da doğum günü. bu video isini yapmış olabilecek elemanla da önceden husumetimiz var zaten adli vaka olmuştu yakınlarda yine bi seyler olacak bu da tuzu biberi oldu. n'apsam?
  • Git konuş kabul ederse eder etmezsede zaten birşey değişmez bu kadar basit niye kendinizi kasıyosunuz anlamıyorum
  • @Morphinz git konuş diyorsun da ben sosyalfobi teşhisiyle tedavi gördüm, basitmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theturx

@Morphinz git konuş diyorsun da ben sosyalfobi teşhisiyle tedavi gördüm, basitmiş.

Aman çok kötü bi durum sende asosyal olma.. Konuşuyosun diye dayakmı yedin?
    Biz avcı adamız.. Gerekirse yılan kızartır çiğ kurba yeriz..
    Hiç bişey yapamıyosan yaz bi kağıda git ver eline..
    Ayrıca sen konuşamıyosan taktiği ne yapıcaksın? Versekde uygulayamıyıcaksınki ztn..
    Ayrıca konuşamıyorum diyosun sayfalarca döküman yazıyosun ne ayak ? İçinde tutup tutup bizemi kusuyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morphinz

quote:

Orijinalden alıntı: theturx

@Morphinz git konuş diyorsun da ben sosyalfobi teşhisiyle tedavi gördüm, basitmiş.

Aman çok kötü bi durum sende asosyal olma.. Konuşuyosun diye dayakmı yedin?
    Biz avcı adamız.. Gerekirse yılan kızartır çiğ kurba yeriz..
    Hiç bişey yapamıyosan yaz bi kağıda git ver eline..
    Ayrıca sen konuşamıyosan taktiği ne yapıcaksın? Versekde uygulayamıyıcaksınki ztn..
    Ayrıca konuşamıyorum diyosun sayfalarca döküman yazıyosun ne ayak ? İçinde tutup tutup bizemi kusuyosun

erkek adamda utanma olmaz hocam.

Ekmek çalan aç biri hırsızlık yaparken yakalanırsa utanmaz.
    kız düzgün davranamadın diye seni silecekse zaten o zaman silsin dünyada kızmı yok hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: EmR_3153

üniversiteliyseniz hele de güzel bir bölümde okuyarsanız otobüste kız tavlama şansınız çok yüksektir ankarada.özellikle güven parkın oradan binilen halk otobüsleri mesela elimde kitapları tutarım çanta falan taşımam otobüste falan kitap okumayı severim.3 kere aynı olayı yaşadım.elimde ceza hukuku kitabı var 2 kız yanımda.bak bak diyor kız arkadaşına kız aa hakim mi savcı mı diyor orada koptum zor tutuyorum. bir kere bir kız oturdu yanıma yine kitap okuyorum kız ne okuyorsun falan hukuk dedim işte o da uluslararası çıktı ankara.sonra hocalardan falan sohbet açıldı. yine kitap okurken bu sefer 3-4 kız bana baktıklarını farkettim ama sonra baya baya bakarak konusuyorlardı.en son bir kıza arkadaşı hadi iyi şanslar falan dedi kız benim durağımda indi ciddi ciddi tanışalım mı yanlış anlamazsan dedi. ama bu dediklerim şimdi cool story falan diyecekler ama yemin ederim aynen yaşadım bunları.

"Hakim mi savcımı?" koptum hocam yahu.. Devamını bekliyoruz story'lerin.

• Kızın sizi sevip sevmedini konuşmasından anlarsınız ya, az ince arkadasım aradı havadan sudan 45dk konuştuk, dışardan bakıldığında seviyor gozukuyordur veya ben seviyor gozukuyorumdur, mantıklı düşünüldüğünde ise 1gram sevgili olamayız, anlaşamayız, o Cok kiskanctir, bende rahat bir insanim. Eğer kör kütük asıksaniz biraz mantıklı düşünerek, anlasa bilirmisiniz, çıktığınızda ortak şeylerle ilgilenebilirmisiniz, biraz cinsellik olur, birbirinizi bu konuda anlayabilirmisiniz. Zaten bunların hepsi tamamsa kız sizle cikar, degilse umudu kesin. Ergenlik döneminde Hormonlarin etkisi ile arkadaslarınızın ilgi göstermesini ask sanıyorsunuz, bendede aynı durumlar oldu ama bosuna acı çekmeyin diye yazıyorum, hala gecmise baktığımda ne gülüyorum :))

Kız tavlama taktığı isterseniz
    Saat sorun
    Kıyafetinin markasını kardesinize alcanizi
    Yeni çıkan filmlerden
    Yemeğe davet edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyetizma -- 7 Mayıs 2011; 1:54:54 >

• abi önce isterseniz asosyallik ile sosyalfobi nin farklarını öğrenin.
  • beyler seviyosanız hemen konuşun ben ağırdan aldım şimdi şişman biriyle beraber koydu valla çok
  • SONUÇ OLARAK:Herkesin korkusu kızın reddetmesi ve reddedildikten sonrada bidaha güven kazanamama ama böyle düşünmeyin asla ben bi keresinde bi kızla tanışmak istedim kız bana çek git be diiyp uzaklaştı o an o saniye insan sinir oluyor ama bi kaç dakika sonra umrumda bile olmadı ve 1 hafta sonra bi cafede bebek gibi bi kızla tanıştım yani olur böyle şeyler reddedilme,terslenme yaşayacağımız en kötü şey bu olsun boş verin ya redddetsinler nolacak sanki yukarıdaki arkadaşında dediği gibi aslında bazı kızlarla konuşma isteiğimiz tamamen hormonal bu bende bile olur bazen sonuçta bekar adamlarız düzenli cinsel yaşantımız yok,bi kızla ililşkiye girsen ve ayrılsan bidaha belli bi süre sonra ancak kız tavlayıp ilişkiye girebiliyorsun ve buda düzenli bi cinsellik sayılamaz.

Ben küçük bi şehirde yaşıyorum Doğu Anadoluda ve inanın burda bi kız ayarlamak,tavlamak batıdaki şehirlere göre daha zor burada eskisi gibi değil daha ılımlı ama sonuçta kızları batıdaki kızlar gibi rahat değil,çok kasıntı ve bazıları çok fena tersliyor,dışarda biriyle yakınlaşmaya kalksan hemen tanıdığınn çıkması gibi ihtimallerde oluyor,ben genelde iş yerime gelen kızlarla tanışıp ilişkiye başlamışımdır,sokakta öyle yürürken tanıştıığım 4 den fazla kız olmuştur ama öyle terslendiğimde oldu genelde öyle tanışılan kızlarlada ilişkiler uzun sürmüyor zaten,nolursa olsun rahat olacaksın ben boylu poslu biri değilim 1.65 boylarında çekik gözlü biriyim çoğu kızla tanıştıktan sonra bile derim hiç bi özelliğim olmadan benimle beraber olman ilginç diye ama çoğu kızda bana şu cevabı vermiştir olsun ya sevimlisin,konuşkansın,esprilisin yanında huzurluyum eğleniyorum demiştir yani kısacası kızlar kendilerini mutlu edebilen erkeklerle beraber olurlar her kızın bi boşluğu vardır işte o kısmı bulup iyi bi damar yaptınızmı o kız sizindir çünkü kızlar her zaman güveneceği ve onları güldüren erkekleri tercih ederler.

• Tekrar ben

Cuma günü, derse 15 dk erken girdim. Oturdum sıraya öyle... Neyse bi 5 dk sonra benim kız geldi. 2 Sıra önüme oturdu. Bakmadı bile bana . Dedim ne oldu birden. Derken kız kalktı sırasından benim yanıma geldi, oturdu... Günaydın felan, konuştuk biraz.. Saçım nasıl olmuş diye sordu . Türkçe dersiydi. Hoca tek kişi veya grup halinde şiir dinletisi yapabilirsiniz, vize notlarınızı artırırım dedi. Dün de kız mesaj attı, yapalım mı diye. Tamam dedim. Artık üniden beraber çıktığımızı söylemiyorum bile. Nerdeyse her çıkışta kızın yurduna kadar gidiyoz. Ama hala konuşacak cesaret yok gibi ben de

• quote:

Orijinalden alıntı: 4hm3t.#

Tekrar ben

Cuma günü, derse 15 dk erken girdim. Oturdum sıraya öyle... Neyse bi 5 dk sonra benim kız geldi. 2 Sıra önüme oturdu. Bakmadı bile bana . Dedim ne oldu birden. Derken kız kalktı sırasından benim yanıma geldi, oturdu... Günaydın felan, konuştuk biraz.. Saçım nasıl olmuş diye sordu . Türkçe dersiydi. Hoca tek kişi veya grup halinde şiir dinletisi yapabilirsiniz, vize notlarınızı artırırım dedi. Dün de kız mesaj attı, yapalım mı diye. Tamam dedim. Artık üniden beraber çıktığımızı söylemiyorum bile. Nerdeyse her çıkışta kızın yurduna kadar gidiyoz. Ama hala konuşacak cesaret yok gibi ben de

yuh be kardeşim karşımda olsan benden küfür yerdin oda istiyor sende istiyorsun neyden çekiniyorsun ya

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

quote:

cumartesi resmine aşık olduğum 2 yıllık sevgilisi askerde olan kızla 2 arkadaş yardımıyla bara gideceğiz herhangi bir muhabbet ararsında kendisine "Geceyi aydınlatan gündüz yüzlü kız" diyeceğim sonra okulunun olduğu kente dönüp canının sıkılmasını bekleyeceğim 2-3 gün sonrasında direk telefonuna "Geceyi aydınlatan gündüz yüzlü kız" diye mesaj atacağım. fakat muhabbeti nasıl ilerletmem gerektiğini başkasına aşık kıza nasıl yaklaşmam gerektiğini bilmiyorum sizce ne yapmalıyım.ilk mesajdan sonra gelen mesajda büyük ihtimal benim olduğumu anlayacaktır.Cevap vermesse kesinlikle umut yok demektir .Cevap verirse ne yapmalıyım sizce arkadaşlar.

Sen nedense bana öyle gizemli,uçan kaçan olsun affetmeyen bi kızdan hoşlanıyorsa onu elde etmek için herşey yapabilen birisine benziyorsun

Normalde hiç gizemli olmayan tümüyle şeffaf.uçanı kaçanı görmeyen .Onu elde etmek için herşeyi yapabilecek birisiyim.Daha önce bir kızdan bu kadar hoşlanmamıştım sadece en büyük özelliğim sabırdır.Sabırım sayesinde çok şeyler başardım.Bunuda sabrımla elde etmek istiyorum.

hocam kızın manita var zaten ne diye ona doğru ulaşmaya ısrarla devam ediyorsun anlamadım büyük ihtimal ters tepki yapar ama yapmazsa kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: thend

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

quote:

cumartesi resmine aşık olduğum 2 yıllık sevgilisi askerde olan kızla 2 arkadaş yardımıyla bara gideceğiz herhangi bir muhabbet ararsında kendisine "Geceyi aydınlatan gündüz yüzlü kız" diyeceğim sonra okulunun olduğu kente dönüp canının sıkılmasını bekleyeceğim 2-3 gün sonrasında direk telefonuna "Geceyi aydınlatan gündüz yüzlü kız" diye mesaj atacağım. fakat muhabbeti nasıl ilerletmem gerektiğini başkasına aşık kıza nasıl yaklaşmam gerektiğini bilmiyorum sizce ne yapmalıyım.ilk mesajdan sonra gelen mesajda büyük ihtimal benim olduğumu anlayacaktır.Cevap vermesse kesinlikle umut yok demektir .Cevap verirse ne yapmalıyım sizce arkadaşlar.

Sen nedense bana öyle gizemli,uçan kaçan olsun affetmeyen bi kızdan hoşlanıyorsa onu elde etmek için herşey yapabilen birisine benziyorsun

Normalde hiç gizemli olmayan tümüyle şeffaf.uçanı kaçanı görmeyen .Onu elde etmek için herşeyi yapabilecek birisiyim.Daha önce bir kızdan bu kadar hoşlanmamıştım sadece en büyük özelliğim sabırdır.Sabırım sayesinde çok şeyler başardım.Bunuda sabrımla elde etmek istiyorum.

hocam kızın manita var zaten ne diye ona doğru ulaşmaya ısrarla devam ediyorsun anlamadım büyük ihtimal ters tepki yapar ama yapmazsa kolay gelsin

Gönül bu hocam kime koncağı belli olmaz bugün hem daha fazla kişiliğini test etcem birkaç akılda kalıcı iltifat yapıp sonrasında o iltfatlarıda hatırlatarak kendisine mesaj atacağım

NOT:Yemyeşil gözler,incecik dudaklar,tümüyle alınmayıp sadece düzeltilen kaşlar ufacık masum bi piercing,anlatılanlara göre oturmuş bir kişiliği var.

Bir kızdan daha ne bekleyebilirsiniz????

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.