Şimdi Ara

KIZ TAVLAMA REHBERİ (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.919
Cevap
128
Favori
195.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yazı bitti, 6 a4 oldu. eklemeye başlıyorum.
  • mesajım buluna
  • Mesajim bulunsun konuyu takip ediyorum=D
  • quote:

Orijinalden alıntı: _EngiN_
    Beyler diyelimki hiç tanımadığınız bir kızı gördünüz tanışmak istediniz ve tanıştınız diyelim. Tanışmaktan kasıt bir şekilde ismini öğrendiniz. Peki ya snra ne diyeceksiniz ? Hiç tanımadığın bir kıza ne diyebilirsinki

Iki yeni tanismis insanin konuscak o kadar cok seyi vardirki. Mesela nelerden hoslandigini anlatirsiniz sonra gerisi gelir.
  • çok güzel açıklamalı bir yazı dizisi olmuş teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shotter

quote:

Beyler diyelimki hiç tanımadığınız bir kızı gördünüz tanışmak istediniz ve tanıştınız diyelim. Tanışmaktan kasıt bir şekilde ismini öğrendiniz. Peki ya snra ne diyeceksiniz ? Hiç tanımadığın bir kıza ne diyebilirsinki

Iki yeni tanismis insanin konuscak o kadar cok seyi vardirki. Mesela nelerden hoslandigini anlatirsiniz sonra gerisi gelir.

kIZLAR zaten konuşmayı sever siyaset haricind ehangi konuyu açarsan aç sabaha kadar konuşabilirsin ben bi konu açıyordum öyle önemsiz kız bi başluıyordu valla kafam işiyordu önemli olan başlangıcı yapmak bi kompozisyon gibi düşün girişi yaptıktan sonra gerisi geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

quote:

quote:

kIZLAR zaten konuşmayı sever siyaset haricind ehangi konuyu açarsan aç sabaha kadar konuşabilirsin ben bi konu açıyordum öyle önemsiz kız bi başluıyordu valla kafam işiyordu önemli olan başlangıcı yapmak bi kompozisyon gibi düşün girişi yaptıktan sonra gerisi geliyor

Kesinlikle Utkuhan abicim. Benimde anlatmak istedigim buydu. Bide bise demek istiyorum sana bi kac mesaj once insanlarin birbirleriyle boyle seylerin paylasmasnin cok guzel oldugundan bahsetmistin. Ki bencede oyle bide bi erkegi (sahsen ben) en mutlu eden andir bir kizla birlikte olmak,birseyler paylasmak v.b. Ve bunlari anlatmakta guzel tabi. Ve bazi konularda fikir almak icinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shotter -- 6 Mayıs 2011; 16:31:23 >

• quote:

quote:

bu engin bir b.ku beceremez :) engincim ugrasma adamım :) hersey kaderıne yazılmıstır :) şans bu işler şans :) agzınla kuş tutsan bır kıza yaranamazsın :) salla elbet bır gun şansın cıkar karsına :D sen bırsey yapmadan o yaklasır sana rahat ol :)

• quote:

Orijinalden alıntı: buraksenyuz

quote:

quote:

bu engin bir b.ku beceremez :) engincim ugrasma adamım :) hersey kaderıne yazılmıstır :) şans bu işler şans :) agzınla kuş tutsan bır kıza yaranamazsın :) salla elbet bır gun şansın cıkar karsına :D sen bırsey yapmadan o yaklasır sana rahat ol :)

ÖLMEDİ VUR VUR :)) süpersin yaf bu söylediklerin ya enginde bi hırs yaratacak yada dahada içine kapatacak merak ettim acaba nasıl bi tesiir edecek:

• quote:

quote:

quote:

quote:

ÖLMEDİ VUR VUR :)) süpersin yaf bu söylediklerin ya enginde bi hırs yaratacak yada dahada içine kapatacak merak ettim acaba nasıl bi tesiir edecek:

bekleyıp gorecegız :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Daha vurun ölmedim Şuan için kız yönünden çevrem kısıtlı. Artık oluruna bırakıcam valla . Kızlar kaybeder

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Daha vurun ölmedim Şuan için kız yönünden çevrem kısıtlı. Artık oluruna bırakıcam valla . Kızlar kaybeder

KÜÇÜK enginide güldür artık ve şimdi elindeki sıgarayı bırak,spor ayakkabılarını giy yürüyüş yoluna git gözüne kestirdiğin bi kıza yaklaş be tanışağmııııı yaprağımm de,düşünsene herkes merhaba nasılsınzı tanışalımmı der sen daha farklı bişey söylüyorsun kızlarda farklı şeyleri sever

• cumartesi resmine aşık olduğum 2 yıllık sevgilisi askerde olan kızla 2 arkadaş yardımıyla bara gideceğiz herhangi bir muhabbet ararsında kendisine "Geceyi aydınlatan gündüz yüzlü kız" diyeceğim sonra okulunun olduğu kente dönüp canının sıkılmasını bekleyeceğim 2-3 gün sonrasında direk telefonuna "Geceyi aydınlatan gündüz yüzlü kız" diye mesaj atacağım. fakat muhabbeti nasıl ilerletmem gerektiğini başkasına aşık kıza nasıl yaklaşmam gerektiğini bilmiyorum sizce ne yapmalıyım.ilk mesajdan sonra gelen mesajda büyük ihtimal benim olduğumu anlayacaktır.Cevap vermesse kesinlikle umut yok demektir .Cevap verirse ne yapmalıyım sizce arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjklee18

cumartesi resmine aşık olduğum 2 yıllık sevgilisi askerde olan kızla 2 arkadaş yardımıyla bara gideceğiz herhangi bir muhabbet ararsında kendisine "Geceyi aydınlatan gündüz yüzlü kız" diyeceğim sonra okulunun olduğu kente dönüp canının sıkılmasını bekleyeceğim 2-3 gün sonrasında direk telefonuna "Geceyi aydınlatan gündüz yüzlü kız" diye mesaj atacağım. fakat muhabbeti nasıl ilerletmem gerektiğini başkasına aşık kıza nasıl yaklaşmam gerektiğini bilmiyorum sizce ne yapmalıyım.ilk mesajdan sonra gelen mesajda büyük ihtimal benim olduğumu anlayacaktır.Cevap vermesse kesinlikle umut yok demektir .Cevap verirse ne yapmalıyım sizce arkadaşlar.

Sen nedense bana öyle gizemli,uçan kaçan olsun affetmeyen bi kızdan hoşlanıyorsa onu elde etmek için herşey yapabilen birisine benziyorsun

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

KÜÇÜK enginide güldür artık ve şimdi elindeki sıgarayı bırak,spor ayakkabılarını giy yürüyüş yoluna git gözüne kestirdiğin bi kıza yaklaş be tanışağmııııı yaprağımm de,düşünsene herkes merhaba nasılsınzı tanışalımmı der sen daha farklı bişey söylüyorsun kızlarda farklı şeyleri sever

Hocam sigara alkol yok bende Öyle desem direk şansımı kaybederim diye düşünüyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bjklee18

cumartesi resmine aşık olduğum 2 yıllık sevgilisi askerde olan kızla 2 arkadaş yardımıyla bara gideceğiz herhangi bir muhabbet ararsında kendisine "Geceyi aydınlatan gündüz yüzlü kız" diyeceğim sonra okulunun olduğu kente dönüp canının sıkılmasını bekleyeceğim 2-3 gün sonrasında direk telefonuna "Geceyi aydınlatan gündüz yüzlü kız" diye mesaj atacağım. fakat muhabbeti nasıl ilerletmem gerektiğini başkasına aşık kıza nasıl yaklaşmam gerektiğini bilmiyorum sizce ne yapmalıyım.ilk mesajdan sonra gelen mesajda büyük ihtimal benim olduğumu anlayacaktır.Cevap vermesse kesinlikle umut yok demektir .Cevap verirse ne yapmalıyım sizce arkadaşlar.

Sen nedense bana öyle gizemli,uçan kaçan olsun affetmeyen bi kızdan hoşlanıyorsa onu elde etmek için herşey yapabilen birisine benziyorsun

Normalde hiç gizemli olmayan tümüyle şeffaf.uçanı kaçanı görmeyen .Onu elde etmek için herşeyi yapabilecek birisiyim.Daha önce bir kızdan bu kadar hoşlanmamıştım sadece en büyük özelliğim sabırdır.Sabırım sayesinde çok şeyler başardım.Bunuda sabrımla elde etmek istiyorum.

• Favorilere aldım ama hiç tanınan biri değilim o maddeyle alakalı sorunum var. Sınıf dışında tanıyan az.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theturx

Aslında olay bir hikayeydi buraya yazmak için biraz evirip çevirmem gerekti, hikaye derken bu olaydan fantastik kurgu bi' şey yaratmıştım blog için, gerçek değil olarak algılamayın. Üstüne sınavlar falan filan gelince sözümü tutamadım size, okuldan kaçtım bu yazıyı yazabilmek için, başlıyoruz.
    ---
    Bilgi Notu # 1: Ortaokuldan beri sigara ve alkol kullanıyorum. Nedenini niçinini sormayın.
    -------

Bundan 1,5 yıl kadar önce okulda bir projede görev aldım. Elifle de orada tanıştık. Bu “proje” de yer almam zaten başlı başına bir olaydı benim için. Bir süredir sosyalfobi teşhisi ile tedavi görüyordum ancak bundan yakınlarım dışında kimsenin haberi yoktu. Hâlâ da yok.

Kendi çevremde sorun yoktu, mutluyum diyebilirdim. Ama bilmediğim bir çevreye gireceksem yahut yeni biriyle tanışacaksam yapmamak için elimden geleni yapan biriydim. En nihayetinde arkadaşlarımın – zaten 3-5 kişiler –önemli bir kısmının bu projede yer almasının gazıyla proje girdim.

İlk etapta haftanın 3-4 günü 2-3 saat kadar aynı ortamda bulunuyorduk. Tabii hem karşı cins olması hem de tanımamam sebebiyle proje içi zorunlu diyaloglar ve selamlaşma dışında iletişimim yoktu Elifle.

Neyse gel zaman git zaman ortama biraz ısındım elbette. Ama hâlâ Elifle bir muhabbetim yok. Zaten o sıralar onu düşünmüyorum. Sosyalfobim var, aseksüelim, derslerim de pek iç açıcı değil, ona gelene kadar düşünecek çok şeyim vardı anlayacağınız.

Zamanla – proje başlangıcından 2-3 ay sonraya falan denk geliyor sanırım – gelişme göstermeye başladım. İnsanlardan eskisi kadar korkmuyordum. Bu sırada da beraber geçirdiğimiz süre projenin yetişememe ihtimalinden dolayı giderek artmıştı.
    Ve ben Elif'i “gördüm”. Güzeldi ya da en azından bana öyle geliyordu, hoştu, eğlenceli birine de benziyordu.

Ancak ben bu düşüncelerimin adını koymamıştım. Hâlâ da koymuş değilim ya neyse. Bahardandır dedim, seninle her konuşan kıza aşık olacak kadar salak olma dedim, çam ağacıyla da o kadar vakit geçirsen ona da böyle şeyler hissedersin, can sıkıntısındandır dedim. Bahanelerle, okulla, arkadaşlarla, projeyle falan kendi içimde kapatmaya çalıştım konuyu. Hem oldum olası ergen aşklarını saçma bulmuşumdur. Çıkmak falan ne onlar öyle.

Bundan sonra istem dışı bir şekilde Elif'i gözlemlemeye başladım. Ne yapıyor, kimlerle takılıyor falan ama öyle ciddi anlamda değil. Bu arada tükettiğim alkol ve sigara miktarı iki katına çıkmıştı.

Bilgi Notu # 2: Elif bu dönemde Gökhan ile takılmadır. Bu elemanla da önceden husumetimiz var, bugün yarın döveceğim zaten.
    -----

Ben bisiklet sürmeyi çok seven birisiyim. Yürümeyi ögrendim, koşmadan bisiklet sürmeye başladım. Ailem ve çevre koşulları çerçevesinde her yere bisikletle giderim.
    Bu arada projede baya bi' ilerleme kaydettik, okul hayatım da olabilecek en iyi düzeye geldi, arkadaş çevrem genişledi, sosyalfobim de önemli ölçüde azaldı. Anlayacağınız hayatımın en mutlu dönemlerinden birini geçiriyorum.
    Bi' gün çalışmalar bitti, herkes dağıldı. Ben de önce arkadaşlarımla biraz içtim sonra onlardan ayrılarak bisikletle sahile doğru gitmeye başladım. Mevsim bahar, manzara güzel, hava güzel, elimde sigaram, kulağımda güzel bi' müzik var, kafam da güzel biraz. İyiyim anlayacağınız.
    Sahilde gidiyorum yavaş yavaş. Birden aklıma o geldi. O geldi derken, hani filmlerde vs. görürüz ya esas oğlanın gözünün önünden esas kızın güldüğü, eğlendiği anlar film şeridi olarak geçer, o misal. İşte o film şeridi bitmeden kendimi denizde buldum.
    Bu yoldan kaç kere bisikletle geçmiştim bilmiyorum ama başka zaman olsa gözlerim kapalı tam pedal gidebileceğime emindim bu yoldan. Ancak bu olayda Elif'i düşünmemin payı var mıdır, varsa ne kadardır bilemiyorum. Sonucunda alkollüyüm, aynı anda birkaç isi birden yapmaya çalışıyorum

----

Bahar havalarından dolayı okulda pek kimse yok. Hem öğrenci olmadığından hem de görevli olduğumdan dersler bana bir süredir bos. Avare avare takılıyorum. Ama sürekli aklımın bir yerinde o var. Hazırlıklar devam ediyor. Böyleyken çalışmalara Hasan geldi. En yakın arkadaşım, uzun bir süredir yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez. Beni annemden babamdan iyi tanır. Çalışmaları izliyor, aralarda da muhabbet ediyoruz iste. Futbol, okul, gündem derken Hasan ' Abi Elif var ya onunla çok yakışırsınız, bi' dene şansını istersen.' gibi bi' laf söyledi ama benim durumumdan haberi yok. Ben de 'İstemiyorum abi öyle şeyler kim uğraşacak falan.' diye geçiştirdim. Ama tabii bu laf işi biraz daha körükledi. Artık daha atağım, daha dikkatli gözlemliyorum fırsat buldukça konuşmaya çalışıyorum, fırsat yoksa yaratıyorum imkânlar dahilinde ama olmuyor. Ya kiz başka şeylerle ilgileniyor ya ben zamanlamayı ayarlayamıyorum ya da arkadaşlarım, onlar bunlar rol çalıyor sürekli.

----

Sahne günü yaklaşıyor. Biraz heyecanlıyım. Okul geziye götürüyor bizi. Sırf o var diye hiç katlanamayacağım bir otobüs dolusu insanın arasına girmek zorunda kalıyorum. İnsan aseksüel ve asosyal olunca üstüne bir de okulu pek takmayınca okumaktan, izlemekten, yazmaktan başka bir uğraş bulamıyor. İlk defa gerçek hayatta bi' işime yarıyorlar, yolda her şeyde varım, konuşuyorum ediyorum, araca alkol sokma işini de organize etmişim, çevremdeki grupta iyi, olaylar bizim etrafımızda dönüyor yani yolda.

Elif bir ya da iki koltuk önümde oturuyor, hatırlamıyorum pek. Bir fırsattan istifade -taciz anlamında değil elbette- laf atıyorum, muhabbet kurmak istiyorum, yok, olmuyor. Bir iki denemeden sonra "Acaba bana mı ters yapıyor?" diye düşünüyor ve olumsuz bir tepki vermesinden korktuğumdan vazgeçiyorum, arkadaşların muhabbetine ortak oluyorum. Ama bir yandan da gözüm onda bakıyorum da neredeyse hiç kimseyle konuşmuyor. Uygun bir ortamda Elif'i daha iyi tanıyan bir arkadaşıma soruyorum niye böyle bu kız diye. "O, öyle. Garip biraz." diyor. "Garip" evet, ama ben de pek normal değilimdim zaten.

Yolculuk böyle pek bir iletişim kuramayarak ve "Acaba kapıyı açıp atlasam ölür de bu ortamdan kurtulur muyum?" diye düşünerek son buluyor.

----

Sahne günü.
    Hem sahnede varım hem teknik ekipte, o ise sadece sahnede. Her şey hazır. Gösteri başlayacak. Kuliste Elif ağlamaya başlıyor, kimse ne olduğunu anlamıyor. Uzaktan görmeye çalışıyorum bi' şeyler. Anlamıyorum. 5-6 dk. içinde olay çözülüyor. Son hazırlıklar yapılıyor ve sahnedeyiz.

Her şey plânlandığı gibi gidiyor. Ben kendimden çok onu düşünüyorum. Ben rezil olsam dert değil, ama o'na bi' şey olmaması lazım. Bu yüzden elimden gelenin en iyisini yapıyorum.

Gösteri bitiyor, alkışlar, fotoğraflar derken ekipten başka kimse kalmıyor. "Hadi kutlayalım." deniyor. 30-40 kişi gecenin bi' vakti 2-3 km'lik yolu yürümeye başlıyoruz. Grubun ortalarında bi' yerlerdeyim. Kızı gözden kaybetmemeye çalışıyorum. Bir süre sonra yanına Emre gidiyor, arkadaşım. Arkadaşım dediğime bakmayın o zaman da pek sevmezdim, şimdi de sevmem. Konuşuyorlar, gülüyorlar. Ben bunu gördükçe sigaraya abanıyorum. Biri bitmeden biri yanıyoru sigaraların.
    Neden o? diyorum kendime. Niye? Daha mı yakışıklı? Sanmıyorum. Maddi olarak daha mı güçlü? Hayır. İletişimi daha mı güçlü, daha mı aktif? Evet, benden herkes daha iyi ne de olsa. Ama bana da bi' şans tanımadı ki. Daha mı "dolu" benden? Kesinlikle hayır. Beni ezebilecek pek bir özelliği yok gibi geliyor. Derken restorana varıyoruz. Masalara geçiyoruz. İkisiyle aynı masadayız hatta karşı karşıyayız. İyice acıtıyor bu durum. Herkes gayet usturuplu şeyler söylerken ben baya akşamcı masası kurduruyorum. Şaşırıyor herkes elbet, yavaş gitler, öleceksin lan daha gençsinler havalarda uçuşuyor. Salaklar keşke adam gibi engelleseler, ülsere kadar uzanan gastrit yolculuğum başlamazdı en azından.
    Herkes mutlu görünüyor uzaktan, ben hariç. Ulan diyorum şu Emre bi' yamuk yapsa, bi' yanlış laf söylese de ağız burun dalsam. Olmuyor. Adam gözümün önünde kıza asılıyor ve ben sadece sigara içiyorum, garip.

Evlere dağılıyoruz daha da okula gitmiyoruz. Kızın oturduğu yerle benim aramda 20 km. var. Görmem biraz zor. Görsem de bana pek bi' faydası olacağını da düşünmüyorum zaten. Kitap, spor, pc derken günler geçiyor. Aklımın bir yerinde o var hâlâ eminim bundan. Telefonu her elime aldığımda adını görüyorum. Ufak bir boşluk anımda aklıma geliyor. Ben bunu hâlâ bir yanılsama olarak düşünüyorum. S..tir et diyorum, boşver lise aşklarını, hem sen sevmezsin bu saçmalıkları, nefret edersin hatta diyorum, sana göre değil diyorum. Böyle böyle kendimi kandırıyorum...
    ----

Dünya Kupası günleri. Okul vs. olmadığından çekirdek bir çevrem bu sıralar. Zaten hep beraberiz maçları da beraber izleme kararı alıyoruz. Her maçı farklı bi' yerde izliyoruz. Akşam maçları için ilçenin daha turistik, daha popüler bi' yerine gitme kararı alıyoruz. Gittiğimiz yer Emre'nin doğal yaşam alanı. Maçı izliyoruz, maç sarmıyor, ortam da pek iyi değil zaten, dışarı çıkıyorum. Emre geliyor uzaktan selamlaşıyor, konuşuyoruz biraz. Elifler de buralardaydı diyor, içeri giriyor.
    Bill Gates buradaymış, servetini sana bıracakmış seni arıyor deseler bu kadar sevinir miydim diye düşünüyorum şimdi. Ben Elifi düşünürken ekip dışarı çıkıyor, içlerinden biri Elifler de buradaymış bi' bakalım diyor, bunu diyen de Ahmet, sıra arkadaşım, sevmediğin ot burnunun dibinde bitermiş. Abartı, sululuk, ne kadar nefret edilesi özellik varsa hepsi mevcut, aynı zamanda projede de vardı.

Çok geçmeden buluyoruz bizimkiler birden etrafını sarıyorlar, sarılıyor, öpüyorlar Babaları, anaları savaştan gelse bu kadar sarılmazlar. Ben sadece selam verebiliyorum. Dışarıda kalıyorum. Herkes Elif'e oynuyor.

Maç izlediğimiz yere dönüyoruz. Muhabbet kuruluyor. Yine dıştayım. Bazen yanındaki arkadaşı pas atıyor, anca öyle ortak olabiliyorum anca o da uzun sürmüyor. Başta Ahmet olmak üzere herkes rol çalma derdinde. Az daha alkollü olsam ya da biraz daha kırık biri olsam marpuçu yutturtacağım çocuğa. Yavaş yavaş herkes dağılıyor. Hasan "Bizde kal bu akşam" diyor. Tamam diyorum. 2 gündür sadece bir simitle dolanıyorum ama kaç bira kaç şarap tükettiğimi ancak ekstreden görebiliyorum. Eve giderken yine alkol alıyoruz.

Evde lafı dönüp dolaştırıp benim tek takılmama ve Elife getirmeye çalışıyor. Ben çeviriyorum. Köpek öldüren bitiyor, bi' tane daha almak için dışarı çıkıyorum. Telefon elimde, numarasını buluyorum. Biraz çelişkiden sonra aramaya kara veriyorum.

Gece saat 3. Kapalı. Neyse, diyorum. Belki de daha iyi oldu bu. Köpek öldüreni alıp eve geliyorum. Biraz daha içip sızıyoruz.

Sabahın köründe uyanıyoruz. Kahvaltı belli simit ve köpek öldüren. Yaşım daha 17 ama içtiğim sigaranın alkolün hesabını tutamıyorum, yanlış anlamayın bununla övünüyor değilim, içtiğim her damla alkol, çektiğim her nefes sigara için bin kere pişmanım. Çok yaşamayacağımı düşünüp gülüyorum.

Maç var, yine dışarı çıkıyoruz. Laf dönüyor dolaşıyor yine Elif'e geliyor, Emre'yle birliktelermiş. Çokta umursamıyorum, evlenecek değiller ya diyorum içimden ama bi' paket sigara daha bitmiş bu arada. Maç bitiyor. Tekrar Hasanlara gidiyorum. Sızmak üzereyim. Karşılıklı koltuklardayız. Abi sap geldin sap gidiyorsun takılsana birine diyor, bahanelerim havada uçuyor yine. Elif nasıl diyor, yakışırsınız diyor. Hoş kız diyip geçiştirmeye çalışıyorum, ama anlıyor durumu az çok. Seviyorsan git konuşa getiriyor lafı. Sızıyoruz.
    ---
    Dünya Kupası bitiyor ne arkadaşları ne Elif'i bi' da görebiliyorum. Bu sırada kendimi seri öyküler yazarken ve şiir denemeleri yaparken buluyorum. Şiiri sevmeyen, şiiri seveni hiç sevmeyen biri için oldukça ironik bi' durum.

Derken aklıma bu işi bir plana programa bağlamak geliyor. Oturuyor, 1-1,5 hafta savaş planı hazırlar gibi plan hazırlıyorum. Her durumu düşünüyor, hepsine ayrı şeyler geliştiriyorum. Yalnız ufak bir sorunum var, plan en iyi ihtimalle 1,5 yılda meyvesini verecek. Ulan sanki ülke işgal edeceğim altı üstü kıza gidip sevdiğimi söyleceğim, ama yok, yemiyor.

Bi' yerimde o var, hissediyorum, biliyorum. Ama sanki o Elif değil, daha kudretli, daha yüce bi' şey. Elif olmasa da o hep orada bi' yerde olacak gibi hissediyorum.
    ---
    Eğitim öğretim sezonun açılmasını ilk defa dört gözle bekliyorum. 12 yıllık okul hayatında hiç okulun ilk haftasını okulda geçirmemiş biri olarak daha okul kapası açılmadan okula gidiyorum. Beni kapıda gören herkes bi' sorunum olmadığı soruyor. Yok canım ne sorunu diyorum. Yalan elbette ve sanırım en kısa sürede farklı kişilere yalan söyleme rekorumu orada kırıyorum. Bizim tayfa geliyor, çömler geliyor, o geliyor bu geliyor ama Elif yok ortalıkta. Mesafenin 30 km olduğunu unutmuşum. Elifi o gün göremedim. Zaten arkadaşlar, müdür yardımıcı, öğretmenler derken kızı düşünmeye vaktim kalmadı.
    ---
    3-5 gün sonra koridorda gördüm, selamlaştık falan ama ötesine geçemiyorum bi' türlü. Ben arkadaşları ekip pusuya yatsam kızı yakalamak için bu sefer de o tek olmuyordu. Zaten öyle sınıftan da pek çıkan bi' tip değil.
    ---
    Bir süre sonra artık bu durumu önemsememeye başladım ama içimde o duyguyu hep hissediyordum.
    ---
    Bilgi Notu # 3: Burada bi' kaç detay vermem lazım. Ben bu görüşmediğimiz zaman dilimi içerisinde bir hayli kilo verdim. Sosyalfobimi 1,5 yıl öncesine oranla bir hayli azalttım. Çekirdek çevrem genişledi. 1,5 yıl önce silah zoruyla yapmayacağım absürtlükler yapmaya başladım. Birçok kişiye göre zaten yeterince ilginç ve orijinal bi' kişiliktim, bu son gelişmeler de işin cilası oldu. Neyse bir gün dershanede, mezun grubundaki kızlardan 2 haftada 3 teklif aldım. Popülerite olayı kontrolümden çıktı. Ama benim aklım başka bi' yerde.
    ---
    Okulda mezuniyet, kep olayları falan var, fotoğraf olayları falan var. Neyse benim de ortaokuldan beri aynı sınıfta olduğum bir kız var, Gizem, memlekette ne kadar dedikodu varsa bunda toplanır, çıkarcı bi' karakteri var, sevmem pek. Ne diyorduk, işte fotoğraflar falan derken sınıfta biri Elif'in fotoğrafları gördünüz mü gibi bi' laf söyledi. Gizem'de pis bir sırıtışla Hangi fotoğraflar dedi. Tabii ben anladım bi' şey ima ettiğini kaç senedir aynı ortamdayım. Ne fotoğrafı olabilir falan dedim ben de. Gizem de herkesin altında ne yattığını anlayacağız ses tonuyla bilmiyorum artık dedi. Tabii biraz kıllandım ama kız modellik falan da yapıyor arkadaşlarına, ona yordum biraz.
    ---
    İlerleyen günlerde iki arkadaşım çıkmaya başladı ve ben otomatikman çiftlerin yanındaki üçüncü kişi oldum. Kızla aynı sınıftayız, son sınıf olduğumuzdan dolayı hocalar genelde boş bırakıyor, ben de o aralarda test çözmüyorsam kızla muhabbet ediyorum. İşte laf döndü dolaştı "sen de birini bulsana" ya geldi ben de az biraz Elif'ten hoşlanıyorum falan dedim. İşte o sana yakışmaz daha iyi birini bulalım falan dedi. Biraz zorladım neden falan güzel kız işte dedim. Sonunda onun anladınızsiz tarzda bi' videosu var dedi.
    Şlaks.
    Ağlasam ağlayamıyorum, konuşsam konuşamıyorum. Kitlendim.
    2-3 saat sonra anca kendime gelebildim. Zaten okul bitmiş, gittim iki arkadaşımın yanına ikisini de acayip severim, çok yakınımdırlar. Lan dedim Elif için böyle diyorlar falan biliyor musunuz bi' şeyler dedim. Biri ben de duydum öyle bi' şey dedi. Diğer arkadaşın bana bir Has..iktir diyişi var hâlâ unutamıyorum. Yok olm kız öyle şey yapmaz, hayatta beklemem, gel Emre'nin Hasan'ın gay filmi varmış de yine bundan daha çok şaşırmam falan dedi. Bana sorsanız ben de inanmam ama garip geldi o an.
    Neyse ben biraz daha kurcalayınca filmi kimin çekmiş olabileceğine ulaştım, Gökhan. Bunların sınıftan elemanın tekine ulaştım sordurdum. Bi' haber çıkmadı henüz bekliyorum.
    Güncel Ekler
    Bu olayı - tam olarak yukarıda anlattığım hikayeyi değil, sadece hoşlanıyorum kısmını - 2-3 yakın arkadaşım dışında kimse bilmiyor.
    Kız şu an itibariyle kimseyle çıkmıyor.
    Gökhan'ı da bu hafta falan başka bi' sebepten döveceğim.
    Elifle ortak arkadaşımız yok gibi, cep telefonu, internet aktif olarak kullanmıyor, sınıflar farklı, dershaneler farklı.

Sınıfta işte konuştuğum kız eğer istekliysen çalışalım bi' şeyler falan diyor Elif için ama kararsızım ve sunduğu şeyler hem benim için hem de yaşadığım yer için fazla romantik.

Evet, ne yapayım dersiniz? Bu olay yüzünden son sınıfta okul hayatım kaydı.

yaşadığın olayın bir benzerini ben yaşadım. tek farkı, olayı olan kız benim sevgilimdi. bu daha kötü, ben kaldıramadım. tatsız şeyler yaşadık falan filan. orjinal bi kişilik olduğunu düşünenler olmuş, bence haklılar. sen belki sosyal fobinden dolayı kenarda oturmuş, insanlarla tam olarak kaynaşmamış olabilirsin ama bunun yorumunu insanlar daha farklı yapmışlardır. merak uyandırmışsındır diye tahmin ediyorum. aynı ortamda senin gibi birisini görsem dikkatimi çekerdi. dikkatimi çeker ve ben yakından tanımak için bir şeyler denerdim. kız eğer, senin farkına bu anlattığın olayların geçtiği süre içerisinde varmamışsa, ki yazdıklarından senin pek farkındaymış gibi durmuyor, açıkcası çok ümitli olman senin zararına olur. sonuçta sen, bu kızın videosu olduğunu bile bile hala acaba olur mu diye düşünebiliyorsan, az çok bir şeyler besliyorsun demektir. bunun karşılığında, senin o çok umutularla denediğin konuşma çabalarına soğuk soğuk karşılık veren bir kız varsa, bilemiyorum ne derece sağlıklı bir ilişki yaşanabilir. kaldı ki, kızı anlatış tarzındanda anlaşılıyor, sevgi mi aşk mı bilmiyorum ama kesinlikle bir şeyler var . kızın video olayını kaldırabilir misin ? ilk önce bu soruyu sor kendine, çünkü ben geçen yaz öğrendim ki, insana en çok acı veren şey sevdiğini bir başkasıyla düşünmekmiş. sonra, sonra düşün abi, sen o kızla bir birliktelik yaşayabilir misin ? yazıda kızın nasıl olduğunu çok anlatmamışsın, sadece garip olduğuyla ilgili bir kaç yer var. senin bu kızı tanımıyor olma gibi bir durumun var mı peki ? bu kızın neyini sevdin, neyini beğendin ? veya ismini koyamadığın o duyguyu neden bu kıza besliyorsun ? bunun gibi sorular, can sıkıcı veya üzücü olabilir. ilerde daha çok üzülmemek için, bunlarla yüzleşmelisin. bunlarla yüzleştikten sonra adım at.

senide pek tanımıyoruz, kendin hakkında çok şey yazmamışsın. sevgilim olmasını düşündüğüm bir kız hakkında böyle bir söylenti olsaydı, vazgeçerdim. sen bunu nasıl karşılıyorsun mesela, kitlendim demişsin. şaşırmak doğaldır, beklemediğim kızdandı o yüzden falan denir ama sen, en yakının olmasını istediğin kişiye bile şüpheyle bakacaksan ne anlamı kalır o yakınlığın ? bizimkiler öyle klavye başından sallamalar. çok fazla dikkate almamak lazım. senin ne şartlar altında, nasıl bir ortamda olduğunu görmeden sağlıklı bir biçimde yorumlamak zor olur, oluyor. o yüzden sadece kendini sorgula, yaşadıklarını sorgula. bunun sonucunda umarım, istediğin şekilde ve seni mutlu edecek bir hamle yaparsın.

son olarak, gökhanı ne olursa olsun döv.

• Bu arada ben de sık sık gördüğüm ama çok az sohbetimin olduğu bi kıza aşık oldum. Uzun süredir görüyorum ve formspringten anonim olarak sohbetim var. Şimdi Facebook'tan eklemeyi düşünüyorum. Sohbet için de konu bulamamaktan korkuyorum. Günlük rapor vercem size ona göre tavsiyelerinizi bekliyorum. İlk mesajdaki SS'ler çok hoşuma gitti ben de kızın bana öyle demesini istiyorum ama tip yok.

Ekledim bakalım onaylayacak mı?
    Kabul etti.

Ve formspringten kıza asılan abazalara tepkimi gösterdim:
    quote:

BEN: çok sıkıyosunuz yav kızı 10 tane seni seviyorum mesajı yollanmış...
    KIZ: işte derdimi anlayan bi anonim!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Conquistador -- 6 Mayıs 2011; 18:18:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pwnzs

Bu arada ben de sık sık gördüğüm ama çok az sohbetimin olduğu bi kıza aşık oldum. Uzun süredir görüyorum ve formspringden anonim olarak sohbetim var. Şimdi Facebook'tan eklemeyi düşünüyorum. Sohbet için de konu bulamamaktan korkuyorum. Günlük rapor vercem size ona göre tavsiyelerinizi bekliyorum. İlk mesajdaki SS'ler çok hoşuma gitti ben de kızın bana öyle demesini istiyorum ama tip yok.

Ekledim bakalım onaylayacak mı?

profilinde beğendiği şarkılar kitaplar filmler den konu aç örneğin fight club fight clubtan dişler dişlerden diş doktoru diş doktorundan dişdoktoru anıların anılardan aileye vsvs derken konu uzayacaktır.Keşke az çok tanıdığım kıza aşık olsaydım diyorum fakat gönül bu işte.

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.