Şimdi Ara

KIZ TAVLAMA REHBERİ (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.919
Cevap
128
Favori
195.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @4hm3t.# dayı bence senin işte umut var, kontra ataklarla ilerle derim, bi' şu sevgili durumunu öğren, şehirler arası ilişki zordur, kullan bunu, kalede kaleci var diye şut çekmeyecek değilsin.
  • @Utkuhan alıntı vs. değil canım, kac gündür bu olayla uğraşıyorum, bugün 5. bölüme kadar aktarırım herhalde buraya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Deadmau5-

quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

...

Hocam merhaba, beni hatırladınız mı ? Önceki sayfalarda durumumu yazmıştım 8 senedir sevdiğim bir kız vardı sadece 1 ay çıkabilmiştim sonra terketti. Geçenlerde telefonla aradım onu, onu anlatmak istiyorum.

2-3 gün önce acayip stresliydim sevdiğim kızı baya özlemiştim sesini duymak istiyordum, malum 7-8 ay oldu konuşmayalı, oda hiç hatır sormuyordu bari ben sorayım dedim. Neyse aradım ilk defa açık sözlü oldum çegingenliğimi attım, kız dedi ''Erdi sana ne oldu böyle birden ?'' bende kızarak yeter artık mahvettin beni dedim kaç yıldır sevdiğimi biliyorsun hiç karşılık vermedin dedim, şimdi sana soru soracağım '' bana karşı kapılarını tamamen kapattın mı bilmek istiyorum dedim '' dürüst olmasını söyledim kız her seferinde konuyu saptırdı cevap vermek istemedi.

Sinirden bende ee niye sustun dedim konuşsana dedim, kız konuyu kapatalım diye ısrar etti ve konuyu kapattı. Madem istemiyor kapılar kapalı diye cevap verebilirdi ama vermekten çekindi. Şimdi kızın bana karşı hisleri var mı yoksa beni sevmiyor mu ?

Vereceğin cevabın için şimdiden teşekkürler :)

Selam kardeşim iş hayatım bu aralar yoğun oldugu için pek konuya giremiyordum ama açıklayayım durumu

Öncelikle konuşma tarzın hoşuma gitti bu anlamda biraz kendime benzettim bende bi kızın beni sevdiğini hissettiğim zaman ve bunada kız ısrar edince,telde yada yüzyüze mertce herşeyi anlatırım sevdiğimi elde etme isteği çok olur bu durumda,bunu yapma nedenim ise kızın kendini tamamen ifade edememesinden kaynaklanıyor ve bende öyle bi baskı yapıyorum bu bazen işe yaradı,bazen ise ters tepki yarattı ama şunu söylüyeyim bi kız hiç cevap vermiyorsa o kız seni seviyordur eğer niyeti olmasa direk hayır der,bidaha arama der sana,bakma kırılıp kırılmayacağını bizim kızlar pek düşünmez,lafa gelince söylerler kırılmanı istemem falan diye ama yinede ağızlarına geleni söylerler :)

Bence sen devam et eğer seviyorsan sahiplen çünkü kız sana hayır demiyor,evet de demiyor ama önemli olan sevmiyorum dememesi,girişken olacan kardeşim bizim ülkemizde sadece ygs,lgs vs.. şeyler yarıştan sayılmaz,bazen güzel kızları kapmak için bile bi yarış vardır ve bu yüzdende bizim kızlarımı hep havalıdır,ama sevdiğini elde etmek istiyorsan girişken,konuşkan olacan yoksa yuvadan uçar gider ama şunu söylüyeyim eğer seni süründüreceğini anlarsan siktiri çek kıza.

Sana bişey anlatayım:
    Ben lise 1 ve lise 2 dönemlerimde hiç bi kızla beraber olamıyordum,hatta inan bana kızlarla içli dışlı olanları hep kıskanırdım,hiç bi kızın elini tutamazdım,çoğu zaman beni dalgaya alanlarda olurdu o dönemlerdede baya tipsizdim ve kısa boyluyum,gerçi şimdi tipsiz değilim ama boyum halen kısa 1.65 boylarındayım ve kendime güvenim tamamen sıfırdı,zaten babamda yoktu,o yüzdende kendime olan güvenimi kazanamıyordum ders olsun,kızlar olsun hiç bi alanda iyi değildim,tamamen bi salaktım.Lise sonda okul takımına yazılmak istedim ve yazıldım da futbolla aram baya iyiydi çok iyi oynardım okul takımındada iyi oynuyordum ve iyi maç çıkarınca okulun kızlarının Utku utku diye bağırması azda olsa bana özgüven kazandırıyordu.

Lise hayatım bombok geçti,en çok yaptığım şey bi kızın yanağından öpmekt.,lise bitince öss girdim ilk sene kazanamadım bi yeri ve sonra zamanımı hep evde geçirdim,o dönemler msn olayı meşhurdu 2004 yıllarıydı zaten,msn den bi arkadaşımın yardımıyla hollandada oturan bi kadın düşürmüştüm ve onla her gece msn de konuşmaya başladık ben netten bakıyordum hep naısl etkilerim bunu diye neler yapabilirim diye araştırıyordum,ve kızla 3 4 ay sürekli konuşa konuşa en sonunda bazı şeler için ikna etmeyi başarmıştım,sonra beni İstanbula davet etti o kendisininde Türkiyeye geleceğini ve keisn görüşeceğimizi söylemişti,bana en yakın olan kardeşim bildiğim kuzenimin gazıylada bastım İstanbula gittim,anneme halamgile gittiğimi söyledim

Havaalanına vardığımda konuştugum kızı beklemeye başladım,saatlerce bekledim tam kendi kendime ekildin be utku ne salaksın derken birden o kız gördün çok mutluydum daha önce cameradada görmüştüm ama gerçekte daha güzeldi Hollanda da oturuyordu ama Türktü hayatımda gördüğüm en güzel kızlardan biriydi,taksiye bindik hemen otele gittik ben tabiki çekingenim odadan içeri girer girmez harika bi şekilde kız dudağıma yapıştı ve sevişmeye başladık ilk deneyimim böyle oldu 4 gün kaldık otelde ve harika zaman geçirdik hiç unutmam Taksim hill otelde kalmıştık 4 yıldızlıydı,herşeyin parasını o ödedi ve banada harika geceler yaşattırdı ve benide herzaman övüp dururdu özgüvenim o kadar fullduki karşıma angelina jolie çıksa bile affetmezdim

Ondan sonra üniversite falan derken kızlarla aram hep iyi oldu,istediklerimi hep elde ettim,tabi reddedende oluyordu ama artık hangi kızın beni kesin kaubl edeceğini kestirip ona göre davranıyordum,Bankada çalışan sevgilim,devlette hemşire olan sevgilim,babası çok zengin olan havalı sevgilim hepsini etkiliyordum,isterseniz bana facede bakabilirsiniz tahmin edemeyeceğim kadar güzel kızlarla çıktım boyum kısa olmasına rağmen kendimden uzun sevgililerim bile oldu,bi kızı aklınla,yüreğinle,sahiplenme duygunla elde edebilirisn.

hiç bi kız size bişey vermez,siz onlardan istediğinizi alırsınız.

• arkadaşlar benimde ilişkilerim genelde yürümüyor sıkılıyorum bir zaman sonra...galiba sevgi ile hoşlantıyı birbirine karıştırıyorum...istediğim insanı bulamadığımdan kaynaklanıyor sanırsam Bu aralar yabancı bir arkadaşlık sitesinde takılıyorum ve bizim türk abazanları yine insanları korkutmayı başarmışlar...bir polonyalı kız profiline no turkish yazmış bende merak ettim...kıza bizim mallar demediğini bırakmamışlar örnekler:"i buy you,i love you mary me,are you sex" ve daha aklıma gelmeyen birsürü saçma sapan şeyler..sonra kıza mesaj attım işte olanlardan ötürü utandım ve kendi adıma senden özür diliyorum işte onlar eğitimsiz ve kültürsüz insanlar,hepimiz aynı değiliz onlar yüzünden bizde aynı damgayı yiyoruz diye kızda sonradan anladı tabii şimdi güzel güzel konuşuyoruz...yabancı fakat kendisiyle o kadar iyi anlaşıyorum ki o da şaşırıyor " ben bir türkle bu kadar iyi anlaşacağımı rüyamda görsem inanmazdım " diyor ee tabii bendede ister istemez gururlanıyorum eğer gerçekten ingilizceniz iyi ise ve amacınızda abazalık değil,insanları tanımaksa tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saurone -- 26 Nisan 2011; 11:03:07 >

• 1- Arkadaşlar bakın eğer bir kızın sizi sevmesini istiyorsanız onu ezeceksiniz. Hakir göreceksiniz ve kesinlikle güçlü gözükeceksiniz.

2- Ne kadar yakın olursanız olun, ne kadar ilişkiniz uzun olursa olsun kesinlikle sevgilinize zayıf noktalarınızı göstermeyin.

3- Bir kızı ayarlamak istiyorsanız farkı gözükmeniz lazım.

4- Çünkü çevrede yüzlerce hatta binlerce senden/benden daha yakışıklı, zengin, karizmatik erkek var. Ve alayı da abazan. Hepsi de aynı iş üstünde..

5- Referans da çok önemli hemen her ortamdan kız kankalar edinmeye bakın ama bunları milletin gözüne sokarak "çapkın" damgası da yemeyin.( bana oldu )

6- Ne olursa olsun kesinlikle kızı ayarlayacağınız ortamdan erkeklerle samimi olmayın. Hatta toplu bir yere gittiğinizde o erkeği ezin ( süper oluyor )

7- Çok fazla konuşmayın. ( Ben bundan kaybediyorum bir de )

8- Bir de diyorsanız ki "Beni neden kimse beğenmiyor, benim neden sevgilim filan olmuyor" siz o zaman kesinlikle dışarıdan bir ilişkiye hazır, o ilişkiyi yürütebilecek kapasitede gözükmüyorsunuzdur. Gerek davranışlar, gerek kılık kıyafet, gerek de kişisel bakım. Bunlar kesinlikle iyi derecede olmalı. Dışardan cool gözükebilmek için.

9- Ve kimseye karşı "iyi" olmayın. Sırf biriler menfaat sağlasın diye kendinizi hırpalamayın. Her zaman iyi olup, arada bi moraliniz bozuk olunca herkes sizi bırakır gider. Ama yerinde davranıp çoğunlukla kötü davranıp arada bir iyi olursanız KRAL'sınız.

10- Espri yapmayı bilmiyorsanız bırakın. Soğuk esprileri sırf muhabbet olsun die yapıosanız yapmayın.

11- Kimseye kendinizi ezdirmeyin. özellikle ( az önce 6. maddede bahsettiğim taktiği uygulayan erkekler olacak ) onlara karşı tetikte olun. Çok fazla konuşmadan, onu direk ezin.

12- Sakın ola abazan olduğunuzu da belli etmeyin. Çapkın olarak tanınmak iyidir bi nebze ama abazan olarak tanındınız mı. O ortamda işiniz bitik demektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: 4hm3t.#

@rsy10
    Bakalım biraz daha zaman geçsin. Bi şekilde öğrenicem.
    ----
    Durumu güncelleyim ben de..

Bugün dersin olmaması gibi bir ihtimal vardı. Neyse ben yine çıktım yurttan, kız gelir diye. Minibüsteyken mesaj geldi kızdan.

+günaydın ahmet, gidiyomusun derse?
    -günaydın, minibüsteyim gidiyorum.
    +hmm, ben de kalktım ama gelmeye üşeniyorum ya :)
    -zor olan kalkmak zaten, gel sen gel :d
    +off, tamam :)

sonra sınıfa gittim, ders yok. kıza direk haber vermedim, yaklaşsın biraz okula dedim. Sonra mesaj attım.

-Yalnız, .....(ismi)
    +ne oldu?
    -ders yokmuş ya.
    +biliyorum:(
    -çıkmış mıydın yurttan?
    +evet, yaklaştım okula, sen nerdesin?
    -kafedeyim, istersen gel, ordan çıkarız.
    +x bloğun önüne gel.............

gittim, sınıftan 2 kız daha vardı. 4 kişi gittik bu sefer yurda kadar. kız benim yanımda yürüdü. gırgır şamata gittik...

--------

Sıcak sıcak anlattım durumu :D normal bir durum da ben mi fazla heyecan yaptım bilemiyorum...

Yüzük varmıydı parmakta,bence yoktur prese başla artık

• @Clive yüzüğü unuttum yine :/ Yarın fırsat bulabilirsem bakayım bakalım. Asıl ataklarımı final haftasına saklıyorum.

ed1t: fena bir şey gördüm şimdi:

erkeğin paylaştığı: günlük fal

Özel hayatınızdaki ilişkiyi dengelemeye bakın; kendinizi yalnızca bir ilişkiye kilitleyip hayatınızda önemli yerleri olabilecek diğer ilişkileri unutmayınız. İşinizle ilgili önünüzde birçok fırsat var. Zekanıza güvenerek olumlu kararlar verirseniz, bu fırs...atları iyi şekilde değerlendireceksiniz. Böylece yeni olanaklar yakalamanız mümkün. Bugünlerde iyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Her ne kadar enerjiniz yerinde olsa da, hava değişimlerine karşı dikkatli olmanızda fayda var.

kız: yazılanları dikkate al:)))
    erkek: ‎:))tamamda sende al :))
    kız: bana ne sanki benim:)
    erkek: :)senin tabi :)
    kız: la git
    erkek: :)))öyle değil mi :)
    kız: la tamam uzatma:)
    erkek: tamam lan :)

--------

ve şunu farkettim erkeğin profil link ismi kendi isminin ve kızın isminin baş harflerinden oluşuyor.

çooooooooooooooook kötü oldu bu.

ed2t: kızla facebookta (2010)eylülün 9u gibi arkadaş olmuşlar. 2-3 gün sonra ilişkisi var yapmış eleman durumunu.

Yarın kızın parmağında yüzüğü de görürsem ne yapıyım ben? :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4hm3t.# -- 26 Nisan 2011; 13:15:44 >

• quote:

@Clive yüzüğü unuttum yine :/ Yarın fırsat bulabilirsem bakayım bakalım. Asıl ataklarımı final haftasına saklıyorum.

ed1t: fena bir şey gördüm şimdi:

erkeğin paylaştığı: günlük fal

Özel hayatınızdaki ilişkiyi dengelemeye bakın; kendinizi yalnızca bir ilişkiye kilitleyip hayatınızda önemli yerleri olabilecek diğer ilişkileri unutmayınız. İşinizle ilgili önünüzde birçok fırsat var. Zekanıza güvenerek olumlu kararlar verirseniz, bu fırs...atları iyi şekilde değerlendireceksiniz. Böylece yeni olanaklar yakalamanız mümkün. Bugünlerde iyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Her ne kadar enerjiniz yerinde olsa da, hava değişimlerine karşı dikkatli olmanızda fayda var.

kız: yazılanları dikkate al:)))
    erkek: ‎:))tamamda sende al :))
    kız: bana ne sanki benim:)
    erkek: :)senin tabi :)
    kız: la git
    erkek: :)))öyle değil mi :)
    kız: la tamam uzatma:)
    erkek: tamam lan :)

--------

ve şunu farkettim erkeğin profil link ismi kendi isminin ve kızın isminin baş harflerinden oluşuyor.

çooooooooooooooook kötü oldu bu.

ed2t: kızla facebookta (2010)eylülün 9u gibi arkadaş olmuşlar. 2-3 gün sonra ilişkisi var yapmış eleman durumunu.

Yarın kızın parmağında yüzüğü de görürsem ne yapıyım ben? :S

Unut...

• Size en kısa ve öz tavsiyeyi vereyim...

Seversen s.kilirsin, s.kersen sevilirsin.

• @Dextercrime

Ya abi, kız da çok samimi davranıyor ya. Benim erkek arkadaşım neredeyse 1 senedir o kızla aynı sınıfta, kızın numarası yok arkadaşta. Ben kızla muhabbeti kurdum ertesi gün numarasını aldım. Kaç kere yurduna gittik birlikte. Üstte yolladığım mesajlarda aynen gerçekleşti. Madem sevgilin var, bana niye bu kadar yüz verdin ki, demedin mi bu kadar samimiyete bu bana bağlanır felan mesafe koyayım.

Bizim kızınki de helebilmem nerenin bir ilçesinden... Okumuyor da sanırım şu an... Böyle ilişki mi olur, aynı memleketten bile değiller. Liseyi de sanırım aynı okulda okumamışlar.

Yarın yüzük parmağında mı bir bakayım, yoksa eğer, hiç öğrenmemiş gibi bunu devam edicem :/ artık nasıl olcaksa :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4hm3t.# -- 26 Nisan 2011; 16:30:53 >
  • quote:

@Dextercrime

Ya abi, kız da çok samimi davranıyor ya. Benim erkek arkadaşım neredeyse 1 senedir o kızla aynı sınıfta, kızın numarası yok arkadaşta. Ben kızla muhabbeti kurdum ertesi gün numarasını aldım. Kaç kere yurduna gittik birlikte. Üstte yolladığım mesajlarda aynen gerçekleşti. Madem sevgilin var, bana niye bu kadar yüz verdin ki, demedin mi bu kadar samimiyete bu bana bağlanır felan mesafe koyayım.

Bizim kızınki de helebilmem nerenin bir ilçesinden... Okumuyor da sanırım şu an... Böyle ilişki mi olur, aynı memleketten bile değiller. Liseyi de sanırım aynı okulda okumamışlar.

Yarın yüzük parmağında mı bir bakayım, yoksa eğer, hiç öğrenmemiş gibi bunu devam edicem :/ artık nasıl olcaksa :S

Hocam durumun bu kadar vahim olduğunu bilmiyordum özür dilerim. Aynı şey banada olmuştu herşey aynı ya,en ufak bir farklılık yok.Sonra teklif ettim hanımefendi ''Sen beni yanlış anladın.Ben seni arkadaşım olarak görüyorum'' dedi. Yani gelde ölme şimdi.Sırf onun inadına gittim başka bir bölümden fıstık gibi bir hatun ayarladım.Kantinde el ele tutuşuyorduk vs vs. Sonra bu hanımefendi (herhalde pişmandı,yazık) benim telefonumu aldı müzik yüklemek için.Duvar kağıdı kızın resmi olunca ağlamaya başladı. Kısacası; Olmayınca olmuyor zorlamanın alemi yok. Tavsiyem yüzüğe bir bak varsada boşver birazdaha yakınlaşmaya başla.Büyük bir ihtimalle sana karşı ilgisi gelişmeye başlar.Tecrübe konuşuyor.

• quote:

@Dextercrime

öYle kızlar ne yazıkki var benim başımada geldi hatta bi keresinde bi kız bana asılmıştı çalıştıgım yerde bende kıza karşılık verdim,güzel bi kızdı bi kaç gün zaman geçirdik ama ilişkiye falan girme olmadı allahtan olmadı ve inanırmısın kız evliydi sonradan öğrendim bunu,kızdan ayrıldım ama kız habire pşimde düştü aradı kıza en sonunda .... kodugum yeter lan arama utanmıyormusun dedim ama halen devam etti,en sonunda kurtulmayı başardım,ondan sonrada inanırmısın kocasıyla hastaneye geldiler muayene olmak için,namus cinayetine gidecektim boş yere bi günahımda yok evli biri neden öyle yapar anlamıyorum,bazende sevgililerinin yanında bakış atanlar falan oluyor öyle kızlar var kardeşim,bunun sebebini ise bilemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dextercrime

quote:

@Dextercrime

Hocam durumun bu kadar vahim olduğunu bilmiyordum özür dilerim. Aynı şey banada olmuştu herşey aynı ya,en ufak bir farklılık yok.Sonra teklif ettim hanımefendi ''Sen beni yanlış anladın.Ben seni arkadaşım olarak görüyorum'' dedi. Yani gelde ölme şimdi.Sırf onun inadına gittim başka bir bölümden fıstık gibi bir hatun ayarladım.Kantinde el ele tutuşuyorduk vs vs. Sonra bu hanımefendi (herhalde pişmandı,yazık) benim telefonumu aldı müzik yüklemek için.Duvar kağıdı kızın resmi olunca ağlamaya başladı. Kısacası; Olmayınca olmuyor zorlamanın alemi yok. Tavsiyem yüzüğe bir bak varsada boşver birazdaha yakınlaşmaya başla.Büyük bir ihtimalle sana karşı ilgisi gelişmeye başlar.Tecrübe konuşuyor.

Burda S*çmışım.Üstünede sıvamışım+tüy dikmişim.

• kendinizi öne çıkarmak adına soytarık da yapmayın arkadaşlar.
    Yeri geldiğinde konuşun,yeri gelmedikçe susun.
    Farkınızın olduğunu belli edin.
    Örneğin bir kızla mesajlaşıyosunuz.Ne yapıyorsun diye sorulduğunda şiir yazıyorum gibilerinden şeyler söyleyin.Kızlar şiire bayılır.(Denedim,oldu.).
    4.aydayız.
  • @Dextercrime

Eyvallah.. vazgeçmeyi ben de düşünmüyorum ama bakalım kız o elemena çok bağlı mı, ne zamandan beri sevgililer bunları bir şekilde öğrenmem lazım.

Elemanın duvar açıktı baktım şöyle bi.. Kız öyle fazla bi yorum yazmamış, yazdığı yorumların çoğu da öyle sevgili olduklarını çaktıracak tipte yazılar değil. En fenası üstteki, günlük fal yorumları.. Mesajlaşıyorlar mı acaba, onu da bilmiyorum. Neyse zamanla çıkar.
  • quote:

@Dextercrime

Eyvallah.. vazgeçmeyi ben de düşünmüyorum ama bakalım kız o elemena çok bağlı mı, ne zamandan beri sevgililer bunları bir şekilde öğrenmem lazım.

Elemanın duvar açıktı baktım şöyle bi.. Kız öyle fazla bi yorum yazmamış, yazdığı yorumların çoğu da öyle sevgili olduklarını çaktıracak tipte yazılar değil. En fenası üstteki, günlük fal yorumları.. Mesajlaşıyorlar mı acaba, onu da bilmiyorum. Neyse zamanla çıkar.

Gazan mübarek olsun.
  • @4hm3t.# yüzük isini iyice bi' öğren ona göre bi' plânlama yapmak daha mantıklı olacak.
  • benim olayla ilgili bir ara bilgi vereyim bu arada, kızın an itibariyle sevgilisi vs. olmadığını ögrendim.
  • Bölüm II

Bölüm III

Bahar havalarından dolayı okulda pek kimse yok. Hem öğrenci olmadığından hem de görevli olduğumdan dersler bana bir süredir bos. Avare avare takılıyorum. Ama sürekli aklımın bir yerinde o var. Hazırlıklar devam ediyor. Böyleyken çalışmalara L geldi. Çalışmaları izliyor, aralarda da muhabbet ediyoruz iste. Futbol, okul, gündem derken L ' Abi E var ya onunla çok yakışırsınız, bi' dene şansını istersen.' gibi bi' laf söyledi ama benim durumumdan haberi yok. Ben de 'İstemiyorum abi öyle şeyler kim uğraşacak falan.' diye geçiştirdim. Ama tabii bu laf işi biraz daha körükledi. Artık daha atağım, daha dikkatli gözlemliyorum fırsat buldukça konuşmaya çalışıyorum, fırsat yoksa yaratıyorum imkânlar dahilinde ama olmuyor. Ya kiz başka şeylerle ilgileniyor ya ben zamanlamayı ayarlayamıyorum ya da arkadaşlarım, onlar bunlar rol çalıyor sürekli.

III. Bölüm Sonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khiron -- 26 Nisan 2011; 22:45:32 >

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.