Şimdi Ara

KIZ TAVLAMA REHBERİ (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.919
Cevap
128
Favori
195.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TIGERSHARK
    bende kızla buluştum kafamı karıştırdı

buluşma bitti 1 gün sonra bir kere telefon açtım sıcakkanlı samimi konustu annesinin telini kullanıyor ama ne bir kere aradı nede bir msj attı ama konusuncada sıcak samimi konusuyor anlamadım gitti

Aynen oyle oluyor neden bu ? Bunun aciklammasi nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..Mert..

quote:

buluşma bitti 1 gün sonra bir kere telefon açtım sıcakkanlı samimi konustu annesinin telini kullanıyor ama ne bir kere aradı nede bir msj attı ama konusuncada sıcak samimi konusuyor anlamadım gitti

Bende de bir benzeri var,kız telefondan envayi çeşit sevgi sözcüğü sayıyor-mesaj ile-ama buluştuğumuzda sıfır.

Bunun sebebi sms lerin bedava olması ve 24 saat mesaj atılması,aşkım wc deyim,aşkım ordayım burdayım vs.. artık o kadar mesajlaşıyorlarki kızlar gerçek hayatta konuşacak bşeyleri kalmıyor ve kendilerine olan güvenleride yok gerçekte söyleyemediklerini telde mesa atarak söylüyorlar bi nevi alışkanlık kötü ve gereksiz bişey herşeyi sanal yaşıyoruz be aşkı bile sms le yaşıyoruz nasul bu millet mutlu olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

quote:

Orijinalden alıntı: ..Mert..

quote:

Bende de bir benzeri var,kız telefondan envayi çeşit sevgi sözcüğü sayıyor-mesaj ile-ama buluştuğumuzda sıfır.

Bunun sebebi sms lerin bedava olması ve 24 saat mesaj atılması,aşkım wc deyim,aşkım ordayım burdayım vs.. artık o kadar mesajlaşıyorlarki kızlar gerçek hayatta konuşacak bşeyleri kalmıyor ve kendilerine olan güvenleride yok gerçekte söyleyemediklerini telde mesa atarak söylüyorlar bi nevi alışkanlık kötü ve gereksiz bişey herşeyi sanal yaşıyoruz be aşkı bile sms le yaşıyoruz nasul bu millet mutlu olsun

Buna o kadar çok şait oluyorumki... İnanın mesajda konuştuğu şeyleri gerçekte asla konuşamaz.Sus pus kalır.

• Utkuhan reiz hoşgeldin :)
  • herkes birseyler yazmis, sormus, etmis falan. Neyse bende birseyler danismak istiyorum yardim edebileceginizi dusunuyorum. Aslinda ana hatlardan gecio yine olay ama bi turlu uyarlayamadigim icin danismak istiyorum. Lise ikinci sinifim bu sene yeni nakil oldum bir okula anadolu lisesi. Fakat yeni nakil olmama ragmen dersane falan derken bayaa saglam kisilerle tanistim, bu sayede ortamim cok gelisti. Okulda da bunlarin faydasiyla ve biraz rahat durmamam sebebiyle -yani olay olur surekli ben icinde olurum- tanindim. Bir kiz var o lise birinci sinif. Ama kiz okulun en guzel kizi deniyor yani yuzde95 erkek donup bakar. Ama peynirlik durumu yok. Cok cool davraniyor cogu kisiyi tersliyor. Yazmak isteyende daha konusamadan istemesiyle kaliyor cogu zaman. Aslinda bakmam boyle kizlarla ilgilenmem ama twittera baktigimda kizin beni 3-4gun once followladigini gordum. Okulda da bana bakisini yakalayamiyorum ama bakip hemen dondugunu hissediyorum. Nereye gitsem karsima cikiyor yanindan gecerken falan bi cekim enerjisi hissediyorum. Ben telepati tarzi seylere inanirim. Yani hissediyorum sanki benle konusmak istiyor gibi. Neler yapayim sizce, konusursam napmaliyim yani o beni ben onu ismen biliyoruz ama hic muhabbet yok bi sekilde kaza susuyle falan belki nasil konusabilirim? Yardimci olun bana. Tesekkurler simdiden. Ayrica gayet yakisikliyim, cok sukur maddi imkanlarimiz yerinde, popularite olayini da anlattim. Hadi yardimlar beyler sevindirin bu liseli kardesinizi.

• quote:

Orijinalden alıntı: FtnBttL

herkes birseyler yazmis, sormus, etmis falan. Neyse bende birseyler danismak istiyorum yardim edebileceginizi dusunuyorum. Aslinda ana hatlardan gecio yine olay ama bi turlu uyarlayamadigim icin danismak istiyorum. Lise ikinci sinifim bu sene yeni nakil oldum bir okula anadolu lisesi. Fakat yeni nakil olmama ragmen dersane falan derken bayaa saglam kisilerle tanistim, bu sayede ortamim cok gelisti. Okulda da bunlarin faydasiyla ve biraz rahat durmamam sebebiyle -yani olay olur surekli ben icinde olurum- tanindim. Bir kiz var o lise birinci sinif. Ama kiz okulun en guzel kizi deniyor yani yuzde95 erkek donup bakar. Ama peynirlik durumu yok. Cok cool davraniyor cogu kisiyi tersliyor. Yazmak isteyende daha konusamadan istemesiyle kaliyor cogu zaman. Aslinda bakmam boyle kizlarla ilgilenmem ama twittera baktigimda kizin beni 3-4gun once followladigini gordum. Okulda da bana bakisini yakalayamiyorum ama bakip hemen dondugunu hissediyorum. Nereye gitsem karsima cikiyor yanindan gecerken falan bi cekim enerjisi hissediyorum. Ben telepati tarzi seylere inanirim. Yani hissediyorum sanki benle konusmak istiyor gibi. Neler yapayim sizce, konusursam napmaliyim yani o beni ben onu ismen biliyoruz ama hic muhabbet yok bi sekilde kaza susuyle falan belki nasil konusabilirim? Yardimci olun bana. Tesekkurler simdiden. Ayrica gayet yakisikliyim, cok sukur maddi imkanlarimiz yerinde, popularite olayini da anlattim. Hadi yardimlar beyler sevindirin bu liseli kardesinizi.

Ama bu kadar kendini övmen yetmez kardeşim, daha fazla övmen lazım...

• mesajım bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: UrbanBoy

quote:

herkes birseyler yazmis, sormus, etmis falan. Neyse bende birseyler danismak istiyorum yardim edebileceginizi dusunuyorum. Aslinda ana hatlardan gecio yine olay ama bi turlu uyarlayamadigim icin danismak istiyorum. Lise ikinci sinifim bu sene yeni nakil oldum bir okula anadolu lisesi. Fakat yeni nakil olmama ragmen dersane falan derken bayaa saglam kisilerle tanistim, bu sayede ortamim cok gelisti. Okulda da bunlarin faydasiyla ve biraz rahat durmamam sebebiyle -yani olay olur surekli ben icinde olurum- tanindim. Bir kiz var o lise birinci sinif. Ama kiz okulun en guzel kizi deniyor yani yuzde95 erkek donup bakar. Ama peynirlik durumu yok. Cok cool davraniyor cogu kisiyi tersliyor. Yazmak isteyende daha konusamadan istemesiyle kaliyor cogu zaman. Aslinda bakmam boyle kizlarla ilgilenmem ama twittera baktigimda kizin beni 3-4gun once followladigini gordum. Okulda da bana bakisini yakalayamiyorum ama bakip hemen dondugunu hissediyorum. Nereye gitsem karsima cikiyor yanindan gecerken falan bi cekim enerjisi hissediyorum. Ben telepati tarzi seylere inanirim. Yani hissediyorum sanki benle konusmak istiyor gibi. Neler yapayim sizce, konusursam napmaliyim yani o beni ben onu ismen biliyoruz ama hic muhabbet yok bi sekilde kaza susuyle falan belki nasil konusabilirim? Yardimci olun bana. Tesekkurler simdiden. Ayrica gayet yakisikliyim, cok sukur maddi imkanlarimiz yerinde, popularite olayini da anlattim. Hadi yardimlar beyler sevindirin bu liseli kardesinizi.

Istedigin gibi algila bilader. Ovunecek olsam burda ne isim var. Yardimci olmayacaksan bos lafta yapmayacaksin.

• Konuyu bi canlandıralım
  • 1
  • İyi hikayeler var laee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatixx -- 23 Nisan 2011; 2:03:56 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: UrbanBoy

quote:

Istedigin gibi algila bilader. Ovunecek olsam burda ne isim var. Yardimci olmayacaksan bos lafta yapmayacaksin.

Tamam reyüz, emrin olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Black_Ops
    Konuyu bi canlandıralım

Canlandirirken banada bi yardimci olsan
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Black_Ops
    Konuyu bi canlandıralım

Canlandirirken banada bi yardimci olsan

Aynen
  • @FtnBttL retweet, reply olaylarından dal derim, yüzyüzede bi' kaç kişiyi terslediğini falan yazmışsın. twitter'dan yanaş derim. riski en aza indirirsin böylece. sonra geçen yazdığın tweet çok iyiydi falan diye muhabbet açarsın okulda oradan kopartırsın işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: confusion.

ama size şunu soramadan edemiyecegim:

sizce birgün olurda bu kız beni ararmı bana dönermi???

@confusion hayatını onun geri dönme ihtimaline endeksleme, çok yüzeysel gelebilir ama dönerse döner dönmezse de s..tir et. zaten geri dönen sevgili kadar tehlikeli bi' şey yok bence ilişkilerde. emin ol daha fazla değer vereceğin ve değer göreceğin binlerce kız var, onları ara.
  • Bu konuya yeni giren arkadaşlar okuyun, okuyunda neler yaşandığını görün.Asla ve asla kendi değerinizi düşürmeyin,karşıdaki için kendinizi feda etmeyin her sevdiğiniz kız doğru kişi değil inanın önünüze ne insanlar çıkıyor.Unutamam demeyin unutursunuz gidenin arkasından koşmayın,sürünmeyin.Her gün yeni bir şans var.

Böyle konuşuyorumda bugün 2 hafta önce ayrıldığım sevgilime son mesajımı yazdım.O terketti beni ben herşeyi yaptım onun mutluluğu için üzmedim bile.Ama o bir anda bitirdi ve dediğide "şu senle görüşmeyi bir anda kabul ettim ve bir anda bitirdim sadece" ne kadar basitmiş onun için.Umudum vardı ama gereksizmiş ve herşeyden sildim şuan telefondan ,feysten vs.vs. ve yarın yeni bir gün : )

@theturx her kelimesine katılıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kral -- 24 Nisan 2011; 1:41:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kizaru
    Bu konuya yeni giren arkadaşlar okuyun, okuyunda neler yaşandığını görün.Asla ve asla kendi değerinizi düşürmeyin,karşıdaki için kendinizi feda etmeyin her sevdiğiniz kız doğru kişi değil inanın önünüze ne insanlar çıkıyor.Unutamam demeyin unutursunuz gidenin arkasından koşmayın,sürünmeyin.Her gün yeni bir şans var.

Böyle konuşuyorumda bugün 2 hafta önce ayrıldığım sevgilime son mesajımı yazdım.O terketti beni ben herşeyi yaptım onun mutluluğu için üzmedim bile.Ama o bir anda bitirdi ve dediğide "şu senle görüşmeyi bir anda kabul ettim ve bir anda bitirdim sadece" ne kadar basitmiş onun için.Umudum vardı ama gereksizmiş ve herşeyden sildim şuan telefondan ,feysten vs.vs. ve yarın yeni bir gün : )

@theturx her kelimesine katılıyorum

Hayırlısı...

• az önce çok değerli bir bayan hocamın bana yazdığı...yazdığından önce kız muhabbeti yapmıyoduk tabi;

o yıllara dönmek için neler yapmazdım
    yalnız kızlara dikkat onlar adamı şaşırtır

sonuç yaşamış görmüş geçirmiş bir insan ve üstüne üstlük bayan yani kendi hemcinsi için yazdığı bişey...
  • quote:

15-İlk mesajı siz atmayın her zaman.Msnde ilk konuşmayı siz başlatmayın sürekli. min 1 max 2 hafta sen açarsın muhabbeti.O süre zarfında zaten egoist değilse bi selam napıyosun yazar size.

İşte benim en büyük sıkıntım burada ilk selamı veren hep ben oluyorum
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.