Şimdi Ara

KIZ TAVLAMA REHBERİ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.919
Cevap
128
Favori
195.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence bu dedikleriniz yakışıklı olanlar için geçerli.Yakışıklıysan istediğin kadar süründür kızı..Yoksa kıçınıza tekmeyi yersiniz
  • mesajım bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: áshtráy

Bence bu dedikleriniz yakışıklı olanlar için geçerli.Yakışıklıysan istediğin kadar süründür kızı..Yoksa kıçınıza tekmeyi yersiniz

olayın yakışıklılık pek alakası duruşunuzla alakalı, ağzınız burnunuz farklı yerlerde olmadıkça ya da rakipleriniz bi' george clooney ne bileyim jonhy deep kalasmanında değilse dezavantajınız ya avanatajınız değildir yakışıklılığınız.
  • Danger 70 büyük ihtimal sabah okurusn mesajımı biraz işim vardı foruma giremedim,ama benimde çok sorunum oluyor mesela bi kız arkadaşım var bugünde konuştuk telde onla beraber olmuştuk bi ilişkimiz vardı gezmiştik öpüşmştük ama hep bana sana inanmıyorum der dururdu sonra başka kızlar girdi hayatıma onlrı öğrenince yoklugumda iyi şeyler yapıyormuşsun der dururdu,teldede bana bende biriyle tanıştım çok seviyorum dedi bende o an o zaman bidaha seni aramam doğru olmaz dedi kız bankacı bi bankada çalışıyor ordan biriyle tanıştıgını söylüyor,onla az zaman geçirdim ama hep önünde pervane olmam gerektiğini söyler şımarıkca hareketler yapar zaten bunuda kabullenen bi tipti,telde konuşurken hoşçakal bidaha arıyamam dedim artık yatalım ama bu seferde o bana neden teli kapıyorsun noldu eski sevgilinmi aradı dedi,e tabi bende onu azarlar gibi 18 yaşındaki çocukların yaptığı şeyleri yapma olgun insanlarız biz dedim kız benle aynı yaşta 27 yaşında görmüş geçirmiş.

Hep peşinden koşacağımı hayal etti ama hiç koşmadım teldede bunu dile getirdim ben istersem benim olursun dedim o dahada dellendi çünkü hep bana ait başka şansı yokki seçeneği yok,yaşadığımız şeyleri inkar edemez bana diyiyor hep arkadaştık öpüştüğm kız arkadaşım olabilirmi sizce bu ne gereksiz laflar,ama en sonundaistediği olsun dedim onu çok sevdiğimi şu an deli gibi kıskandığımı,ama onu elde edemediimi söyledim bunlar baaya hoşuna gitti zaten uzakta şu an varsın bu sefer böyle olsun dedim,aslında bu ülkede kız ayarlamak çok kolay hayır demeyi bilirsen farkın hemen anlaşılır ama her erkek gibi yemeğe davet edersen kız derki oho günde 10 tane erkek beni yemeğe davet ediyor sen kimsinki

İşyerimde 30 lu yaşlardas güzel bi bayan var çoğu zamanda şahit olmuşumdur her gün ciddiiym 3 4 erkek onla konuşmaya çalışır,yakın bi arkadaşım bi gün sordum böyle durumlarda neler hissediyosun diye şimdi pek bişey hissetmiyorum ama 20 li yaşlarda çok şımarıyordum,her gün birinden teklif alıyorum en yakışıklısı bile umrumda olmuyordu çünkü her saat biri geliyordu canım o an kimi istese gidiyordum köepk gibi her dediğimi yapıyordu ama bi kişiyi çok seviyordum ve hep o beni tersliyordu ben bunun için onu sevmiştim dedi bunu söyleyen kız açık ve net birisi,şimdki kızlarda çok farklı şeyler düşünmüyorlardır,tabi ilgi gösterecez hiç göstermesek kendimizi belli edemeyiz ama her zaman sınırı geçmemeliyiz dışarda bile göryorum arkadaş öyle laf atan varki kıza adam ta karşı caddeden diğer caddeye kıza laf atıyor ya varmı böyle bişey,ben her gün teklif alsam inanın benimde götüm havada olur

• Guzel...
  • Okulun tiyatrosunda baş rolüm herkes tarafından tanınıyorum Inanın tip mip önemli değil eğer popülerseniz gerisi geliyo zaten He şöyle bişey de var tip olsada iyi olur yani Ama kendinize güvenmiyosanız saç uzatıp küpe takın
  • Beyler kızlar ortamında rahatım. Pek fazla dozunu aşmadan espiriler yaparım. Yeni tanıştığım konuştuğum biri olsun birşey dese espiriyle karşılık falan veririm. Bu kızların gözünde nasıl bir durum sizce ? Yoksa ciddi mi olmalıyım ?
  • Danger 70 günaydın kardeş nerelerdesin yaf fpsır fosur uyuyon demi seni seni geceyi kimle geçirdin bakiyim
    Selam Engin günaydın valla bunu iyi ayarlamak lazım çok fazla espri yapınca cıvık derler,yapmassanda odun derler ama bazı şeyleri geyiğe vurman gerekiyor kızın açtığı konunun ciddiliğin göre davran bence rahat olman tamamn artı bi özellik ama gözüne kestirdiğin bi kız varsa ciddi ol ve onu istediğini hareketlerinle belli et,bizim kızları bilirsin ona göre davran
  • hepsini okudum tamam iyide diyelim bi kız seni seviyo tavırları öyle gösteriyo ama bi türlü söyliyemiyo sevdigini sadece yakın duruyo ona ne yapmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4ever8668
    hepsini okudum tamam iyide diyelim bi kız seni seviyo tavırları öyle gösteriyo ama bi türlü söyliyemiyo sevdigini sadece yakın duruyo ona ne yapmak lazım

kıyak soru :D
  • quote:

hepsini okudum tamam iyide diyelim bi kız seni seviyo tavırları öyle gösteriyo ama bi türlü söyliyemiyo sevdigini sadece yakın duruyo ona ne yapmak lazım

Keşke herks bu durumda olsa gidecen kızla ilgilenecen seni tanımak istiyorum diyecen çıkarmısın gibi cümlelee kurmayacan,tanımak istiyorum diyecen büyük ihtimal kızda evet diyecek bi kaç gün sonra iyice sahiplenecen sonra aşkım gibi laflar söyleyeceksiniz biribirinize el ele tutuşacaksınız,yemek yemeye gideceksiniz,sabah koşulrı yapacaksınız,kavga edeceksiniz o sana facedeki kızları sil diyecek ilşki durumunu var yap diyecek,sonra ilk öpüşmeyi yaşayacaksınız ama kız korktugunu söylüyecek vs..

2 ay sonra

Dh de bi gün bi konu açılacak konuyu sen açacan ve bunalımdayım kız beni bıraktı diyecen ve herkes seni motive edecek üzüleceksin ama zamanla geçeceğini söyleyecekler işt sana özetledim herşeyi

• Hepsi hikaye arkadaş söylenilenlerin eğer bi kızdan hoşlanıyorsan o da senden hoşlanıyorsa hiç birini yapmaya gerek yok zaten anlaşırsın yani, eğer hoşlanmıyorsa zaten anlarsın.
  • @Darkchild

Kıza kendini değersiz,yetersiz hissetirilmeli en başta.. o zaman kızın gözünde büyüyosun... Bazı msjlarına geç cvp verip ,bazı msjlarına cvp vermiceksin falan.. kız diğer erkeklerde görmediği şeyleri sende görüp.. diğer erkeklerin yaptığı bunaltıcı davranışları sende göremicek falan.. işe yarıyo kesinlikle....

adam haklı beyler
  • @Utkuhan eyv hocam saol. Aslında kendimce yerinde espirili olduğumu düşünüyorum ama kızlar ne düşünüyor acaba benim hakkımda.

Bir de beyler şu sorunum var. Muhabbet bulamamaktan korkuyorum. Mesela bir cafeye ne bileyim bir restauranta gittik diyelim. Tamam havadan sudan konuştuk sonra muhabbet bitmiyor mu ? Sürekli nasıl muhabbet buluyorsunuz ? Taktik söyler misiniz ? Tek korkum o. Rahat ol diyeceksiniz ama ne bilim konuştuk konuştuk bir yerden sonra tıkanmıyor mu ? Bundan önceki ilişkimde hep oluyordu bende bu. Kız bir süre sonra eee böyle oturmaya devam edecekmiyiz diyordu. Yol göstericek arkadaş var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

quote:

Keşke herks bu durumda olsa gidecen kızla ilgilenecen seni tanımak istiyorum diyecen çıkarmısın gibi cümlelee kurmayacan,tanımak istiyorum diyecen büyük ihtimal kızda evet diyecek bi kaç gün sonra iyice sahiplenecen sonra aşkım gibi laflar söyleyeceksiniz biribirinize el ele tutuşacaksınız,yemek yemeye gideceksiniz,sabah koşulrı yapacaksınız,kavga edeceksiniz o sana facedeki kızları sil diyecek ilşki durumunu var yap diyecek,sonra ilk öpüşmeyi yaşayacaksınız ama kız korktugunu söylüyecek vs..

2 ay sonra

Dh de bi gün bi konu açılacak konuyu sen açacan ve bunalımdayım kız beni bıraktı diyecen ve herkes seni motive edecek üzüleceksin ama zamanla geçeceğini söyleyecekler işt sana özetledim herşeyi

kızın bırakacağı ne alaka? Yani niye olumsuz konuşuyosn saçma şekilde ve bilmişçe

• Konu güzel devam devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: rsy10

quote:

quote:

2 ay sonra

kızın bırakacağı ne alaka? Yani niye olumsuz konuşuyosn saçma şekilde ve bilmişçe

Ben mecazi bi şekilde söyledim ama demek beynin espriyi algılamadı,burd ahabire ayrılık konuları açıyor ordan yola çıkarak bu iekilde söyledim istersen evlen benim umrumda bile değil önce karşıdaki insana saygılı ol,askerlik arkadaşımda değilsin,kardeşimde değilsin ben bilmiş falan değilim sadece kendi görüşlerimi katıyorum şimdiye kadar ne yakışıklıyım dedim nede bilmiş oldugumu söyledim,çok şey gördüm üniv hayatında,iş hayatında,lise hayatında hepsinin birikimi olarak bişeyler söylüyorum ama suç bende.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rsy10

quote:

quote:

2 ay sonra

Ben mecazi bi şekilde söyledim ama demek beynin espriyi algılamadı,burd ahabire ayrılık konuları açıyor ordan yola çıkarak bu iekilde söyledim istersen evlen benim umrumda bile değil önce karşıdaki insana saygılı ol,askerlik arkadaşımda değilsin,kardeşimde değilsin ben bilmiş falan değilim sadece kendi görüşlerimi katıyorum şimdiye kadar ne yakışıklıyım dedim nede bilmiş oldugumu söyledim,çok şey gördüm üniv hayatında,iş hayatında,lise hayatında hepsinin birikimi olarak bişeyler söylüyorum ama suç bende.

evet anlıyorum seni ama sende beni anla, birikimlerini bize aktarmaya devam et arada yanlışlar da olsa bana göre ... Sonuçta burası tartışma forumu, konu da baya isime yarayacak ilerde inşallah:)

• quote:

Orijinalden alıntı: darkprinc3

Şu an çıktığım kız. Eski sevgilisini eklemiş. Eski sevgilisi okulda beni ekle söyleyeceklerim var falan dediği için eklemiş..

Bende ; Seviyorsan dön ona. Uzatma boşuna. Adamın sinirlerini bozma!

O da şöyle dedi. OHA ama. ne sacmalıosun sen ya ! yeter artık gelme üstüme !

Hiçbir şey dememeyi susmayı düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Babadan oğula nesil bunlar
    Neyse hocam iyi yapmışsınz

• elinize sağlık
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.