Şimdi Ara

kız size senden hoşlanıyorum dese (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10 saniyesi var.
  • şimdi ben sevdiğim kızın beni reddetmesini istemem oda istemez sırf kırmamak ve onun beni sevmei bırakana kadar şansımı denerim.evet kankam dediğim kız benden çok hoşlanıyormuş dedikız seni seviyorum iyi tamam dedim sonradan zaten eski halimize döndük sırf üzülmesin
    öznü geçer elbet anlar benim o erkek olmadıgımı dedim ama kzı gitti elaleme söyleme dememe ragmen gitti dedi bende sen benim kardeşim gibisn cidden böylebi kardeşi kaybetmek istemiyorum dedim.ama olsun bikere çıkmış bulunduk sevmedim gönlüm başkasındaydı ama arkdaş işte üzülsün istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: tassa

quote:

Orijinalden alıntı: TurkishFist

quote:

kızın biri geldi gayet ciddi bi şekilde liseli tarzı değil kuzey güney bakanlar bilir zeynep evin önünde dedi o tarz işte felan üniversite ortamında kız gelse senden hoşlanıyorum dese cevabınız ne olur.sizde hoşlanıyosanız ne şekilde söylemle kabul edersiniz,sizin gönlünüz yoksa ne şekilde red edersiniz.bi yazında öğrenek

oldu hocam bu gün hatta.telefonun verdi konuşalım dedim bende direk olurrrrr diye atlamaıdm

senin konuyu okudum hocam 3 kız çevirmiş yeşim felan diyodun 4. sınıf felan öyle bişeyler vardı.geçen bi arkadaş anlattı kız buna ondan hoşlandığını belli etmiş buda asosyalin kralıdır mal mal bakmış nutku tutulmuş cevap veremememiş.yani başımıza gelse eğer gelme ihtimali milyonda 1 de eğer bizede düşerse ne desek diye yardım bekliyom

Abi rahat ol. Ne biliyim ben pek ciddiye almadım karşımdakiler pek bir bişi demedim.
    Kız numarasını söyleyemedi mesela baştaki 0506 yı filan söylemedi .
    Kız gelip senden hoşlanıyorum derse abi. Ama daha pek tanımıyorum seni dersin konuşalım biraz beraber vakit geçirelim dersin telefonunnu alırsın telefonla mesajlaşırsın telefon üzerinden gün belirler buluursun filan

• Sen kaşındın derim.
  • Tek mi Çift diye sorarım bilirse Sus ve devam et .
  • valla gideri varsa ben hayır dememde.yani klasik bişi olabilir seni arkadaşım olarak görüyorum falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReaLLy01

Çıkarır masaya vurarım ve HAZIRMISIN derim

Sokakta masayı nerden bulsun he?
  • Birbirimizi daha iyi tanımak için bir yerlerde oturup bir fincan kahve içmeye ne dersin derim :D
  • "Tmm iyisin hossun guzelsin ama tanimiyorum seni
    Ve sende beni tanimiyorsun .. bir ilişki için sadece guzelik ( burda kızın egosunu oksuyorsun ) ikimizde biliyoruz ki yetmez "
    Eğer hoşlanıyorsan

"ama seni tanımak isterim ( kendini sırdan satıp seçici olduğunu belirtmiş olursun.. + güvenirlik yazar ekranin sag altinda bunu diyince )

Hoslanmiyorsan

Ilk tanışalım.. Sonra tekrar konuşuruz

Dersin..

• Abicim kimse gelipte pat diye senden hoşlanıyorum demez telefonunu verir bi bahaneyle veya senden alır en azından 1-2 muhabet olur yani kuzey-guney neymiş filme bakıp yorumlama olayı cevap düşünücek kadar zamanın olur yani dertlenme :)
  • quote:

kızın biri geldi gayet ciddi bi şekilde liseli tarzı değil kuzey güney bakanlar bilir zeynep evin önünde dedi o tarz işte felan üniversite ortamında kız gelse senden hoşlanıyorum dese cevabınız ne olur.sizde hoşlanıyosanız ne şekilde söylemle kabul edersiniz,sizin gönlünüz yoksa ne şekilde red edersiniz.bi yazında öğrenek

nedense buraya güldüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pat O Brien

quote:

nedense buraya güldüm

Benide güldürdü orası nedense acep
  • yokmu başka kızdan bunu duyan
  • birbirimizi tanımalıyız derdim
  • Bir Lafa bakarım laf mı diye bir de kıza bakarım kız mı diye
  • quote:

yokmu başka kızdan bunu duyan

Yav kardeşim açık açık dicen işte istemiyorum diye zorlamı çıkacaksın sanki.Bir atar yapıyo ergen
  • kız güzelse tamam derim yada bişeyler hissediyosamda öbür türlü basarım tekmeyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLL_yEAHH!

Bir Lafa bakarım laf mı diye bir de kıza bakarım kız mı diye

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.