Şimdi Ara

Kız Olsam Metrobüse Binmem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Normalde metrobüs güzergahını kullanmıyorum.Toplasanız yapıldığından bu yana 50 kere falan binmişimdir.Geçenlerde yine binmek zorunda kaldım amanda aman

Normalden daha fazla bir kalabalık vardı.Metrobüs geliyor kapılar açılıyor bir kaç kişilik yere 10 15 kişi saldırıyor ve kapıya yapışık şekilde devam ediyorlar.Tam yarım saat bekledim,evet tam yarım saaat.Artık gına geldi,ne gelen kalabalık azalıyor ne de boş araç geliyor.Artık yeter dedim bir tanesine bineceğim.Neyse geldi bir tane bende attım kendimi araca.Kapı kapandı ama kımıldayamıyordum bile.Afedersiniz millet bir biriyle toto totoya oto totoya bitişik haldeydi.Tabi fordculara gün doğuyor.Erkek olduğum halde kendimi zor muhafaza ettim kız olsam ayak üstü götüreceklerdi.Bir tane bayan arkadaş bağırdı çekilin diye.

Zor arkadaş zor,metrobüs hattını kullanmak zorunda olan bayanlara Allah sabır versin.Erkeklerin bile fordculuğa maruz kaldığı bir ortam da yolculuk etmek onlar için çok çok zor.

• Dayılar nefes aldırmıyor. Dün az kala gidiyorduk, önümdeki adama kafa atmak zorunda kaldım ama olsun.
  • metrobüs artık rezillik oldu bakmayın siz.
  • Hatalıysam fordla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olm fordcular kız erkek dinlemez ki hiç binmemek lazım

• Sıkışık otobüslerde çok korkuyorum ne adamlar var erkek kadın dinlemeden değdiriyor.
  • ben o rezaleti hemen hergün çekiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bakkala bile arabayla gidiyoruz
    14 yıl önce açıldı
    Arabayla birisine çarptım
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ulan harbiden rar dosyası gibiyiz. yeter lan artık hergün kullanıyorum ciğerim soldu lan ! yapın 6 katlı metro anasını avradını... geçen hafta 6 kişiyle ilişkiye giriyordum az kalsın tutuntuğum yerin ipliği koptu. Allah'tan arkadaş koptu yoksa ohhh gel gülüm git gülüm. haram olsun lan vergiler.
  • Erkeklerimi fordluyorlar

•  Kız Olsam Metrobüse Binmem
  • Metrobüs. Nefes alsam yeter !
  • he gün biniyorum ve çok memnunum hep oturacak yer buluyorum her saat hiç ayakta bile gitmiyorum saçmalamışsınız resmen hangi dünyada yaşıyosunuz. dövlet bize bahiy yani
  • fordçu :D
  • kızların çoğu mecbur kalmadıkça binmiyorlar zaten. arkadaşım sırf metrobüs kullanmamak için 2 vesait yol yapıyor. ama her bindiği yerde oturuyormuş ilk durakmış. rahat olsun uzun olsun mantığında çoğu kızlar. ayrıca denildiği gibi erkek kız dinlenmiyor dikkat etmek lazım
  • Devamlı her durakta 2 kişi inip,7-8 kişi biniyor durakta.Hala İstanbul'a geldim geleli anlayamadım bu metrobüs denen şeyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gitαrist

ulan harbiden rar dosyası gibiyiz. yeter lan artık hergün kullanıyorum ciğerim soldu lan ! yapın 6 katlı metro anasını avradını... geçen hafta 6 kişiyle ilişkiye giriyordum az kalsın tutuntuğum yerin ipliği koptu. Allah'tan arkadaş koptu yoksa ohhh gel gülüm git gülüm. haram olsun lan vergiler.

SESLİ GÜLDÜM WALLA...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuralarBenim

he gün biniyorum ve çok memnunum hep oturacak yer buluyorum her saat hiç ayakta bile gitmiyorum saçmalamışsınız resmen hangi dünyada yaşıyosunuz. dövlet bize bahiy yani

Vatan Sasmaz'da geldi.

• Avcılarda Oturanlar Bilir.
    Metrobüs Avcılardakiler İçin Nimettir.
    Biraz Uyanık Davranırsan Oturursun.
    Ama Başka Bir Duraktan Binersen , Şansın Yok.
  • fordcu dayılar sırf aylık akbil yaptırıyor. son duraga kadar gidiyor oradan tekrar avcılara. sonra akşam eve gidip duş alıyorlardır herhalde
  • İstanbul'da yaşayanlar mazoşisttir,açık ve net.Her geçtiğimde,kıçım şoför koltuğunda olmasına rağmen ölüp ölüp diriliyorum trafikte.Allah korusun öyle şehirde yaşamaktan.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.