Şimdi Ara

Kız Öğrenci için Eskişehir Yurt / Apart önerileri (Anadolu Üni.yakını)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene için ünilerde ''örgün eğitim'' yapılacağına pek ihtimal vermesem de olurda yapılır diye bu başlığı açtım.

Çok sevdiğim bir yakınımın kızı yüksek ihtimalle Eskişehir A.Ü rus dili ve edebiyatı bölümünde okuyacak.

Üniye yakın bir yurt çıkması zor. Açıkçası var mı onu bile bilmiyorum. Çıksa bile şartlar malum.

uzun lafın kısası, Anadolu Üniversitesi yakınlarında temiz ve güvenli bir özel yurt veya apart (eşyalı) tavsiyelerine açığım.

Tavsiyeler için şimdiden herkese teşekkürler.

Not : Bütçe 1.500 tl. , max. 2.000 tl. imiş.

• up

• The best, kural apartları yakın anadolu ya daha çok var da en çok duyduklarım iyi olarak bunlar turkuaz da var bizzat kendim kaldım ama önermem

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: becools

The best, kural apartları yakın anadolu ya daha çok var da en çok duyduklarım iyi olarak bunlar turkuaz da var bizzat kendim kaldım ama önermem

teşekkürler.

not edildi.

• up

• 2k bütçe 12ay kirada kalsan 20kusur 5yilda 100 enflasyon desen 135fln hatta daha fazla arkadas eskisehir tip kazandi 1+1 veya 1+0 daireyi 145e satin aldi biraz birikim varsa aşırı mantikli yatırım tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mertovski53 M kullanıcısına yanıt

şu sıralar eskişehir kent merkezinde, üniye yakın, 1-2 yaşında yeni bir dairenin 120-150k bandında olabileceğini pek sanmıyorum.

siz yazdıktan sonra bende sarı sitede bir kaç ilana baktım. hatta arkadaşa da söyledim, '' daire satın almayı düşünmez misin ?'' diye.

anadolu üni. yakınlarında bir daire. sahibi satıyor. 3-4 yıllık bir bina. 700 tl. kirası varmış.

satış fiyatı 200.000 tl. !!!!!!!!!!

kira çarpanı aşağı yukarı 24 yıl civarları.

hesaplıi uygun fiyatlı bir daire aranırsa belki bulunur ama bence zor.

uzun lafın kısası şu sıralar konut fiyatları bence pik noktada.

sene başı olsaydı belki düşünülebilirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi max0007 -- 23 Ağustos 2021; 18:55:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İstanbul'da hangi üniversite?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up

• Gece giriş saati olmayan bi aparta göndermeye ikna et aileyi

• quote:

Orijinalden alıntı: altiyedisekiz

Gece giriş saati olmayan bi aparta göndermeye ikna et aileyi

kastettiğiniz, belli bir saatten sonra (22.00-23.00 vb.) o apartta kalınsa bile giriş yapılamıyor.

Doğru mu anladım ?

• max0007 M kullanıcısına yanıt
    Hocam saat 11 den sonra giriş yasak diyolar mesela. Veya ebeveynlere mesaj atıcaz diyolar tarzı. Muhafazakar aileler tarafından talep gördüğü için yurtların bir kısmı böyle

• quote:

Orijinalden alıntı: altiyedisekiz

Hocam saat 11 den sonra giriş yasak diyolar mesela. Veya ebeveynlere mesaj atıcaz diyolar tarzı. Muhafazakar aileler tarafından talep gördüğü için yurtların bir kısmı böyle

ok. Doğru anlamışım.

• up

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5F9E58F09

Bu mesaj silindi.

en son 3 gün önce yazmışım.

bi de bugün upladım.

sabahtan beri neyi kaç kere uplamışım ?

bence sen forum bekçiliği yerine işine bak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.