Şimdi Ara

Kız niye ayrıldı benden ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beni daha önce yakından görmüş bi kızla çıkıyoduk netten güzel gidiyodu sonra ilk buluşmamız gerçekleşti buluşmadan sonra acayip soğudu benden hani tipimi beğenmedi desem daha önce görmüştü ve o benle tanışmıştı ilk buluşmadan sonra alelade bi sebebi bahane edip ayrıldık pek umrumda değil ama ortada bi çelişki var onu merak ediyorum anlayan beri gelsin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lise^Terk -- 18 Mayıs 2011; 21:56:51 >

• benim gibi kimse anlamadı heralde 21 görüntüleme
  • Bu tip buluşmalar sonra ayrılıklar çok geldi başıma en önemli etken tipini beğenmemiştir bir kızında ağzından duymuşumdur bunu..Aman çok düşünme hacı boğulursun ben çok teklif eden kızla buluştum salla..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hachiko

Bu tip buluşmalar sonra ayrılıklar çok geldi başıma en önemli etken tipini beğenmemiştir bir kızında ağzından duymuşumdur bunu..Aman çok düşünme hacı boğulursun ben çok teklif eden kızla buluştum salla..

hocam yukarıdada belirttiğim gibi kız beni daha önce görmüştü tipimi beğenmeme ihtimali düşük + buluştuğumuzda benden hoşlandığını söyledi !??!?!?!?!?!?
  • saçını yapmadan gidersen öyle olur tabi
  • soğan sarmısak mı yedin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevdiğim kız bana abicim diyor
    9 yıl önce açıldı
    Kız benden kaçıyor
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lise^Terk

quote:

Orijinalden alıntı: hachiko

Bu tip buluşmalar sonra ayrılıklar çok geldi başıma en önemli etken tipini beğenmemiştir bir kızında ağzından duymuşumdur bunu..Aman çok düşünme hacı boğulursun ben çok teklif eden kızla buluştum salla..

hocam yukarıdada belirttiğim gibi kız beni daha önce görmüştü tipimi beğenmeme ihtimali düşük + buluştuğumuzda benden hoşlandığını söyledi !??!?!?!?!?!?

Düşünme dedim ya dürüst değiller ...Yalan söyleyen insandan uzak dur..Bilhassa kızlardan..

• muhabbetin açmamıştır belki
  • Lise Terk olduğun için olabilir mi ?
  • @I need $

o olabilir

@CryForYou

üni okuyorum... (kapıyı suratına kapatabilirsin)

@K U N

hayır

@Cait

yaptırdıydım ama
  • foruma, alakasız kişilere soracağına kıza sorsana.
  • ona küçük süprizler yapmamışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: chakra

foruma, alakasız kişilere soracağına kıza sorsana.

sordum hocam kem küm ediyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: visivo

ona küçük süprizler yapmamışsın

• kızların her dediğine güvenilmiyor malesef.bende fotojenik olduğum dönemlerde beğenmeyen oldu yüzyüzeyken,takılamak gerek bu tarz şeylere..
    En son yaşadığım ; kız benim hayatımın aşkıydı,konuşutken görüşürken herşey çok ciddi falan,ben üni geldim ben senden hoşlanmıyorum dedi. Takılmadım,umrumda da değil kız çok etrafta,ama kızların her dediğine inanma güvenme..
    Okadar deneyimim oldu 20-30küsürlerde,ilk defa dedim kız ciddi düşünüyor herhalde diye,gerisini sen düşün..
    Yaş 22,üni 2. Sınıftayım , bu olay olalı 1ay oldu..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.