Şimdi Ara

kız mevzusu çok dertliyim uykularım kaçıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi www2 -- 2 Ocak 2016; 2:21:19 >

Breathe. Everything breath.

• Kız seni istemiyor kardeşim boşuna uğraşma,olmaz bu iş.

Türkiye Cumhuriyeti Kurucu Önderi ve İlk Cumhurbaşkanı,Gazi Mareşal,Başkomutan,Başöğretmen,Ulu Başbuğ,Kağan,Mustafa Kemal Han Hazretleri Diyeceksiniz.
  • Sınavının bitmesini bekle sonra konuş konuşcaksan

Yiğit Özgür Karikatürleri
  • ne desem bilemedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Olsa olurdu gerçekten
    Kendimden örnek vereyim
    1 haftada istediğim kız oldu çünkü ikimizde hoşlanıyorduk, şimdi çok iyiyiz

2 taraf hoşlansaydı olurdu
    Bence yoluna bak üzülme
  • işler karışık kız sınava baya onem veriyo.ilk görünen o.bana kalırsa sen arayı açma ara ara yine sıkıştır görüşelim de.yoksa ara iyice açılır. bende tam ne desem bilemedim.daha yetkili bi kişiler yazar bişiler.ama ben senin yerinde olsam pas vermiyosa sen bilirsin der unuturdum hehe.ama benim kafa biraz farklı tabi.mecnunun leylayı sevdiği gibi sevmem yinede 2 gün sonra unuturum.acımam
    motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak... Metal Müzik süslü sosyete kızlarının değil,onurlu insanların yaşamla mücadele öyküsüdür.
    (wayne's world , wayne's world party time excellent!)
  • Eğer birkaç buluşma teklifinide kabul etmediyse işin zor gibi.Tecrübeliler yazar şimdi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: www2

quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

işler karışık kız sınava baya onem veriyo.ilk görünen o.bana kalırsa sen arayı açma ara ara yine sıkıştır görüşelim de.yoksa ara iyice açılır. bende tam ne desem bilemedim.daha yetkili bi kişiler yazar bişiler.ama ben senin yerinde olsam pas vermiyosa sen bilirsin der unuturdum hehe.ama benim kafa biraz farklı tabi.mecnunun leylayı sevdiği gibi sevmem yinede 2 gün sonra unuturum.acımam

Konuştuğumuzda da sınava çok onem veriyorum demıstı. Bende çağırıp gelmeyince soylettırdım yıne babasıyla ilgili durumdan dolayı çok sınava çok çalışıyor. Ama sınavına çok çalışması bırısıyle konuşmasına engel olmamali.

kızın senden çok sınava odaklandığı aşikar bi kere.bi şekilde hem bu ilişkiyi hemde sınav çalışmasını aynı götürebilceğini anlatman lazım.ama nasıl.çok felaket karışık.inş işin işinden çıkarsın.benimde aklıma hiç bişi gelmiyo.
    motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak... Metal Müzik süslü sosyete kızlarının değil,onurlu insanların yaşamla mücadele öyküsüdür.

• www2 kullanıcısına yanıt
    aşkın gözü kördür
    senden hoşlanmadığı ihtimali yerine başka sebepler arıyosun
    %90 başka birini beğeniyo hatta görüşüyolar
    bunu kabullen sonra onun kadar güzel başka bi kıza yönel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

quote:

quote:

işler karışık kız sınava baya onem veriyo.ilk görünen o.bana kalırsa sen arayı açma ara ara yine sıkıştır görüşelim de.yoksa ara iyice açılır. bende tam ne desem bilemedim.daha yetkili bi kişiler yazar bişiler.ama ben senin yerinde olsam pas vermiyosa sen bilirsin der unuturdum hehe.ama benim kafa biraz farklı tabi.mecnunun leylayı sevdiği gibi sevmem yinede 2 gün sonra unuturum.acımam

Konuştuğumuzda da sınava çok onem veriyorum demıstı. Bende çağırıp gelmeyince soylettırdım yıne babasıyla ilgili durumdan dolayı çok sınava çok çalışıyor. Ama sınavına çok çalışması bırısıyle konuşmasına engel olmamali.

kızın senden çok sınava odaklandığı aşikar bi kere.bi şekilde hem bu ilişkiyi hemde sınav çalışmasını aynı götürebilceğini anlatman lazım.ama nasıl.çok felaket karışık.inş işin işinden çıkarsın.benimde aklıma hiç bişi gelmiyo.

Tam o konuda yardım lazım hocam bunu nasıl anlatabilirim bilmiyorum. Onun için de zaten gercekten 1. Planda sınav var yada en onemlı bahanesi sınav. Bunun ayrımını bilmiyorum bende

Hiçbir şeyden zevk almıyorum artık desem yeridir. Severek ps4 almıştım en iyi oyunları da aldım ama oynamak ıstemıyorrum. Durumu gerçekte bilen kardeşim gıbi bir arkadaşımdan başkasını görmek bile istemiyorum

aşk zor iş.insanı hayattan soğutur.yaşadılarının bir kısmını zamanında yaşadım.nereye baksam o varmış gibi oluyodu.hehe.

ben biraz ters yaşıyorum şu an beyin 0.yatma vaktim geldi.ciddi şu an aklıma hiç bişi gelmiyor beyin durdu.sana diyebileceğim bi şekilde sınavın önemli oldugunu ama seni de unutmaması gerektiğini en azından haftada bi kez falan görüşebileceğinizi soylemen lazım.uyanınca belki daha iyi fikirler gelir aklıma.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tam o konuda yardım lazım hocam bunu nasıl anlatabilirim bilmiyorum. Onun için de zaten gercekten 1. Planda sınav var yada en onemlı bahanesi sınav. Bunun ayrımını bilmiyorum bende

Hiçbir şeyden zevk almıyorum artık desem yeridir. Severek ps4 almıştım en iyi oyunları da aldım ama oynamak ıstemıyorrum. Durumu gerçekte bilen kardeşim gıbi bir arkadaşımdan başkasını görmek bile istemiyorum

aşk zor iş.insanı hayattan soğutur.yaşadılarının bir kısmını zamanında yaşadım.nereye baksam o varmış gibi oluyodu.hehe.

ben biraz ters yaşıyorum şu an beyin 0.yatma vaktim geldi.ciddi şu an aklıma hiç bişi gelmiyor beyin durdu.sana diyebileceğim bi şekilde sınavın önemli oldugunu ama seni de unutmaması gerektiğini en azından haftada bi kez falan görüşebileceğinizi soylemen lazım.uyanınca belki daha iyi fikirler gelir aklıma.

Hocam haftaıcı konusunca içimi dokucem çok ters gıtmezse söylerim ama pekte umudum kalmadı

En azindan reddecekse bile gozlerıme bakarak soylıyecek.

kesin bi sonuç seni daha iyi bir noktaya getirir.olucaksa olur olmucaksa biter.bol şans diyeyim.inş dilediğin gibi olur

• www2 kullanıcısına yanıt
    madem konuşmadan rahat etmeyecek için o zaman,
    sana karşı hiçbişey hissetmiyo olma ihtimaline karşı sakın seni seviyorum aşığım falan gibi şeyler söyleme hatta çok hoşlanıyorum bile deme sonra pişman olursun.
    eğer kızın niyeti varsa ne söylediğinin o an için çok önemi yok, yani niyeti yoksa bir kelimenden etkilenip fikir değiştirmeyece orda...
    yuvarlak şeyler söyle seni beğeniyorum, çok aklı başında birisin, bi müddet deneyelim falan gibi...

quote:

Orijinalden alıntı: Vuh

Aynı pozisyondaydım friendzone/red yedim inş sen de yersin.

Sağol hocam red yemek onemlı degil benim için utanmam yani red yersem. Ama önemli olan onu nasıl kabullenecegım o şekilde nasıl yasayacagım

Bir haftadir Neset Ertas' tan baska bisey dinlemiyorum sen de böyle olcan
    Benim de derdim kız meselesi degil sevgili olmus olmamis unrumda degil kizdan bol ne var ama ona oyle bir deger veriyordum ki karsiligini alamayinca kabullenemedim

Orijinalden alıntı: he_man

sana karşı hiçbişey hissetmiyo olma ihtimaline karşı sakın seni seviyorum aşığım falan gibi şeyler söyleme hatta çok hoşlanıyorum bile deme sonra pişman olursun.
    eğer kızın niyeti varsa ne söylediğinin o an için çok önemi yok, yani niyeti yoksa bir kelimenden etkilenip fikir değiştirmeyece orda...
    yuvarlak şeyler söyle seni beğeniyorum, çok aklı başında birisin, bi müddet deneyelim falan gibi...

Aklıma gelmemıstı bu sekılde. Ama hoşlanıyorum demenin neresı kotudur

Breathe. Everything breath.

• Kardeş kız benimle görüşüyordu buluşuyorduk 2 gün istemediğini hissettim aldım kaşıma içimi döktüm sonuç hüsran. Arkadaş gibi görüyormuş.. İstese zaten hissedersin belli eder mesela ilk selamı o verir ama vermiyorsa hissetmiyorsan olmamış olmaz da...

quote:

Orijinalden alıntı: he_man

Aklıma gelmemıstı bu sekılde. Ama hoşlanıyorum demenin neresı kotudur

seni seviyorum demek de kötü bişey değil eğer karşı taraf aynı duyguları paylaşmıyosa içine dert olur...
    hoşlanma ile seni çok beğeniyorum arasında bi fark var. Hoşlanmanın içinde duygusal şeyler var.
    dediğim gibi kızın niyeti varsa ne dediğinin bi önemi yok, beğeniyorum sen ne düşünüyosun gibi ona topu da atabilirsin ....

not: olm bunları kitaplarda okutmuyolar, içinde yaşanmışlıklar, pişmanlıklar, göz yaşları var lan

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kuzey Fırtınası

Sakın açılma kıza, açılırsan kaybedersin

Ben bu sekılde bekleeyememkı hocam açılıp reddetmesi var.diyelim sizin dediğiniz gibi yaparsam ya o muhabbetı keserse ya gerçekten sınavı düşünüyorsa . Ben.bu celıskılerle yaşamaktansa içimi dokmeyı yeglerım

İçini dökersen büyük ihtimal ben seni arkadaş olarak görüyorum diyecek ve dahada soğuyacak sen bilirsin
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.