Şimdi Ara

kız mevzusu çok dertliyim uykularım kaçıyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Kuzey Fırtınası

quote:

Orijinalden alıntı: www2

quote:

Orijinalden alıntı: Kuzey Fırtınası

Sakın açılma kıza, açılırsan kaybedersin

Ben bu sekılde bekleeyememkı hocam açılıp reddetmesi var.diyelim sizin dediğiniz gibi yaparsam ya o muhabbetı keserse ya gerçekten sınavı düşünüyorsa . Ben.bu celıskılerle yaşamaktansa içimi dokmeyı yeglerım

İçini dökersen büyük ihtimal ben seni arkadaş olarak görüyorum diyecek ve dahada soğuyacak sen bilirsin

+1 hemde yukarıda tam manitasıyla ayrılmadan senle tsnışmışr hoşlanmış falan bu çerçevede ya sen yanlış yerdesin ya kız kusura bakma bu işten bişey çıkmaz gibime geliyor olsada ne kadar sürdürebilir olur aşktan neşkten kalp çarpıntısından evvel kelleyi önüne alıp bir düşünmek gerek atraksiyon yapmadan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaanx -- 13 Aralık 2014; 15:59:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu kadar dusunme simdi adim gibi eminim ki dakika basi bunu dusunup üzülüyosun en azindan icindekileri soyle red ye oyle uzul bosa gitmesin cok takilmamak lazim boyle şeylere hayatta cok daha onemli isler var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Blok

• kız kendi demiş beni çok sıkmazsan hatırlarım diye.o yüzden kızı fazla sıkmadan arkadaşlığını sürdür.öncelikle bence bu kesin ısrardan vazgeçmelisin.eğerısrar edersen aşırı ilgiden bunalıp seninle ilişkisini daha bozabilir.o yüzden şu an fazla ileri gitme.kız kendisi demiş.sen arkadaşlığını sürdür.kızı biri kapmadan harekete geç.ilk başta arkadaş takılıp devam edersen kız senden hoşlanabilir.o bakımdan önerim normal takıl yavaşça sana aşık olacaktır.ama biri kapmadan harekete geçmelisin.yalnız işte bu hemen olmasın kız aşırı ilgiden bunalmış belli.şu anda seni çok istemediğine göre bunlar zamanla olacak şeyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naberabi -- 13 Aralık 2014; 17:12:50 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.