Şimdi Ara

Kız meslek liseli kız bana ne demek istedi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün okuldan eve gelirken her zamanki gibi kız meslek lisesinin önünden geçiyordum 4 sene boyunca birkaç laf atmalar dışında ordaki kızlarla bir etkileşimim olmamıştı.Bugün kızın biri çıktıktan sonra bilmemne durağına sordu bende bizim evin orda deyip benle gelmesini söyledim yolda okulumu sordu, kaçıncı sınıf olduğumu falan sordu ben fazla ciddiye almadım.Fakat otobüs durağına gelip ayrılırken kız bana adımı soyadımı sorup teşekkür etti bundan sonra durağa kadar ona eşlik etmemi söyledi.Ben bunu duyunca acayip şaşırdım ve bu yaptığının onur kırıcı olduğunu söyledim derken abisi arkadan rpg ile bağırmaya başladı ben o sırada çantamda taşıdığım iskambil kağıdını ninja eğitim kursunda öğrendiğim şekilde fırlatıp kızın abisinin boğazına sapladım ve onu etkisiz hale getirdim fakat kız bu yaptığıma aşırı bir tepki vererek moonwalk yaparak üzerime gelmeye başladı ben hemen yan taraftaki apartmanın kazan dairesine kaçtım orada beni göremedi 2 gün boyunca saklandım ve şu anda evimdeyim polisler beni bulurmu beyler gerçekten çok korkuyorum ?

• Bu neyin kafası ya?
  • okumayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReaperX3 -- 17 Ekim 2012; 21:38:57 >
  • ben hayır diyorum
  • Kız meslek dedin okumadım . Sende oradan kaç.
  • derken den sonra okumadım
  • 30 saniyemi geri ver
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız ne demek istedi sizce?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • başlarda iyi gidiyordu ama rpgyi görünce direk blockladım.
  • Okuyun

• ne içtiysen banada bi tane
  • Onur kırıcıyı okuyana kadar gerçek sandım. Ama güldüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel başladı cool story ye giriş çok hızlı oldu ama sonunda tek kelimeyle batırdın

ben hayır diyorum
  • Beyler erkek olup kız meslekte okuyan var mı birşey sormak istiyorumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Intruder

Okuyun

/>

yönetim csb leri destekliyor mu kimsiniz siz hangi örgüt densiniz
  • okumayın beyler
  •  Kız meslek liseli kız bana ne demek istedi ?
  • moonwalk iyimiydi
  • SÜPER
  • quote:

Orijinalden alıntı: didier zokora

moonwalk iyimiydi

Benim şahsi görüşümdürki o moonwalkı gören bir başkası olsaydı donup kalır ve moonwalkın altında ezilir feci şekilde can verirdi...
  •  Kız meslek liseli kız bana ne demek istedi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GleaMugen -- 17 Kasım 2013; 9:18:37 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.