Şimdi Ara

KIZ MESELESİ [CİDDİ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler kıza açıldım önce neden ben falan dedi sonra eski sevgilim beni çok kırdı daha toparlanamadım falan dedi konu kapandı ama konuşuyoruz soru soruyorum cevap veriyor hatta iyi geceler bile diyor sizce bu olur mu??bir de ne konuşsam acaba derinlere insem felan kızın mazisini sorsam yanlış mı olur??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar.selcuk4646 -- 16 Aralık 2014; 21:18:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: serdar.selcuk4646

Hatta iyi geceler bile diyor sizce bu iş olur mu??

İyi geceler diyorsa olmuştur o iş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evpandası -- 16 Aralık 2014; 21:16:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaslarim catik okuyorum

• benzer bir ilişki bende oldu eylül ayında şimdi ayrıldık hatta aynısını dedi diyebilirim hatta oda iyi geceler yazıyodu
  • quote:

Orijinalden alıntı: olumsuz adam

benzer bir ilişki bende oldu eylül ayında şimdi ayrıldık hatta aynısını dedi diyebilirim hatta oda iyi geceler yazıyodu

neden ayrıldınız?
  • Bulaşma abicim koşarak uzaklaş o kızlarla olmuyor eski sevgilim böyle böyle yaptı diye zırlıyorlar akılları eski sevgililerinde oluyor koy gitsin bu arada ciddi parantez içinde olursa daha bir ciddi olur

• Eski sevgilisi aklında kalma bi kere kesin değil.Kız güvenmiştir boşa çıkmıştır üzülmüştür yeni sevgili istemiyordur.sen istiyorsan üstüne git güvenini kazan hallolur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız meselesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: olumsuz adam

benzer bir ilişki bende oldu eylül ayında şimdi ayrıldık hatta aynısını dedi diyebilirim hatta oda iyi geceler yazıyodu

neden ayrıldınız?

hiç kimseye güvenemiyormuş hiç kimseyi sevemiyormuş falan filan

ilk 2 ay iyiydi baya içli içliydik sonradan bozuldu nedenini bende anlamadım sanırım sıkıcı bir insan olmamla alakalı
  • Maziye dalma kanka olursunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: evpandası

quote:

Hatta iyi geceler bile diyor sizce bu iş olur mu??

İyi geceler diyorsa olmuştur o iş

bunu diyecektim bende + olarak iyi geceler dediyse kesin verir.
  • Kiz ortayi acmis bile. Gol atmani bekliyor

• +
  • ula ben eml de okurken kız meslekten 3 tane kızı mudanyaya götürmüştük arkadaşı reddetti diye orda bırakmıştık onları şimdi çoluk coçuğa karıştık ne çabuk geçiyor zaman
  • İyi geceler bile mi diyor ?

Kardeşim nasıl bir yokluktasın harbi uzuldum.

• Olabilir bence.Kesinlikle olmaz mesajı vermemiş.Ama nasıl konuşacağın hakkında birşey diyemem ben hiç anlamam.

Ne güzel olay insanlar değer görüyo.
    Ben çok değer verdiğim ve hoşlandığım kızdan bugün arkadaşım lafını yedim.
    Cümlenin sonuna alakasız bir yerde 'arkadaşım'ı yapıştırdı,resmen kafama vurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: dhfade

İyi geceler bile mi diyor ?

Kardeşim nasıl bir yokluktasın harbi uzuldum.

İnmiyorum seviyene!
  • açık yaralarını senle kapatmasına niye izin veriyosun ki hocam. eski sevgilim şöyle böyle diyosa bulaşma hiç. zaten hepsi pişmanlık başlı başına. emrivaki yapıyorlar sürekli, sanki onların köpeğiymişiz gibi. hevesini kırmak istemem belki devam etsen cidden iyi şeyler olabilir ama geleceği yok kanımca
  • quote:

Orijinalden alıntı: TR_Mugen

açık yaralarını senle kapatmasına niye izin veriyosun ki hocam. eski sevgilim şöyle böyle diyosa bulaşma hiç. zaten hepsi pişmanlık başlı başına. emrivaki yapıyorlar sürekli, sanki onların köpeğiymişiz gibi. hevesini kırmak istemem belki devam etsen cidden iyi şeyler olabilir ama geleceği yok kanımca

o konuyu bir kere söyledi dahada açmadı güvenini kazanmam lazım diye düşünüyorum.Ben gerçekten seviyorum ya
  • quote:

quote:

açık yaralarını senle kapatmasına niye izin veriyosun ki hocam. eski sevgilim şöyle böyle diyosa bulaşma hiç. zaten hepsi pişmanlık başlı başına. emrivaki yapıyorlar sürekli, sanki onların köpeğiymişiz gibi. hevesini kırmak istemem belki devam etsen cidden iyi şeyler olabilir ama geleceği yok kanımca

o konuyu bir kere söyledi dahada açmadı güvenini kazanmam lazım diye düşünüyorum.Ben gerçekten seviyorum ya

sevmek zor iş. ama sen almışsın başına bi dert, allah kolaylık versin

• quote:

quote:

quote:

sevmek zor iş. ama sen almışsın başına bi dert, allah kolaylık versin

amin :D

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.