|
Herkese selammm Ben şumşum size bugün kız KYK da neler döndüğünden bahsedicem.. Şimdi bir kere 10 katlı olan binamızın tüm merdivenleri neredeyse dolu dkdmdk kimisi sevgilisiyle hoşlaşıyor kimisi ayrılık konuşması yapıyor, kimisi bilmem kaçıncı flörtüyle muck muck konuşuyor. İğne atsanız yere düşmeyecek djdmdk iyi ki asansörler var. Neyse gel gelelim odalarda neler yaşandığına... şimdi böyle diyince aklınıza fesat şeyler gelmesin demeyecegim 😂 gelsin çünkü.. Bir keresinde bizim yemekhanenin üst katında oturma salonunda öpüseni gördüm yani, odalarda noluyordur siz düşünün artık dkdmdkd Kızlar çok fenaaa çok... Yani bir erkek kız kılığına girip burda yaşamak istese barinamaz iki günde harcarlar adamı. Neyse ki benim oda arkadaşlarım psikopat değil en psikopatlari benim dkdmdk Bir tanesi odanın içinde 7/24 sevgilisiyle konuşuyo, ona alıştık artık... Bir tanesi gündüz deli gibi spor yapıp gece tavuk döner, cips, kola sipariş ediyo tabi bunda benim "kanka iki gün koştun totişin gitti, totişsiz kalırsın bak demem de etkili 😂 Bir tanesi de işinde gücünde 4. Sınıf ebelik okuyo, yurtta sadece 2 gün kaliyo. Onun ki de saçmalık. Yani sadece 2 gün kaliyorsan niye yurdu işgal ediyorsun belki ihtiyacı olan birine çıkmadı yurt, hiç doğru değil... İşte birbirimize ağda yapiyoz, geceleri dost kazığı oynuyoz.. İskambil falı, aşk falı vs vs günlerimiz geçip gidiyo bol dedikodulu, sevgililere flortlere bol sövmeli dkdmdkd Bir de duvarlarda ses yalıtımı yok yan odanın kızları bazen çigiriyo o zamanlar biz de duvara vuruyoz onlar da duvara vuruyo o şekilde anlaşıyoz... KYK da yaşamak ne kadar zor olsa da güzel yanları da var tabi.. İşte böyle... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt