Şimdi Ara

Kiz Konusu Yardim Lazim Beyler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar arkadaslar onemli bir mevzu konusunda yardimlariniza ihtiyacim var nerdeyse 1yildir tanidigm ve son 3aydir msjlastigim kizla cumartesi gunu buluscaz.ogleden sonra dershane oldugu icin sabahtan bulusucaz o yuzden kahvtiya goturmeyi dusundum fkat baska onerileri olan varmi ? Birde malum cikma teklifini nasil etmem gerekir yardimci olursaniz cok sevinirim

• Çıkma teklifi felan etme.Olaylar kendiliğinden gelişsin.Kahvaltıdan başka n'yapacaksınız ki zaten sabahın köründe.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RenJian

Çıkma teklifi felan etme.Olaylar kendiliğinden gelişsin.Kahvaltıdan başka n'yapacaksınız ki zaten sabahın köründe.

Tabiki en iyisi kahvalti
    Peki kendiliginden gelisir dedigini acarmisin biraz yani
  • tut elinden buluştuğnuzda kaçırır gibi kahvaltı edeceğiniz yere götür o anlar zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Corpolar

tut elinden buluştuğnuzda kaçırır gibi kahvaltı edeceğiniz yere götür o anlar zaten

Kacirir gibi biraz abarti olmus ama genede tesekkurler
    Evet arkadaslar baska tavsiyede buluncak
    Kimse yokmuu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Imralis

quote:

tut elinden buluştuğnuzda kaçırır gibi kahvaltı edeceğiniz yere götür o anlar zaten

Kimse yokmuu ?

anladın sen onu kaçırmak derken mutlaka elini sımsıkı tut ama gözlerine de bak de kayboldum galiba de niye derse gözlerim gözlerine haps oldu yolumu bulamıyotum de ay ağır romantik oldum iyice kendin yarat biraz olum kıza değer veriyosan hazıra olmaz böyle

• ona minimalist süprizler yap.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kahvaltı yaparken aniden çıkart ve masaya vur !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Kimse yokmuu ?

anladın sen onu kaçırmak derken mutlaka elini sımsıkı tut ama gözlerine de bak de kayboldum galiba de niye derse gözlerim gözlerine haps oldu yolumu bulamıyotum de ay ağır romantik oldum iyice kendin yarat biraz olum kıza değer veriyosan hazıra olmaz böyle

Soyledigin sozler guzelmis cidden yazdim
    Aklima kullanmk uzere tesekkurler
    Peki baska napabilirim cicek
    Filan almalimiyim yada neler yapmaliyim

• Kahvaltıya nereye götüreceksin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShaNexxx

Kahvaltıya nereye götüreceksin?

Valla izmirde otutuyorum kahvaltiyada deniz kenari ozsut u filan dusunuyorum
  • quote:

quote:

Ya şimdi bazı hatunlarda sıkıntı oluyor başlamadan bitirme olayı kesinlikle izin verme güven ver hatuna yanında sağlam dur kaçamasın bir yere sen yinede herşeye hazırlıklı ol hatun milleti değişik
  • quote:

Merhabalar arkadaslar onemli bir mevzu konusunda yardimlariniza ihtiyacim var nerdeyse 1yildir tanidigm ve son 3aydir msjlastigim kizla cumartesi gunu buluscaz.ogleden sonra dershane oldugu icin sabahtan bulusucaz o yuzden kahvtiya goturmeyi dusundum fkat baska onerileri olan varmi ? Birde malum cikma teklifini nasil etmem gerekir yardimci olursaniz cok sevinirim

tanışıyosan git seviş bence
  • quote:

quote:

quote:

Ya şimdi bazı hatunlarda sıkıntı oluyor başlamadan bitirme olayı kesinlikle izin verme güven ver hatuna yanında sağlam dur kaçamasın bir yere sen yinede herşeye hazırlıklı ol hatun milleti değişik

Anladim tabiki hersey olabilir tavsiyelerin cok iyi gercektende su an aklimdan gecen o an geldiginde teklifi nasil yapacagim ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Anladim tabiki hersey olabilir tavsiyelerin cok iyi gercektende su an aklimdan gecen o an geldiginde teklifi nasil yapacagim ?

illa sormana gerek yok çıkarmısın benimle. çıkarmısın diye zaten kesinlikle sorma seni seviyorum de birşeyde bırak zaten yavaş yavaş su yolunu bulur başbaşa olduktan sonra

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

illa sormana gerek yok çıkarmısın benimle. çıkarmısın diye zaten kesinlikle sorma seni seviyorum de birşeyde bırak zaten yavaş yavaş su yolunu bulur başbaşa olduktan sonra

Anladim gercekten cok tesekkur ederim yardimlarin icin

• ona kahvaltıda zeytin yedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: komikadam

kahvaltı yaparken aniden çıkart ve masaya vur !

baktın olmuyor arkadaşın tavsiyesini bi dene. ben denedim 9 kızdan 7 sinde iş gördü. diğer ikisinde masaya vurmama gerek kalmadan işi bağladım. ama o 7side kafeyi terk etmek üzerelerdi. dur gitmeden bunu görmen lazım diye onların 5 sn sini daha istedim ve ani bir hareketle çıkartıp masaya vurdum. denemekte yarar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iGh0st

SEVGİLİM OLURMUSUN de lan sakın BENİMLE ÇIKARMISIN D-E-M-E !!!

Ayrıca ağır romantik sözler etme yok gözlerinde kayboldum vsvs. şuanki nesil öyle şeyler diyenlerle "kıhkıhkıh apaçi" diye dalga geçiyor. Fazla aşırıya kaçmadan ufak romantik hareketler hoşuna gidecektir. Gül hiçbir zaman eskimez

Bende çok tecrübeli değilimd ama kıza romantizm yapıcam derken rezil olma diye söyledim, bilindik şeylerdir bunlar

Anladim dostum tesekkur ederim o zaman bulusmaya giderken gul almayida not ediyorum

• Seviyorsan konuş bence

Şaka bir yana kardeşim eğer arkadaş,kanka ayağına yatan bir tip ise sakın teklif edim deme alacagın cevap bellidir zaten.. Ama diyorsanki onunda bana ilgisi var o zmn hiç bekleme ve açıl
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.