Şimdi Ara

KIZ Konusu-Teklif edecegim(Edit geldi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben 6. sınıf olmama rağmen son siniflari döven biriyim. okulu reisi derler ya o benim. neyse bi gün sevdigim kiza gittim "ya benim olursun, ya kara toprağın" dedim. kiz tabi etkilendi ama aklı sıra naz yapıyor, rahat bırak beni dedi. bu arada çok karizmayim, sevdigim kiz hariç bütün kizlar bana aşık. ben onları istemiyorum ama, o yuzden mahalledeki çocuklarından para topladım ve sivriburun bi kundura aldım. okulda yasak diyorlar ama ben hocaları takmayip elimden tesbihi dusurmuyorum. ben şimdi koluma falcatayla adını yazsam kıza gosterip evlenme teklifi etsem kabul eder mi?

EDİT: Falçatayla başladım H yaptım çok acıdı bıraktım, Ne mübarek bi ailesi varmış Hayrunnisa ismini nerden bulmuşlar bi anlasam. Neyse yarın camının altına gdip, camı taşlayıp göstereceğim. buraya yazarım olanları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangalf -- 5 Ekim 2013; 3:32:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Havalar da çok soğudu.
  • bu konuda sinirliyim az once kavga ettik ciddi ciddi yazicaktim sonra tel takildi 6. sinifi gorup yazmadim bir kat daga artti sinirim malmisiniz ya

• Eder

• niye bilmiyorum ama güldüm baya
  • sivriburun hariç güldürmedi
  • 6. sınıf evladım sen aşık değilsin sütünü iç yat geçer emi :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Edit geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangalf

ben 6. sınıf

Bu kelimeden itibaren okumadım, mutluyum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F8E64D309 -- 5 Ekim 2013; 3:40:47 >
  • 6 sinif -avatar- imza uyumu

• quote:

Orijinalden alıntı: kangalf

ben 6. sınıf olmama rağmen son siniflari döven biriyim. okulu reisi derler ya o benim. neyse bi gün sevdigim kiza gittim "ya benim olursun, ya kara toprağın" dedim. kiz tabi etkilendi ama aklı sıra naz yapıyor, rahat bırak beni dedi. bu arada çok karizmayim, sevdigim kiz hariç bütün kizlar bana aşık. ben onları istemiyorum ama, o yuzden mahalledeki çocuklarından para topladım ve sivriburun bi kundura aldım. okulda yasak diyorlar ama ben hocaları takmayip elimden tesbihi dusurmuyorum. ben şimdi koluma falcatayla adını yazsam kıza gosterip evlenme teklifi etsem kabul eder mi?

EDİT: Falçatayla başladım H yaptım çok acıdı bıraktım, Ne mübarek bi ailesi varmış Hayrunnisa ismini nerden bulmuşlar bi anlasam. Neyse yarın camının altına gdip, camı taşlayıp göstereceğim. buraya yazarım olanları.

baban olsam seni ıslak vibratörle döverim

• Tamam.
  • ben geri döndüm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.