Şimdi Ara

KIZ KONUSU (KIZ ARKADAŞIM İLE İLĞİLİ)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu aralar biraz limoniyiz kız arkadaşımla ancak 1.5 senelik bir ilişkimiz var. hiç ayrılmadık ama sadece şu aralar limoniyiz. ‎20'10suz' geçti. 201'1likte' olamadık. 201'2mizin yılı olsun artık! bu söz şu aralar pek moda. bir internet sayfasındaki bu sözü beğenmiş. ben kötü düşünmek istemiyorum ama bir kız neden bu sözü beğenir? gerçekten konu çok ciddi arkadaşlar endişelenmelimiyim? beraber çok şey yaşadık aklında veya öncesinde kimse yok bunu biliyorum

I7 860 4000mhz 1.31v -|- Gigabyte P55-UD6 -|- ATI Radeon 5870 900mhz-1300mhz 1.125v -|- 2 x 2 gb Patriot Sector5 2000mhz CL 8-8-7-21 1T 1.55v -|- Corsair 120 gb F120 -|- 2 x Seagate 500 gb 7200.12 -|- Noctua NH-U12P SE -|- Corsair TX 750w -|- Logitech Illuminated -|- Logitech Z2300 -|- Logitech Rumblepad 2 -|- Razer Imperator -|- OCZ Behemoth -|- Acer H243H -|- Thermaltake Tsunami -|- Windows 7 Ultimate x64
    Katılım zamanı: 9 Ağustos 2002
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hannover 96

Endişenmemelisin dostum bir sıkıntı yok

ne biliyim dostum aramızda bozuk ya şu aralar taktım iste. hanı bırsey olmaz sanmam ama ne bıleyım ya içime kurt dustu aramız kotu dıye. ama yan yana gelınce ne yaparız planlarımız var ve sozluyuz kendı aramızda yaslar 22 bu arada. yuzugunu flnda takıyo. begenmıs gecmıs ıste bır sayfada demelıyım dımı

Orijinalden alıntı: nizam1292

quote:

Orijinalden alıntı: Hannover 96

Endişenmemelisin dostum bir sıkıntı yok

ne biliyim dostum aramızda bozuk ya şu aralar taktım iste. hanı bırsey olmaz sanmam ama ne bıleyım ya içime kurt dustu aramız kotu dıye. ama yan yana gelınce ne yaparız planlarımız var ve sozluyuz kendı aramızda yaslar 22 bu arada. yuzugunu flnda takıyo. begenmıs gecmıs ıste bır sayfada demelıyım dımı

beğenmiş geçmiş

bizde güzel/değişik söz görünce beğeniyor veya paylaşıyoruz, düşünmeye değmez bence.

• tek sorun sadece bunu beğenmesiyse takma bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Note -- 3 Ocak 2012; 12:04:34 >

Orijinalden alıntı: Death Note

tek sorun sadece bunu beğenmesiyse takma bence

Öyle dostm sdce bgnms gecmis ztn. Sorsam ztn bundan da mi bsy ckrtcksn yada hosuma gtti bgndim der hrhlde. Sormam pek olmaz gbi gelyor ters tepki ypar diye korkyrm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bundan bir şey olmaz ama sen herseyi büyütmeye başladıysan durum iç açıcı değil dostum. Bişeyleri degistrmen lazım. Limoni olduğunuz icin böyle düşünüyorsan Eyvallah ama her zaman boyleysen sıkıntı var demektir
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Öyle dostm sdce bgnms gecmis ztn. Sorsam ztn bundan da mi bsy ckrtcksn yada hosuma gtti bgndim der hrhlde. Sormam pek olmaz gbi gelyor ters tepki ypar diye korkyrm

paranoyaklaşmışsın sen zaten 1,5 senedir berabermişsiniz gidin oturun konuşun hal ve hareketlerinden anlarsın zaten birşeyin değişip değişmediğini

quote:

quote:

paranoyaklaşmışsın sen zaten 1,5 senedir berabermişsiniz gidin oturun konuşun hal ve hareketlerinden anlarsın zaten birşeyin değişip değişmediğini

Uzaktayiz dostlar uni geregi. Yan yana olsak sorun yok ztn. Gecis yapmam icin cok israr ediyor ztn ya ddgnz gbi iste su aralar siyirdim kafayi xD

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.