Şimdi Ara

Kız Konusu Ciddi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arkadaşlar şirkette bi kız var...uzun zamandır tanıyorum beğeniyorumda ama aklımdan sevgili olmak anlamında bişey geçmemişti...şimdi son zamanlarda kızda bana karşı bi eğilim görüyorum konuşmak istiyo falan yemekte benim masama oturuyo falan bunun gibi yavşamalar var

ortamında bu işleri pek sevmiyorum ama kızda güzel kız hani insanın içi gidiyo:)))

nasıl ayarlarım kızı bi akıl verin bea...

• kardeim telefon numarasını iste bir şekilde işte akşam bir yere gidelimmi de sinema vs. cafe olabilir bu şekilde ama bunu isterken kesinlikle yemekteyken yap yani yemekte karşı karşıya otururken isteyebilirsin kimse olmayacak şekilde...

Akşam ararsın veya mesaj atarsın işte her sabah günaydın mesajları atmaya başlarsın yavaştan...

sonra hocam işte buluşıcagınız gün gelir güzel vakit geçiriceksin tabiki burada senin kişiligin rol oynuyor kızın üzerinde güzel bir etki bırakmalısın giyiminle konuşmanla vs..

bu sıralarda işte birbiriniz daha iyi tanıdıgınız anlarda çıkma teklifi edebilirsin..
  • Tanıştıktan sonra...şu yerde şu saatte buluşalım diye mesaj atma da Kızı genelde aramaktan yana ol hoşuna gidicektir onunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oroborus -- 14 Ekim 2011; 11:49:57 >
  • ya o kadar biliyoruz heralde:)))

şimdi aynı iş yeri olduğu için ters tepmesinden korkuyorum

burada millete rezil olmayayım sonra:)))

neyse şimdilik facede ekledim dün akşam kabul etmiş...ilk adımı attık olumlu sonuç...bugün yarın cebini almaya çalışırım...

varmı başka tavsiyesi olan..
  • Arkadaş olarak çağır canım sıkılıyor gel bir kafeye oturmaya gidelim akşam diye,bir kaç buluşmada otomatik olarak teklif edersin zaten..
  • up....
  • seviyosan git konuş bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sıradan Biri

seviyosan git konuş bence

var mı başka tavsiyesi olan sorusunu görünce yazmaya inmiştim fakat sen yazmışın. gidiyorum
  • ya sevmek değilde kızı beğeniyorum bide abazan gibi hemen atlamak istemiyorum kızın üstüne...
  • Ona reddedemeyeceği bir teklif yap.
  • ne gibi ?
  • o kız seni seviyor ama v...yor :D
  • evet arkadaşlar...tavsiyeler lütfen....

diyorumki akşam faceten mesaj falanmı atsam...yavaş yavaş iş dışında muhabbete girmek için...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.