|
Arkadaşlar son zamanlarda ne oldu oldu artık bu fiyatlar zamlar mı yoksa bu rusya savaşı mıdır yoksa yasal gerekçeler mi onları bir türlü anlayamadım bir çok öyle abudik gubudik görünen sitelerde diğerleri de kapattılar, kaçtılar, yok oldular vs vs... Bazı kalanlar da sağlıksız düzensiz bir hizmete geçip saçma bahaneler, yalanlar ile sizleri oyalıyorlar. Mesela maç saati geldiğinde başlıyor donmalar yada kanal açılmama sorunları. Tabi hemen destek için telegrammıdrı, whatasppmıdır yada online destekmidir ulaştığımızda cevap vermeme, banlanma yada geleneksel datacenter patladı, yayıncılar saldırdı, fbi banladı dı dı dııııı da dıııııııııııııı.... Bunaldık arkadaş artık kaliteli iptv nasıl olur onu da unuttuk ya bende artık piyasada satılan bu çöplere garez işlerini bozup hizmet dediğin nasıl olmalı nasıl hizmetler mevcuttu neler satın alıyorduk şimdi neler oldu onları anısatayım diye bu kaliteli iptv başlıklı yazıyı burada açıp sizler ile paylaşmk istedim. Kaliteli IPTV denildiğinde aklıma gelenler;
Ne yazık ki teknoloji geliştikçe yukarıda yazdığım bentlerin de üzerind ehizmet kalitesi artması gerekirken en üstte yazdığım anlamadığım gerekçelerle hizmet ve kalite iyice düşmüş durumda. Zannediyorum ki bir nevide artık bu sektörde kötü niyetli kişilerin ağına düşmemizdir. Biliyorsunuz normal bu şekildeki organize işlerde hemen al kaç olmaz bir süre piyasaya güven verilir bu sebeple tezgah kurulur ve güven sağlanır sonra piyasadan toplu derecede para toplanıp yok olunur. Kaliteli iptv, güvenilir iptv veya en iyi iptv diye arayacak olursak yukarıdaki kriterlerde belirttiğim şartlar oldukça yakın şekilde aranması gerekenler olmasını düşünüyorum şahsen. Belki şu anda aklıma gelmeyen veya atladığım birşeyler vardır. Sizin de anımsatıp maddelere eklememizde ve o maddeler hakkında detaylı yorumlar yapmamıza ve beyin fırtınası yapmamıza sebep olabilir. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı