Şimdi Ara

Kaliteli IPTV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar son zamanlarda ne oldu oldu artık bu fiyatlar zamlar mı yoksa bu rusya savaşı mıdır yoksa yasal gerekçeler mi onları bir türlü anlayamadım bir çok öyle abudik gubudik görünen sitelerde diğerleri de kapattılar, kaçtılar, yok oldular vs vs... Bazı kalanlar da sağlıksız düzensiz bir hizmete geçip saçma bahaneler, yalanlar ile sizleri oyalıyorlar.


    Mesela maç saati geldiğinde başlıyor donmalar yada kanal açılmama sorunları. Tabi hemen destek için telegrammıdrı, whatasppmıdır yada online destekmidir ulaştığımızda cevap vermeme, banlanma yada geleneksel datacenter patladı, yayıncılar saldırdı, fbi banladı dı dı dııııı da dıııııııııııııı....


    Bunaldık arkadaş artık kaliteli iptv nasıl olur onu da unuttuk ya bende artık piyasada satılan bu çöplere garez işlerini bozup hizmet dediğin nasıl olmalı nasıl hizmetler mevcuttu neler satın alıyorduk şimdi neler oldu onları anısatayım diye bu kaliteli iptv başlıklı yazıyı burada açıp sizler ile paylaşmk istedim.


    Kaliteli IPTV denildiğinde aklıma gelenler;


    • Yüksek Çözünürlük: Kaliteli bir IPTV, en az Full HD (1080p) çözünürlükte yayın sunabilmelidir. Ayrıca kullanıcıların internetine göre bazı kanallarda hangileri olduğunu anladınız 720p ve 480p ek seçenek çözünürlükte seçenekler ile hizmet verebilmelidir. Tabi İsteyene göre de 2K veya 4K çözünürlükte olabilir fakat önemli olan çözünürlük seçenekleri.
    • Kesintisiz Yayın: İnternet hızı ne kadar yüksek olursa olsun, IPTV yayınlarında bazen kesintiler yaşanabilir. Kaliteli bir hizmette bu kesintiler en aza indirilmelidir. Burada kesintileri satıcı kaynaklı olarak hedefleyip algılanmayın, kendi internet, cihaz yada programınızda olabilecek sorunlara göre bu kesintiler yaşamanız söz konusu olabilir.
    • Geniş Kanal Yelpazesi: Sadece yerli kanallar değil, yabancı kanallar, belgeseller, dizi ve film kanalları da geniş bir yelpazede olmalıdır.
    • Canlı Yayın ve Arşiv: Canlı yayınların yanı sıra, önemli programların kayıtlarına da erişim imkanı sağlanmalıdır.
    • Çoklu Ekran Desteği: Aynı abonelikle aynı anda birden fazla ekranda farklı kanallar izlenebilmelidir. Yani en azından bir paketinde yan oda seçeneği yada bir alana ikincisinde bir miktar indirim ile alabileceği ikinci kullanıcı hakkını sağlayabilecek imkan tanayabiliyor olmalıdır.
    • Mantıklı Fiyat: Kaliteyle beraber uygun fiyat da önemlidir. Uygun fiyat demek UCUZ FİYAT DEMEK DEĞİLDİR! Pazar araştırması yapılarak en hizmetin verilebileceği mantıklı fiyatla hizmet bulunmalıdır.
    • Satıcı/Şirket Geçmişi: Satın aldığınız kişi, yasa sitenin gerçek bir firma olması sizin için iki gün sonra hizmeti habersizce kapatıp gidecek korku, tedrnliğini ortadan kaldıracaktır. Mümkün olduğunca resmi olan firmalardan / satıcılardan satın alın. Eğer bu tip satıcılar bulamıyorsanız firmanın markanın mümkünse 6-7 yıldan fazla hatta mümkünse 10 yıl geçmişi olup olmadığını internetten araştırınız. Bu kadar süre ve daha fazla piyasada olan satıcılar güvenilir satıcılar olarak kabullenebilirsiniz.


    Ne yazık ki teknoloji geliştikçe yukarıda yazdığım bentlerin de üzerind ehizmet kalitesi artması gerekirken en üstte yazdığım anlamadığım gerekçelerle hizmet ve kalite iyice düşmüş durumda. Zannediyorum ki bir nevide artık bu sektörde kötü niyetli kişilerin ağına düşmemizdir. Biliyorsunuz normal bu şekildeki organize işlerde hemen al kaç olmaz bir süre piyasaya güven verilir bu sebeple tezgah kurulur ve güven sağlanır sonra piyasadan toplu derecede para toplanıp yok olunur. Kaliteli iptv, güvenilir iptv veya en iyi iptv diye arayacak olursak yukarıdaki kriterlerde belirttiğim şartlar oldukça yakın şekilde aranması gerekenler olmasını düşünüyorum şahsen. Belki şu anda aklıma gelmeyen veya atladığım birşeyler vardır. Sizin de anımsatıp maddelere eklememizde ve o maddeler hakkında detaylı yorumlar yapmamıza ve beyin fırtınası yapmamıza sebep olabilir.








  • Donma olmaması kafi ama donmayanı görmedim. İsterseniz Gigabit internet sahibi olun, bir şekilde bazen donuyor. Tek sebebi "kaliteli" dediğiniz IPTV'lerin çoğunda yoğunluk olduğunda load balancing işlemini düzgün yerine getirememeleri. Kapasite fazlası müşteri almalarıdır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaliteli IPTV arııyorsan arkadaşım benim tavsiyem IPTVBOXPRO dan yana olacaktır. Yılların firması seneler önce kendileriden cccam üyeliği aırdım şimdi iptv alıyorum. Dün piyasaya girmiş bende bu işi yapayım diyen tiplerden değil kısacası!

  • ironer kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle iptvboxpro hocam. Dİğer piyasadaki herkes çatır çatır patlıyor yayınlar gidiyor ama iptvboxpro bozmadı kendini.

  • Bugün IPTVBOXPRO ile harika bir derbi oldu mustela beton oldu :)

  • mzhosbas kullanıcısına yanıt
    Yayın kalitesi ve fps nasıl hocam? Eniştemde geçen gün gs avrupa maçı izledik, exxen2 deydi maç, o kanal için hd seçeneği yoktu rezalet bir görüntü yayını vardı ve çoğu yerde fps çok dğştü fotoğraf izledik resmen.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • linkorn L kullanıcısına yanıt

    Hocam anlattığına göre bu kesinlikle iptvboxpro değil :) Öyle çamur yayın görmedim asla. Ha sadece beins1 de var o da mobil için diye düşük veriyorlar. ayrı bir kanal mobil için diğerleri 25-30 ve 50 seçenekleri mevcut. Ama yüksek fp ler genelde maç zamanı aktifleştiriliyor feed kanalları ile

  • Alfaiptv kullanıyorum 2 yıldır. Derbilerde 1 kere sıkıntı çektim. İyi şu anlık.

  • mzhosbas kullanıcısına yanıt
    Yarın alayım bendeki bitmişti geçen hafta, bir de referans indirim vs gibi durumlar var mı?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İPTV YAYİNİ TAVSİYE EDEBİLİRİM TİTAN İPTV KULLANİN

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • iptv ler yasal olmadığı için her an kapanabiliyor. verdiğiniz para boşa gidiyor. En son quek iptv den 3 yıllık almıştım. Yayın patladı. Başka panelden devam ediyorlar. Sizin üyelik eski panelde kaldı yeniden üyelik almanız gerekir diyorlar.

  • erdemirci kullanıcısına yanıt
    İsterseniz titan veya rea iptv bakin

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Titan, 5G birde perform bunlar kalitede kalite diye yaygara yapıyorlar ama bildiğiniz çöp! Donma desen oo ooo ooooo yani birde zaten bandtan yayın mevcut! Bu titan üyeliği sezon sonunda bitecek o zaman çok bahsedilen iptvboxpro yu bir deneyecem zaten o da olmazsa bakalım seneye digitürk çekliyormuş belki orijinale geçeri.

  • linkorn L kullanıcısına yanıt

    Hocam indirim yapmıyorlar. Firma senelerdir piyasaya göre bir-iki çıt yüksek rakamlarda ama kaliteside ona göre eşit derecede iyi. Referans sistemleri yok siteye kayıt oluyorsun onlar müşteri seçiyorlar. Neye göre seçiyorlar bilmiyorum misal geçen gün sevdiğim bir bayan kardeşimi yönlendirdim daha önce kullandın mı kullanmadın mı vs gibi sorular sorarken bir anda başka yerden satın alabilirsiniz üyelik başvurunuzu kabul etmiyoruz diyip siteden banlanmışlar! Kız sonrasında bana neye uğradığımı şaşırdım anlamadım ne oldu dedi :)


    Biraz entreresanlar diyecem ama çok iyi kaliteli server görüntü hızlı vs. Bir de daha önce ücretli iptv kullanmamışsanız herhangi bir şekilde sizi kabul etmiyorlar. İlla daha önce almış ve deneyimli olacakmışsınız! :) Ben eski müşterisiyim haziran gibi sanırsam ve galiba 4ncü yıl dolacak 5nciye gireceğim işte her sene yeniliyorum üyeliğimi siparişimi verip direkt ödeme yapıp yeniletiyorum.





  • İptv satıcısı sıfır hesap açıp kendi yayınını övüp durmuş. Burayı facebook sandı sanırım. Anlamayacagımızı düşündü  

  • @SW4RTHY bahsettiğiniz ben iyim bilmiyorum ama ben isem sıfır hesapmıyım yoksa senelerdir bu forumdamıyım profil bilgilerime bakarak görebilirsiniz.  

  • Abi bunlara niye para veriyosunuz ki indirin inat tvyi bitsin gitsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.