Şimdi Ara

Kız Konusu Ama Çok Farklı Bir İŞ Var. Buyrun?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şimdi benim bir KUZEN var.
    Benle aynı yaşta. Kuzen olduğumuz için de haftada en az 1 kez görüyorum. Bu kız bana bazen mesajlar falan atıyor. Ben biryerde otururken her seferinde yanıma gelip " sıkılmıyor musun? " diyor.
    Birşeyler yapmak istiyor falan.

Bir keresinde de gece aynı odadaydık. Benim uykum gelmişti TV bakıyordum. Onun için pek duyamadım bana mı dedi anlamadım ama, belki küçük erkek kardeşine demiştir ama böyle şeyler demez kardeşine " seni seviyorum " dedi.

Bu sürekli yanıma geliyor birşeyler demek istiyor. Ben de umursamaz davranıyorum ama içimden " offf off " falan diyorum. (buraya çok takılmayın.) Bu birdaha geldiğinde falan ne yapayım ya da şimdi mesaj falan atayım mı? Biliyorum Trolllük konu ama yapmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkisoför12 -- 1 Eylül 2016; 16:38:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ilk yorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • KUZEN KUZEN KUZEN ,AKRABA EVLİLİĞİ AKRABA EVLİLİĞİ AKRABA EVLİLİĞİ, 3 BAŞLI ÇOCUK 3 BAŞLI ÇOCUK 3 BAŞLI ÇOCUK, ZİNA ZİNA ZİNA, CEHENNEM CEHENNEM CEHENNEM.
  • Dur daha

Cevap da yazarsan sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: naak98

KUZEN KUZEN KUZEN ,AKRABA EVLİLİĞİ AKRABA EVLİLİĞİ AKRABA EVLİLİĞİ, 3 BAŞLI ÇOCUK 3 BAŞLI ÇOCUK 3 BAŞLI ÇOCUK, ZİNA ZİNA ZİNA, CEHENNEM CEHENNEM CEHENNEM.

KUZEN KUZEN KUZEN
    AKRABA SAYILMIYORRRRR
    TAMAM
    ?

• Aga bu forumda herkesin kuzen fetisi falan var herhalde bu nedir herkes kuzenine asik

• quote:

Orijinalden alıntı: serkisoför12

quote:

KUZEN KUZEN KUZEN ,AKRABA EVLİLİĞİ AKRABA EVLİLİĞİ AKRABA EVLİLİĞİ, 3 BAŞLI ÇOCUK 3 BAŞLI ÇOCUK 3 BAŞLI ÇOCUK, ZİNA ZİNA ZİNA, CEHENNEM CEHENNEM CEHENNEM.

KUZEN KUZEN KUZEN
    AKRABA SAYILMIYORRRRR
    TAMAM
    ?

3 BAŞLI ÇOCUK DİYORUM ZİNA DİYORUM CEHENNEM DİYORUM AKRABAYA TAKILDIN GALİBA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naak98 -- 1 Eylül 2016; 16:33:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

KUZEN KUZEN KUZEN
    AKRABA SAYILMIYORRRRR
    TAMAM
    ?

3 BAŞLI ÇOCUK DİYORUM ZİNA DİYORUM CEHENNEM DİYORUM AKRABAYA TAKILDIN GALİBA

3 başlı çocuğu boşver. Bisi olmaz
    Zinaya da çözüm bul

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkisoför12 -- 1 Eylül 2016; 16:36:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MrTux

Aga bu forumda herkesin kuzen fetisi falan var herhalde bu nedir herkes kuzenine asik

Aşık değil kardeşim nolur anla yav.

• lan ne alaka yaa.zina 3 başlı filan görüyorsunuz filmlerde haberlerde %1 olacak olan seyleri sonra laf at kuyuya 40 akıllı uğraşsın.seviyorsan özgüveninde varsa git konuş arkadaş hatta evlen bu devirde kimseye güven olmuyor.tanıdık olması iyidir ben de seviyorum hatta aşığım karşılıksız.
  • Seviyorsan git konuş bence.

• bende akraba cocuguyum bir sorun yok saldırrrrr
  • quote:

Orijinalden alıntı: ki-ok

lan ne alaka yaa.zina 3 başlı filan görüyorsunuz filmlerde haberlerde %1 olacak olan seyleri sonra laf at kuyuya 40 akıllı uğraşsın.seviyorsan özgüveninde varsa git konuş arkadaş hatta evlen bu devirde kimseye güven olmuyor.tanıdık olması iyidir ben de seviyorum hatta aşığım karşılıksız.

Kendini de sağlam çıkarmışsın. (şeytan gülen gif.)

• quote:

Orijinalden alıntı: ztealth

bende akraba cocuguyum bir sorun yok saldırrrrr

• Yalnız zinaya felan takılmayın, sevişin s*kişin ama kuzen ile bunu düşünmek, düşünmeyi geçtim konu açmak insan ahlakına aykırı. 21.Yüzyılda yaşıyoruz, eskiden akraba evliliği felan olurdu ama kendinize gelin 2016 yılındayız, bunu düşünen birisi harbi abazanın önde gidenidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatwxe

Yalnız zinaya felan takılmayın, sevişin s*kişin ama kuzen ile bunu düşünmek, düşünmeyi geçtim konu açmak insan ahlakına aykırı. 21.Yüzyılda yaşıyoruz, eskiden akraba evliliği felan olurdu ama kendinize gelin 2016 yılındayız, bunu düşünen birisi harbi abazanın önde gidenidir.

Hocam abazayım o da farklı konuda açıcam. Yoldan kedi köpek geçiyor vallaha 30 40 sn düşünüyorum

• quote:

quote:

Yalnız zinaya felan takılmayın, sevişin s*kişin ama kuzen ile bunu düşünmek, düşünmeyi geçtim konu açmak insan ahlakına aykırı. 21.Yüzyılda yaşıyoruz, eskiden akraba evliliği felan olurdu ama kendinize gelin 2016 yılındayız, bunu düşünen birisi harbi abazanın önde gidenidir.

Hocam abazayım o da farklı konuda açıcam. Yoldan kedi köpek geçiyor vallaha 30 40 sn düşünüyorum

Ülkede damacanadan tut, timsaha tecavüz eden varken dediğine pek şaşırmadım

• quote:

quote:

quote:

Ülkede damacanadan tut, timsaha tecavüz eden varken dediğine pek şaşırmadım

Damacana iyiymiş de Timsah koparır falan. Sbshshahsb

• quote:

Eveeeet. Başlayalım.

Şimdi benim bir KUZEN var.
    Benle aynı yaşta. Kuzen olduğumuz için de haftada en az 1 kez görüyorum. Bu kız bana bazen mesajlar falan atıyor. Ben biryerde otururken her seferinde yanıma gelip " sıkılmıyor musun? " diyor.
    Birşeyler yapmak istiyor falan.

Bir keresinde de gece aynı odadaydık. Benim uykum gelmişti TV bakıyordum. Onun için pek duyamadım bana mı dedi anlamadım ama, belki küçük erkek kardeşine demiştir ama böyle şeyler demez kardeşine " seni seviyorum " dedi.

Bu sürekli yanıma geliyor birşeyler demek istiyor. Ben de umursamaz davranıyorum ama içimden " offf off " falan diyorum. (buraya çok takılmayın.) Bu birdaha geldiğinde falan ne yapayım ya da şimdi mesaj falan atayım mı? Biliyorum Trolllük konu ama yapmayın.

ONA PATRONUN KİM OLDUĞUNU GÖSTER

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.